Koti Uutisia Kansalaisaloite “sukupuolineutraalin” avioliittolain kumoamisesta keräsi 50 000 nimeä

Kansalaisaloite “sukupuolineutraalin” avioliittolain kumoamisesta keräsi 50 000 nimeä

1

Kansalaisaloite.fi-sivustolla oleva kansalaisaloite “sukupuolineutraalin” avioliittolain kumoamisesta keräsi kasaan vaadittavat 50 000 nimeä. Vaadittava nimimäärä tuli täyteen noin kolmessa ja puolessa kuukaudessa. Seuraavaksi aloite on tarkoitus laittaa eteenpäin eduskunnan käsiteltäväksi.

Magneettimedia kirjoitti avioliittolaista sekä kansalaisaloitteesta heinäkuun alkupuolella seuraavasti:

UK_sukupuolineutraaliKyse ei ole vain avioliitosta vaan kulttuurisodasta

Sukupuolineutraali avioliittolaki on osa eurooppalaista kulttuuria vastaan kohdistuvaa ja erityisesti toisen maailmansodan jälkeen voimistunutta hyökkäystä. Parhaassa marxistisessa hengessä laki poistaa sukupuolen käsitteen avioliitosta. Kulttuurimarxistien mukaan biologiset käsitteet, kuten ‘sukupuoli’ ja ‘rotu’, ovat moraalittomia tapoja määritellä ihmisiä.

Sukupuolineutraalia avioliittolakia lobbaavat homot ja kulttuurimarxistit pitävät ‘epäoikeudenmukaisena’ sitä, että esimerkiksi kaksi miestä ei voi tällä hetkellä hankkia yhdessä lapsia. Biologia on epäoikeudenmukaista homoja kohtaan, joten biologian merkitys on murskattava. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa epäonnekas lapsi voidaan adoptoida homoperheeseen liberalismin voitonmerkiksi.”

Koko uutisen voi käydä lukemassa seuraavasta linkistä: http://magneettimedia.com/allekirjoita-kansalaisaloite-kulttuurimarxilaista-avioliittolakia-vastaan/

Kansallisen Vastarinnan toimituksessa tiedostetaan, ettei suuria muutoksia tulla saamaan aikaiseksi kansalaisaloitteilla, joiden lopputuloksen päättävät joka tapauksessa samat poliitikot, jotka ovat alun perinkin syyllisiä huonoon tilanteeseemme. Suosittelemme kuitenkin allekirjoittamaan tämän aloitteen mielenosoituksena kulttuurimarxismia vastaan.

Aloitteen voi allekirjoittaa osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175. Nimensä voi edelleen käydä laittamassa listaan, vaikka vaadittu määrä saatiinkin kasaan.

1 KOMMENTTI

  1. Nimenomaan jutussa mainittua kulttuurimarxsismia vastaan on taisteltava kaikin keinoin. Juuri tämä kulttuurimarxsismi on syynä mamujen hyysäämiseen, olemattomiin tuomioihin raiskaus- ynnä muissa väkivaltarikoksissa joissa syyllinen on mamu. s. Positiivinen syrjintä on yksi tämän kulttuurimarxsismin kukkasista. Lisää voitte lukea tuolta: http://sarastuslehti.com/2014/11/01/paljon-puhuttu-kulttuurimarxismi/
    Ja täältä: http://santerihlm.puheenvuoro.uusisuomi.fi/103031-mit%C3%A4-on-kulttuurimarxismi-tai-uusvasemmistolaisuus

Comments are closed.