Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Kansallinen Vastarinta suosittelee: Galleria Arte Thule

Kansallinen Vastarinta suosittelee: Galleria Arte Thule

2

Kansallinen Vastarinta suosittelee Galleria Arte Thulea lukijoilleen. Internetissä sijaitsevan gallerian tavoitteena on tuoda esille jo monelle unholaan jäänyttä kansallismielistä taidetta. Sivulla on valtavasti taidetta ajalta, jolloin rappiokulttuuri ei vielä ollut vallannut taidemaailmaa.

Näin galleria kuvaa itseään:

“Thule Art Gallery is a project born in 2007 organized by the Thule Italy. Thule Art Gallery offers works, biographies and bibliographies of artists proscribed or forgotten for ideological or why not be in line with the prevailing aesthetic models. Thule Art Gallery wants to be a collective work, Direct free and open to all art lovers. Thule Art Gallery asks visitors to collaborate by sending messages and reproductions of works of the artists featured on the site. Thule Art Gallery asks newspapers, sites, magazines and blogs to report and review its activities.”

Pääset katsomaan kaunista kansallismielistä taidetta tästä.

2 KOMMENTIT

  1. Ilo silmälle, kiitos tästä. Minusta, mikäli joku osaa piirtää, tahi maalata vaikka ihan vain vasaran, niin että se näyttää vasaralta..kyseessä on taide…mutta jos kankaalle on heitelty ulostetta ja punaista maalia ja “taideteoksen” selitys on yli A4 arkin mittainen ja sisältää abstraktioita, sosiokekonomisia käsitteitä, tai ottaa yleisesti kantaa, jonkin ryhmän epäoikeudenmukaiseen kohteluun..minä poistan varmistimen.

    Olisi taas rovioiden aika, jossa poltettaisiin, niin kirjallinen-, kuin kuvataiteellinen saasta. (En pistäisi lainkaan pahakseni, mikäli ohessa poltettaisiin myös muutama näyttelijäkin) 😀

Comments are closed.