Koti Uutisia Kotimaa Kansalaiset saavat odottaa henkilökorttia jopa kaksi kuukautta

Kansalaiset saavat odottaa henkilökorttia jopa kaksi kuukautta

7

Maamme viranomaisten töppäyksistä johtuen, kansalaiset saavat nyt odottaa uuden henkilökortin saamista jopa kaksi kuukautta. Syy ruuhkautumiseen on viranomaisten päätös tehdä ajokortista kelvoton henkilöllisyyttä todistaessa. Vuodenvaihteen jälkeen voimaan astuneesta muutoksesta johtuen, kansalainen ei voi esimerkiksi uutta passia anoessa käyttää ajokorttia todistaakseen oman henkilöllisyytensä.

Juhani Ruutu poliisihallituksesta on, kuten Suomen poliisilla on nykyään tapana, yllättynyt valtavasta ryntäyksestä jonka muutos aiheutti. Poliisin tilannetaju on tunnetusti heikentynyt sitä mukaa, kun toiminta keskittyy entistä enemmän mielipiteiden seuraamiseen kuin oikeiden rikosten selvittelyyn ja virkatehtävien hoitamiseen.

Tammikuussa jopa 60 000 suomalaista on hakenut uutta henkilökorttia. Vastaava luku vuotta aikaisemmin oli 20 000. Ruutu syyttää poliisin aatetoveria valtamediaa ruuhkasta.

– Viesti ei mennyt kunnolla perille, että mikä muuttuu ja kuka kortin tarvitsee. Osittain tässä on väärinymmärrystäkin, kun jossain medioissa on kirjoitettu aika suoraviivaisesti, että ajokortti ei enää kelpaa. Niinpä sellaisetkin säntäsivät kortin hakemaan, jotka eivät sitä vielä tarvitse, toteaa Ruutu.

Myöskään valmistaja ei kykene vastaamaan suureen kysyntään, ja täten korttihärdelli jatkunee vielä pidempään.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

 1. Koko korttihanke on silkkaa rahastusta, jolla epädemokratian kaikkien sääntöjen mukaisesti toimiva globasisti -hallitus kerää rahaa Valtion kirstun täyttämiseksi aivan kuten poliisin “tieturvallisuuden” nimissä pystyttämät sakkorysät nopeusrajoitusten osalta.
  On täyttä “spedeä”, että jokaiselta syntyperäiseltä suomalaiselta vaaditaan aina haima -näytteitä myöten henkilöllisyystodistuksia, joiden asian ajaa täysin nykyinen ajokortti, kun saman aikaan maassa on 40 000 muslimi jihadistia, joiden henkilöllisyyttä ei tiedetä, koska heidän “passinsa” on kaksihaarainen kielensä tai 50 väärennettyä passia, joita piisaa kuin “Mustan Pekan -kortteja” aina ammattinimikkeitä myöten esim. raketti-insinjööri, “lähihoitaja” (raiskari) ja “moniosaaja”, muutamia vain mainitakseni, sillä tuo “runsaudensarvi” on yhtä pohjaton kuin Sipilän hallituksen “arvopohjakin”.

  Loppukaneetiksi voi lainata Kari Tapion (1945-2010) takavuosien alkujaan italialaista laina -hittiä, “Olen suomalainen!”

  Sillä se kertoo sen, kuinka uusiksi tuon laulun voisi sanoittaa, että se kuvaa tämän päivän Suomea ja suomalaisuutta. Mitä tulee itse Kari Tapioon, voin sanoa ilman sarvia ja hampaita, että jäbällä kävi toisaalta tuuri lähteä Suomesta, jota vielä ilkesi katsoa edes jotenkin suoraan silmiin vain syystä, että EU-lohikäärme ei ollut vielä kasvattanut kaikkia päitään, jolla se on valmis alistamaan koko Euroopan veriseen diktatuuriinsa, jonka säkeet ovat luetut Vladirmir Leninin, Josif Stalinin, Mao Tse-Tungin, Pol Potin, Fidel Castron ja lukuisten “vähäisempien” punaisten murhaavien hirmuvaltiaiden poliittisista sepustuksista ja jälkikirjoituksista, jotka pursuavat siitä viattomien uhrien hätähuudoista, jonka saivat aikaan vain “kapelimestareidensa” johtamat orkesterit kaikkine vainoamis -koneistoineen, joka oli täynnänsä työhönsä omistautuneita psykopaatteja ja sadisteja kuten heidän “herransakin” olivat.

  • Uli uli uli

   [Toimituksen poistama takkutukan kommentti]

 2. Uli uli uli

  [Toimituksen poistama takkutukan kommentti]

  • Tarvitseeko tämä sivusto tämänkaltaisia roskaviestejä?

   • Ei todellakaan, varsinkin kun Juhan teksti on erittäinkin paikkansapitävä jokseenkin kaikilta osin. Se, että se on kirjoitettu sangen persoonalliseen muotoon, ei vaikuta sisältöön. Joillekin se ei vaan aukea.

    • Poistetaan kun silmäämme osuu, kun ei noilla reppanoilla ole parempaakaan tekemistä.

 3. Automaattisen kasvojentunnistuksen toimivuuden takaamiseksi, on valtaapitävien saatava pidettyä arkistonsa ajantasalla maan kansalaisista.

  Ei tietenkään haittaa se säännöllinen rahavirtakaan, joka tässä tavalliselta kansalaiselta otetaan.

Comments are closed.