Koti Uutisia Kansallinen Vastarinta sosiaalisessa mediassa

Kansallinen Vastarinta sosiaalisessa mediassa

2

SM_mainos

Suomen Vastarintaliikkeen julkaisu Kansallinen Vastarinta on sosiaalisessa mediassa Twitterin lisäksi nyt myös Facebookissa.

Kannustamme kansallismielisiä jakamaan artikkeleitamme muille isänmaallisille suomalaisille sekä käymään vuoropuhelua järjestön kanssa!

2 KOMMENTIT

 1. Jos menette Fakebookkiin niin muistakaa että sen tulee olle eri kone kuin se jolla käytte lukemassa sähköpostinne tai käytte pankkitilellänne.

  Fakebook asentaa koneellenne troijan hevosia jotka tallettavat sillä koneella käyttämänne eri www-sivustojen kirjautumisissa käyttämänne käyttäjätunnukset ja salasanat. Se lähettää ne eteenpäin kun seuraavan kerran kirjaudutte Fakebookkiin.

  Muistakaa katkaista myös kaikenlainen liikenne tcp-portin 67 osalta, sekä koneelle että koneelta ulos. Ja myös palomuuristanne. Muistakaa ottaa pois päältä TCP/IP:stä IPv6 sillä jos se on päällä, ei valtaosa palomuureista ymmärrä siitä mitään, vaan se on suoraan auki internettiin.

  Muistakaa myös välttää Windows-käyttöjärjestelmä käyttöä älkääkä missään tapauksessa asentako päivityksiä sen jälkeen kun saatte koneen ensimmäisen kerran pystyyn. Päivittäkää ohjelmistoja vasta sen jälkeen jos joku erityinen ohjelmisto sitä vaatii. Esim. itselläni on käytössä Firefox 3.0.7 enkä vielä ole nähnyt sitä tarpeelliseksi päivittää. Enkä ole asentanut liitännäisiä joita suositellaan.

  Mikäli teillä on Mikro$oftin vaatima EFI-ominaisuus emolevyssänne ettekä saa sitä pois, niin ainakin Linux jakeluissa voi tuhota /boot hakemiston alla olevan ../efi hakemiston. Sen jälkeen tietokone ei osaa bootata LInuxin puolelle. Nuo emolevyt kun pitävät sisällän kokonaisen käyttöjärjestelmän, ja ne pystyvät boottaamaan konsolina koneeseen, jos siinä on sähköt päällä. Niihin pystyy myös päivittämään BIOS:it, vaikkei koneessa ole muuta kuin muisti ja prosessori. Elämme juurikin yhteiskunnassa, jossa vanhojen emolevyjen arvo nousi.

  Olkaamme siis varovaisia. Ja käykäämme Fakebookissa vaikka kirjaston koneilla.

 2. kannaattaako nyt kuitenkaan lähtä tommoseen juutalaishölmöilyyn mukaan???

Comments are closed.