Koti Artikkelit Kansallinen Vastarinta julkaisee Anton Holznerin teoksen ”Ewig Front” suomeksi käännettynä!

Kansallinen Vastarinta julkaisee Anton Holznerin teoksen ”Ewig Front” suomeksi käännettynä!

12

Kansallinen Vastarinta julkaisee nyt viikoittain joka sunnuntai klo 12 yhden osan 20-osaisesta teoksesta ”Ewig Front”(vapaa suomennos ´Ikuinen Rintama´). Teos julkaistiin vuonna 1939, ja se julkaistiin alun perin sunnuntaikronikkoina saksalaisessa Die Zeit-lehdessä sudeettisaksalaisten alueella. Tekstit ovat siis lyhykäisiä ja helppolukuisia.

Tiivistetystä muodostaan huolimatta kirjanen sisältää paljon viisauksia. Teoksen voi sanoa kuvailevan saksalaista kansanluonnetta ja nostavan esille niitä ihanteita, joita kansallissosialismi vahvisti tuon ajan saksalaisissa. Suurin
osa kirjan sanomasta on kuitenkin ajatonta ja rajatonta tekstiä ja on varteenotettavaa luettavaa Saksan ulkopuolellakin ja vuosikymmeniä jälkeen 1930-luvun.

Jokaisessa osassa käsitellään jotakin tiettyä teemaa, ja aiheet vaihtelevat uskonnosta sotaan sekä käsitteisiin kuten kansanyhteisyys, kunnia ja ilo. Kirjan kirjoitti Anton Holtzer, joka julkaisi myös kolme muuta kirjaa Kolmannen Valtakunnan aikana. Kaikkien Holznerin kirjojen kustantajana toimi Nordland Verlag; kyseistä kustannusyhtiötä pyöritti SS.

Nimi Anton Holtzner oli pseudonyymi; Holtznerin oikea nimi oli Albert Hartl. Hartl vannoi papin valan vuonna 1929, mutta jätti kuitenkin myöhemmin katolisen kirkon kansallissosialismin hyväksi. Myös ”Ewig Front” peilaa tätä Hartlin omaa uskonnollista matkaa; sen sijaan, että hän puhuisi kirjassa kristinuskon puolesta, hän puhuu elämänmyönteisen ja nöyrän pohjoisen jumaluskon puolesta. Sodan jälkeenkin Hartl liittyi ei-kristilliseen uskonnolliseen liikkeeseen, jolla oli panteistinen suuntaus.

SS:n sisällä Hartl eteni Sturmbannführeriksi asti, ja hän teki uraa Saksan turvallisuuspalvelussa; Hartl sai jo varhaisessa vaiheeessa työskennellä ideologisesti epäilyttävien saksalaisten ryhmien vahtimiseksi, ja tämä sisälsi
myös katoliset kansallissosialistisen yhteiskunnan viholliset.

Sodan jälkeen Hartlin teokset merkittiin neuvostoliittolaiselle listalle kielletystä kirjallisuudesta. Nykyään Hartlin kirjallisuutta löytyy käännettynä englanniksi, ja nyt julkaisemme ”Ewig Frontin” suomeksi kokonaisuudessaan.

12 KOMMENTIT

 1. Milloin suomennetaan professori Cajus Fabriciouksen teos? Vastarinta jatkuvasti kaivaa epäkristillisiä elementtejä tukemaan agendaansa vaikka alkuperäinen NSDAP puolue ja Hitler olivat positiivisen kristinuskon puolella.

  https://justice4germans.wordpress.com/2013/08/13/free-book-positive-christianity-in-the-third-reich-by-professor-cajus-fabricius/

  Ja Hitlerin antikristilliset lainaukset pöytäpuheista ovat käännösvaiheessa lisättyjä valheita.

  https://justice4germans.files.wordpress.com/2013/08/hitlers-and-christianity-table-talks-debunked.pdf

  http://esau.today/adolf-hitler-and-christianity/

  https://totuusbloki.wordpress.com/2013/10/13/kansallissosialistinen-saksa-oli-kristitty-valtio/

  • Tässä toiminnassa (kuten kaikessa mitä tapahtuu tässä maailmassa) on sellainen ‘ongelma’, että jos jotakin halutaan saada aikaan, niin melkein aina se tulee tehdä oma-aloitteisesti. Siis jos pidät tarpeellisena että tämä asia olisi esitetty – sinun tulee tehdä/teettää ko. käännös.

  • Mikäli wikipediassa olevat väitteet tästä “positiivisesta kristinuskosta” pitävät vähääkään paikkaansa, tuo kultti oli kyllä kaukana aidosta kristinuskosta.

   Mikäli se mitä olen noista lukenut pitää pääosin paikkansa:

   Nuo pyrkivät postamaan koko Raamatusta koko Vanhan Testamentin, ja suurimman osan myös Uudesta Testamentista. He pyrkivät hävittämään kristinuskon alistamalla kaikki kirkot valtion alaisuuteen ja muuttamalla ja poistamalla Raamatusta mielivaltaisesti osia, joita he ymmärtäneet tai hyväksyneet.

   He katsoivat kristinuskoa ainoastaan sekulaarina tarinana “Jeesuksen taistelusta juutalaisuutta vastaan” eivätkä esimerkiksi uskoneet hänen ylösnousemukseensa. He eivät myöskään pitäneet tärkeänä asiana uskoa että Jeesus on Jumalan Poika. He pyrkivät sekoittamaan kaikki ns “kristityt” yhdeksi valtion johtamaksi massaksi. Sillä että uskoitko pelastumiseen Jeesukseen uskon kautta, Jumalan armosta, vai omilla teiolla pelastumiseen, ei ollut heille väliä. Mitään standardeja ei ollut tässä asiassa ollut.

   Tuo “positiivinen kristinuskoa” oli oikeasti kristinuskon vihollisten kuten Alfred Rosenbergin yritys tuhota Jumalalta peräsin oleva Raamattu ja kristinuskon sisältäpäin. He pyrkivät muuttamaan kristinuskon ainoastaan kaikesta pyhyydestä riisutuks, maalliseksi kulttuurin jatkeeksi. Ihmiset jotka levittivät tuota oppia Saksassa näkivät Jumalan ilmeisesti jonkinlaisena Hitlerin kilpailijana. He ajattelivat että kristittyjen tulisi olla uskollisempia häntä, kuin Jumalaa kohtaan. Tämän takia he pyrkivät alistamaan kirkot valtion kontrolliin ja muokkaamaan Raamattua.

   Mikäli olen oikeassa tässä asiasa, siitä selviää myös miksi Jumala antoi Saksan tuhoutua sodassa. Mikäli heidän suunnitelmansa oli, sodan voitettuaan oikeasti hävittää kristinusko muuttamalla Raamatu joksikin “germaanis-arjalaiseksi satukirjaksi” niin sittenhän se oli aivan ymmärrettävää että “turpaan tuli.”

   Tuo kristinuskon häivtys yritys, Raamatun muokkauksien ja kirkkojen kontrollointi yrityksineen, oli (mikäli lukemani asiat pitävät piakkansa) typerintä ja sakeinta sekoilua, mitä Kolmannessa Valtakunnassa keksittiin. Se oli heidän tappionsa syy. Maallisten hallitsijoiden tulee ensisijaisesti keskittyä maallisten asioden hoitoon, rikollisten rankaijana. Hengellinen sodankäynti evakeliumin levityksen kautta, harhaoppeja vastaan, käydään hengellisellä tasolla.

   Hitlerin hallinnon suuri virhe oli yrittää kontrolloida tätä hengellistä sodankäyntiä (josta he eivät mitään ymmärtäneet) valtion kautta. Rangaistuksena tästä “väärille varpaille astumissta” koko maa tuhoutui.

   • Eipä Wikipediaan aina kannata luottaa. Onhan kirkot olleet jollain tavoin osa valtiojärjestystä lähestulkoon koko Eurooppalaisen kristikunnan historian ajan. No, luterilaisuus toi siihen vähän eroa. Ja mitä muokkauksiin tulee niin käsittääkseni oli pyrkimys nimenomaan poistaa niitä juutalaisiksi katsottuja universalistisia elementtejä ja vielä King James version masonisia käännös”virheitä” jotka nykyään ovat koko kristinuskon korruptoineeet avoimien rajojen mädätykseksi.

    Eli ne elementit(ilmeisesti sinun mukaasi ne aidot kristilliset) jotka voittivat sodan ovat nyt tuhoamassa koko Länsi-Euroopan ja Yhdysvallat. Näin päin näkisin. Ja tosiasiassahan Raamattu on nimenomaan “germaanis-arjalainen satukirja”. Kai tiedät että muinaiset heprealaiset eivät olleet mitään “juutalaisia” vaan arjalaista sukulinjaa kuten noissa Esau Today lähteissä selvästi käy ilmi.

    Mutta totta on että jossain jotain meni väärin kun hävittiin. Uskoisin kuitenkin melkein että syy on jossain korkeamman tason metaforisessa jutuissa. Siinä että tämä maailma tulee aina ja ikuisesti olemaan saatanallisten voimien hallussa ja hyvät voimat eivät koskaan pääse voittamaan ennen kuin se tuomion pasuuna joskus soi(jos soi) ja aloitetaan puhtaalta pöydältä jossain eri sfääreissä. Sekulaaristi tuota tukee raportit itä-rintaman petoksellisista keski johdon toimista jotka sabotoivat taisteluita laittamalla hävittäjiä väärään suuntaan ja viivästyttämällä tankkien pimeänäkölaitteiden käyttöönottoa joka johti taisteluiden häviämiseen. Nuo petturit olivat Vapaamuurareita, eli eivät NSDAP:n ajan positiiviselle kristillisyydelle lojaaleita.

 2. >vaikka alkuperäinen NSDAP puolue ja Hitler olivat positiivisen kristinuskon puolella.

  1. Vastarintaliike ei ole NSDAP.
  2. Vastarintaliike on uskonnollisesti sitoutumaton, jokainen voi uskoa mihin itse haluat.

  Jos sinua niin kovasti haluttaa nähdä jokin teksti käännettynä voit sen kääntää itse ja toimittaa sen toimitukselle julkaistavaksi. Jos se on laadultaan hyvin käännetty se mitä suuremmalla todennäköisyydellä myös julkaistaan. Tällainen yleinen valittaminen on aivan helvetin ärsyttävää. Tee jotain itse jos se on niin tärkeää äläkä odottele että joku muu sen tekee puolestasi. Älä ole laiska.

  • D.D

   Nyt oli erittäin hyvä ja tyhjentävä kommentti. Vaikka kansanusko oli NSDAP aikaan kristinusko niin natsit käyttivät muuten aika paljon germaanisista uskonnoista olevia symboleita, joten ota tuostakin nyt sitten selvää? toki asia on pitkälti irrelevantti. Täällä kommenteissa ajetaan monesti ihan omia asioita, eikä olla niinkään kiinnostuttu oleellisesta mitä nyt itse olen seurannut sivusta.

   Mutta se asia mikä minua oikeasti tässä kiinnostaa, on se että haluaako vastarintaliike että teidät samaistetaan nazi-saksaan? siis kun en oikein vieläkään käsitä että miksi ne NS-liput tuotiin sinne itsenäisyyspv marssille? (No varmaan ne tuotiin aiheuttaakseen huomiota, mutta jotten ymmärrä väärin niin esitän vihdoin tämän kysymyksen )

   Kirja on varmasti vähintäänkin mielenkiintoinen.

   • Tuo jutikan keksimä sana “natsi” osoittaa sen käyttäjän joko tyhmäksi papukaijaksi, joka ei tiedä mitä sanoo, tai provokaattoriksi joka tulee vain sotkemaan.
    Siis älä käytä moisia haukkumanimityksiä täällä jos et halua että sinua halveksitaan.

    Hakaristilipuista marssilla 6.12.2017.
    Minun mielestäni tempauksen viesti on tämä: jos kiellätte PVLn kauniita lippuja ja tunnuksia, saatte nähdä toisenlaisia komeita lippuja, joiden näkemisestä teille matsa menee väärään kurkkuun.

    PVL ei ole NSDAP, ja vain tosi yksinkertainen/tietämätön pitää samana nämä eri aikoina ja eri olosuhteissa toimivia järjestöjä. Kansallissosialismin aate on näille järjestöille yhdistävä aate, ja elävänä ideologiana se soveltuu ajan ja paikan mukaan. Ihmisten vihollinen nyt toimii eri tavalla (vaikka sen ihmisten orjuuttamisen tavoite pysyy muuttumattomana) ja eri olosuhteissa, joten moderni-kansallissosialistienkin on taisteltava kansakuntien olemassaolon, totuuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta – myös ottaen olosuhteet huomioon.

    • Suotta alatta defensiiviseksi, kysymys oli nimenomaan kysymys eli en ollut tietoinen näkemyksestänne etukäteen. Itselläni oli käsitys että nazi on aivan neutraali lyhenne sanasta national socialist – kysymykseni ja viestini eivät olleet niinkään henkilökohtaisia joten turha ottaa niitä siten ja lähteä hlö kohtaisesti syynäämään minua.

     Kysyin asiasta joka oli itselle epäselvä, ihan loogista – eipä tässä muuta.

 3. Tuohon haluamme vastauksen, kyllä.
  “miksi ne NS-liput tuotiin sinne itsenäisyyspv marssille?”

  Mitä tulee “Nazi-Saksaan”, oli silloin täsmälleen samat voimat vastassa kuin nyt, eli globalistinen panksteri-mafia. Se, miten tämä ylikansallisten rahanvaihtajien mafia reagoi siihen että Saksa julisti oman, riippumattoman valuutan, kertoo paljon.

  chuckmaultsby.net/id188.html
  “Countless homes and
  farms were lost to speculators and to
  private (Jewish controlled) banks.
  Germans lived in hovels. They were starving. Nothing like this had
  ever happened
  before – the total destruction of the national currency,
  plus the wiping out of people’s savings and businesses.

  On top of this came a global depression. Germany had no choice
  but to succumb to debt slavery under international (mainly Jewish)
  bankers until 1933, when the National Socialists
  came to power.
  At that point the German government thwarted the international
  banking cartels by issuing
  its own money”

  Jo toisen maailmansodan aikana oli USA korporaatio, “The United States Corporation”

  federaljack.com/slavery-by-consent-the-united-states-corporation/
  “Since the Act of 1871 which established the District of Columbia, we have been living under the UNITED STATES CORPORATION which is owned by certain international bankers and aristocracy of Europe and Britain.

  In 1871 the Congress changed the name of the original Constitution by changing ONE WORD — and that was very significant as you will read”

  USA. yhdessä liittolaisten kanssa, ryösti Saksan itselleen, sekä kidutusmurhasi (mm. näännytti nälkään) miljoonia Saksalaisia, myös siviilejä. Ja tämä siis aikana, jolloin sota oli jo loppunut!

  tuomioja.org/kirjavinkit/2015/07/giles-macdonogh-after-the-reich-the-brutal-history-of-the-allied-occupation-basic-books-618-s-new-york-2009/

 4. Jos joku haluaa ymmärtää toisen maailmansodan loppuaikoja, kannattaa lukaista “Viimeiset kirjeet Stalingradista”. Siinä ovat mottiinjääneiden sotilaiden kirjeet jotka tietävät että viimeinen postikone lähtee kohta, ja yöllä on odotetavisa suurhyökkäys. Se mitä kukin pitää tärkeänä sanoa niillä muutamilla riveillä jotka on aikaa kirjoittaa, se saa miettimään mitä itse tekisi vastaavassa tilanteessa.

  Toinen kirja, huomattavasti paksumpi, on “Arnhemin hornankattila”. Kirjan siitä kun kaikki menee pieleen on kuvaava. Veikkaan että näiden kirjojen jälkeen ihminen yleisesti mietiin tekojensa seurauksia hieman pidempään.

Comments are closed.