Koti Uutisia Kansalaisvaikuttaminen toimi: matuleiri purettiin!

Kansalaisvaikuttaminen toimi: matuleiri purettiin!

12
Poliisi on tällä viikolla käynyt useita kertoja käsiksi suomalaisiin, mutta pelottelu on vain lisännyt vastarintaa.

Helsingin poliittinen poliisi joutui perjantaina vastentahtoisesti antamaan laittomien maahanmuuttajien mielenosoitusleirille purkukäskyn. Taustalla oli kansalaisilta tullut paine, jonka vuoksi poliisi pelkäsi, etteivät sen resurssit riitä turvaamaan leiriä.

Poliisilla onkin kertomansa mukaan kiireinen viikonloppu, sillä se osallistuu itse Pride-homomarssiin, ja samalla pääkaupunkiin on lauantaille ilmoitettu useita kansallismielisiä mielenosoituksia. Sen lisäksi alueella järjestetään “Kansallismielisten suomalaisten kaupunkikävelyilta” -niminen vapaaluontoinen kokoontuminen, jossa voi ulkoilun ohella tavata ja keskustella muiden isänmaallisten kanssa.

Ota ystäväsi mukaan ja tule tänään lauantaina kello 18.00 Helsingin Rautatientorille vastustamaan poliisin politisoitumista ja mielivaltaa!

Linkki tapahtuman Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/events/311654789275570/

12 KOMMENTIT

 1. Poliittinen poliisi on vaarallinen ilmiö. Risikko ja Kolehmainen on saatava konkreettiseen vastuuseen. Risikon takana ovat kusipäät Orpo ja Niinistö.

  • Ja heidän takanaan ovat sionistit. Agenda on valkoisten kansanmurha, jota maanpetturihuorat ajavat sionistien lahjomana, uhkailtuna tai kiristettynä.

 2. Varoitin poliittisesta poliisista jo lokakuussa 2013.
  https://samapatuo.blogspot.fi/2013/10/mitaan-sosialistista-jarjestelmaa-ei.html

  Tilanne tuon jälkeen on mennyt todella paljon huonompaan suuntaan, siitä tuoreina esimerkkeinä perjantain 30.6.2017 tapahtumat.

  Mikä poliisi se semmoinen on, joka sallii Suomessa laittomasti hilluvien ja rötöstelevien muslimimatujen perseillä miten nämä haluavat, mutta kieltää kantaväestöön kuuluvilta näiden perustuslailliset oikeudet?

  Se on nykyinen poliittinen poliisi, jolla on vahvoja tukijoita myös DEMLA:n saastuttamassa ja mädättämässä ns. “oikeuslaitoksessamme”. PolPoilla on vankka tuki myös sisäministeriössä ja erityisesti ns. “oikeusministeriössä”. Siellä on kymmeniä stalinistisia demla-akkoja, jotka vihaavat Suomea ja suomalaisuutta.

  RKP miljardeineen on eräs pahimpia mädättäjiä, ollut sitä ainakin vuoden 1990 somali-invaasiosta lähtien. Huomion arvoista on rkp-rouvien mahtava yliedustus kaikessa ihanaan, luonnolliseen ja väistämättömään ns. “monikulttuurisuuteen” (lue: islamisaation edistämiseen) liittyvässä.

  Olen kuitenkin sitä mieltä, että tämän viikon tapahtumat – viimeistään – avasivat tuhansien suomalaisten silmät näkemään, mitä täällä todellisuudessa tapahtuu.

  Seppo Juhani Kolehmainen, poliisiylijohtaja: ajattelitko loppuelämäsi piileskellä perunakellarissasi? Lasten myrkyttäjä Pandemrix-Paula: miltä nyt tuntuu? Joko huolehdit siitä, että Huoltovarmuuskeskus sai takaisin sieltä kusettamasi noin 40 miljoonaa euroa?

  On selvää, että elleivät nämä pelkuriraukkikset uskalla, voi, saa tai halua puolustaa meidän suomalaisten perus- ja ihmisoikeuksia, me teemme sen ihan itse.

  Pinna on nyt todella kireällä kautta maan, nyt vaadimme valtiovallalta konkreettisia toimenpiteitä Suomen ja suomalaisten puolustamiseksi.

  Lopettakaa se islamistien perseennuolenta ja loputon paskanjauhanta ihmissoikeuksista ja olemattomista kansainvälisistä sopimuksista.

  TOIMIKAA, PERKELE!

 3. Poliisi (myös rivipoliisi) on ilmeisesti puolensa valinnut! Jos joukkoeroamisia ei nyt tule, ovat kaikki valmiita tuomiolle!!??

 4. Mihinköhän matuleiri siirtyy seuraavaksi? Todennäköisesti mahdollisimman lähelle poliisiasemaa, että on poliisi heti paikalla, jos joku rassssszzzisti vihakuvaa leiriä tai vihakävelee leirin ohi.

 5. Ottakovat vaikka poliisi taloon. Sielläpä ovat kuin kaverukset keskenään. Tosin yhteisen katon alla voi lempi kylmetä.

 6. Kuulin, että aikovat seuraavaksi Kiasman eteen? Olisiko totta? Toivottavasti ei. Itse en Kiasmasta välitä, mutta se on kuitenkin eräs Helsingin keskeisimmistä turistikohteista. Ei kovin kiva, jos sinne tulee sottainen, häiriköivä leiri.

  Hienoa tietty, että saivat kenkää rautatientorilta! Se on voitto meille.

 7. Valtaa pitävät välttivät tälläkertaa kansan “alkavan” nousun purkamalla matuleirin. Heillä ei ollut vaihtoehtoja. Siksi olivat pakotettuja tekemään sen loppujenlopuksi.
  Mutta väistämättömille asioille ei kertakaikkiaan voi mitään.
  Taitelumme jatkukoon…

  • Taistelu jatkuu. Kaupunkikävely sujui hyvin kuten pitikin. Paikalla oli noin 100 henkeä. joten ei kun lisää kierroksia globalistien suuntaan. Monen kärjen taktiikalla toimien tai miten vain. Tämä oli lämmittelykierros.

Comments are closed.