Koti Uutisia Kansallinen rintama aloitti yhteistyön homojärjestön kanssa

Kansallinen rintama aloitti yhteistyön homojärjestön kanssa

4

France 24 -uutissivusto uutisoi, että Sébastian Chenu, Ranskan suurimman puolueen UPM:n entinen jäsen ja yksi GayLib-homojärjestön johtajista, on liittynyt mukaan äärioikeistolaiseksi miellettyyn Kansallinen rintama -puolueeseen.

Syyksi liittymiseensä uuteen puolueeseen Chenu kertoo, ettei hän pitänyt UPM:n uudelleen politiikkaan palanneen johtajan Nicolas Sarkozyn EU-myönteisestä politiikasta. Osasyynä oli myös se, että Sarkozy vastustaa tasa-arvoista avioliittolakia. Kansallinen rintama ei ole toistaiseksi ottanut kantaa avioliittolakiin liittyviin aiheisiin.

Muutama viikko Chenun puolueenvaihdon jälkeen Kansallisen rintaman johtaja Marine Le Pen julisti Jean’D’Arcin patsaan luona pitämässä puheessaan: “Olet sitten mies tai nainen, hetero tai homoseksuaali, kristitty tai muslimi tai juutalainen, olemme kaikki ranskalaisia.”

Lähde: France 24

4 KOMMENTIT

  1. Äänet huijattu kansalaisilta, voidaan siirtyä sionismiin… Eikös tämä rouva nainut jonkun tunnetun sionistin?

  2. Ei jumalauta! Sama asia kuin Likud puolue alkaisi yhteistyöhön NSDAP:n kanssa!!!

  3. Miksi (tod.näk.) sionistimedia nostaa tämän esille ? France24 on valtion omistama media, ja hallitus siellä on kovin sionistinen. En sinänsä tunne FN (eli kansallinen rintama) politiikkaa kovin syvälti, mutta siellä on kuitenkin mediasota heitä vastaan. Tätä uutista pyöritellään nyt aika monella nationalistisivustolla ikäänkuin todisteena siitä että FN on huijausta. Jos minä omistaisin mediaa niin tekisin juuri näin kun nyt tapahtuu, eli luodaan “skandaaleja” ja keskinäisiä riitoja kansallismielisten välille.

    Homokysymys ei nähdäkseni edes ole niitä kaikkein keskeisimpiä Ranskan ongelmia, kun koko maa on NATON ja hallitsemattoman maahanmuuton vallassa.

Comments are closed.