Koti Uutisia Kansallinen Vastarinta haastatteli Italiasta karkotettua David Dukea

Kansallinen Vastarinta haastatteli Italiasta karkotettua David Dukea

2

uk_dukeitalia

Ilta-Sanomat uutisoi 7.12. “Ku Klux Klan -johtaja heitettiin Italiasta – puuhasi uusnatsiverkostoa vuoristokylästä käsin?” On muistutettava, ettei David Duke ole ollut Ku Klux Klanin kanssa tekemisissä lähes 40 vuoteen, ja tämän jälkeen hän on toiminut Louisianan edustajainhuoneen jäsenenä, kirjoittanut useita menestyneitä kirjoja sekä väitellyt tohtoriksi Ukrainassa 2000-luvulla.

Uutisessa mainitaan, että Duke karkotettiin Italiasta, koska tämä on yrittänyt rakentaa Euroopan laajuista “uusnatsiverkostoa”. Duke on vaikuttanut useissa eurooppalaisissa valtioissa luennoitsijana, kirjaesittelijänä ja vieraana. Näiden toimien johdosta, joissa Duke on avoimesti puhunut maailman sionistisia voimia vastaan kirjojensa ja videoidensa kautta, italialainen oikeusistuin ilmoitti Duken “rasististen ja antisemitististen näkemysten” olevan “vaarallisia yhteiskunnalle”.

Aiemmin Duke on joutunut pidätetyksi Tšekin tasavallassa keväällä 2009 ja Saksassa lokakuussa 2011. Kansallinen Vastarinta otti yhteyttä David Dukeen ja haastatteli häntä häneen liittyvistä maailmalla uutisoiduista viimeaikaisista tapahtumista.

Tri David Duke, mitä sinulle kuuluu?

Olosuhteisiin nähden voin hyvin, ja moraalini ja taistelutahtoni ovat korkealla.

Kuinka kommentoisit esimerkiksi The Independent -sanomalehden uutisointia tapauksestasi?

Luonnollisesti kaikki uutisointi tapauksestani on valheellista, unohtamatta lukuisia KKK-johtajavihjailuja ja hullunkurisia väitteitä. Kaikki valheet perustuvat Sveitsissä annettuun ja juutalaisten vaikuttamaan asumis- ja matkustuskieltoon.

Mainitsit hullunkurisista väitteistä. Kertoisitko näistä?

Minun väitetään rakentavan juutalaisten ja mustien tuhoamiseen tähtäävää “uusnatsiverkostoa”. Näille väitteille ei ole mitään todisteita, ei lähteitä tai väitteet oikeiksi vahvistavia ihmisiä. Minua vastaan ei ole nostettu syytteitä, eikä minulle toisaalta ole annettu edes mahdollisuutta vastata näihin väitteisiin.

Vaikuttaa siltä, että kyseessä on mustamaalauskampanja, joka erityisesti levittää täysin väärää kuvaa tekemästäsi työstä.

Sionistit pelkäävät totuutta ja minua totuuden puhujana. He pelkäävät kaikkia, jotka puhuvat totta. He tekevät kaikkensa estääkseen minua toimimasta ja vaikuttamasta eurooppalaisessa liikkeessä. Siksi minun oleskeluni halutaan kieltää Euroopassa. Koska olen puhunut voimakkaasti juutalaista rasismia vastaan, he haluavat kuvata minut “Hollywood-natsina”. Tämä on imago, jota kenenkään meistä ei tule viestittää itsestä. Meidät halutaan kuvata vihaisina rasisteina, vaikka olisimmekin täysin päinvastaisia. Toivottavasti jokainen aktivisti oppii tästä.

Huolimatta vastoinkäymisistä katseesi keskittyy tulevaisuuteen. Mitä voimme odottaa tulevalta?

Tärkeimpänä on keskittyä ihmisten vapautusliikkeeseen. Meidän on esitettävä asiat siten, että useimmat ihmiset voivat olla samaa mieltä asiastamme. Myös kansamme voivat tukea liikettä ilman syyllisyyden tuntoa – he jopa voisivat tuntea moraalista oikeutta niin tehdessään. 50 vuoden poliittisella kokemuksella voin todeta, että tässä piilee menestys, ja se on ainoa oikea tapa viedä asiaamme eteenpäin maailmalla.

Kuulemme varmasti myöhemmin tästä hankkeesta ja tulemme uutisoimaan siitä sivuillamme. Miten sinua voitaisiin nyt parhaiten auttaa?

Lukekaa sivujeni (http://www.davidduke.com) artikkeleita, katsokaa ja levittäkää videoitani, älkää menettäkö uskoanne paremmasta tulevaisuudesta! Mikäli joku tämän haastattelun lukija haluaa tehdä lahjoituksen auttaakseen minua jatkamaan tämän tärkeän työn tekemistä, tältä sivulta (http://donateeu.davidduke.com/) löytyy tarkempia tietoja lahjoituksen tekemisestä. Lisäksi haluan toivottaa suomalaisille oikein hyvää lähestyvää joulua ja uutta vuotta. Teidän panoksenne työssämme tulee olemaan arvokas!

 

Kansallinen Vastarinta tulee tiedottamaan myöhemmin David Duken visiosta ihmisten vapautusliikkeestä.

Huom. 8.12. tri David Duken verkkosivut (DavidDuke.com) joutuivat hakkeroiduiksi, eivätkä sivut näkyneet verkossa. David Duken tiedottajan mukaan sivut aiottiin saada takaisin verkkoon mahdollisimman pian. Duken verkkosivut ja YouTube-kanava ovat molemmat joutuneet useita kertoja hyökkäyksien kohteeksi, ja Duken videoita on järjestelmällisesti poistettu Googlen omistamasta YouTubesta.

2 KOMMENTIT

  1. Todella mielenkiintoinen haastattelu! Sionistien röyhkeys on jotain uskomatonta.

  2. Tohtori Duken kokema ajojahti alkaa menemään jo jonnekin inkvisition tasolle, aivan järjetöntä vainoharhailua sionistien puolelta jälleen kerran. Loistavaa saada tämän tason herrojen haastatteluja suomen kielellä!

Comments are closed.