Koti Artikkelit Kansallinen Vastarinta Kansallinen Vastarinta nro 2 ulkona!

Kansallinen Vastarinta nro 2 ulkona!

0

Kansallisen Vastarinnan toisen numeron teema on Suomi ja suomalaisuus. Suomen Vastarintaliikkeen tärkeimpiin tavoitteisiin lukeutuu suomalaisen kulttuurin elävöittäminen ja suomalaisen kansanperimän vaaliminen aikana, jolloin ihmiset ja kulttuurit ovat sekoittumassa yhdeksi epämääräiseksi massaksi. Vaalimme alkuperäistä ja puhdasta suomalaisuutta.

Taistele vastaan!

Henrik Holappa kirjoittaa syksyllä suurta mediahuomiota herättäneestä kansainvälisestä Taistele vastaan –seminaarista. Puhuiko media totta? Millaista on 2000-luvun valkoisten kansallismielisten yhteistyö?

Elävä ja taisteleva suomalainen

Juuso Tahvanainen kirjoittaa suomalaisen kulttuurin juurista, sen rappiosta sekä rotutietoisen suomalaisuuden tulevaisuudesta. Artikkeli pyrkii selvittämään, mitä on suomalaisuus, jonka puolesta Vastarintaliike taistelee ja miksi nyky-Suomessa kansallinen kulttuuri voi niin huonosti.

Muutoksesta myönnytyksiin

Aktivisti Janne Kuosmasen näkökulma kansallisen radikalismin historiaan, vahvuuksiin ja sokeisiin pisteisiin Suomessa vertaillen Lapuan liikkeen ja IKL:n toimintamalleja.

Suomalaisradikaalit kuvissa

Ville Hyvärisen artikkeli sukeltaa 1900-luvun alun kuohuntaan ja maamme kärkiradikaalien mielenmaisemiin. Esittelyssä laaja joukko rodullisia ja kansallismielisiä taistelijoita – jokaisen juuristaan ylpeän suomalaisen esikuvia.

Lisäaineet

Kimmo Saarela kannustaa kriittisyyteen nykyaikaista ruokakulttuuria kohtaan. Kuinka ravintoteollisuus myrkyttää suomalaista kansanruumista?

Muinainen joulu, sen historia ja perinteet

Harva tiedostava suomalainen voi juhlistaa joulunpyhiä varauksemattomalla innolla. Kapitalistinen kulutushysteria ja kristilliset sävytykset tekevät nykyaikaisesta joulusta meille vieraan juhlan. Mutta joulun juuret ulottuvat paljon kauemmas. Päivi Koiviston artikkeli kertoo toisenlaisesta joulusta, jonka historiassa, arvoissa ja tavoissa on paljon kansallemme läheisiä piirteitä.

 
Hanki heti itsellesi: