Koti Uutisia Kotimaa Kansalaisaloite hoitajien palkkatason nostamiseksi kerää nimiä

Kansalaisaloite hoitajien palkkatason nostamiseksi kerää nimiä

4
kansalaisaloite

Kansalaisaloite.fi-palvelussa on käynnistetty kansalaisaloite hoitajien palkkatason nostamiseksi. Sairaanhoitoalalla työskentelevien palkkataso on ollut puheenaihe nyt koronaviruksen aikana.

“Me allekirjoittaneet vaadimme lainvalmisteluun ryhtymistä sairaanhoitajien palkkojen korottamiseksi. Tehtäväkohtainen palkankorotus tarvitaan sairaanhoitajille sekä ensihoitajille, terveydenhoitajille ja kätilöille, joilla on sairaanhoitajapohjainen (AMK) tutkinto. Palkkatason on noustava vastaamaan työn vaativuutta ja koulutustasoa”, on aloitteen tiivistetty sisältö.

Voit allekirjoittaa aloitteen osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6440

4 KOMMENTIT

  1. Kaikki viisi aloitteen tekijää ovat hoitsuja ja suurin osa nimensä tuonne laittaneista myös hoitsuja. Varmasti isolla osalla ei edes AMK:ta takana eli lähihoitajia tmv.

    • Eli tavan hoitajille palkkaus kohdilleen tai hyvin pian heitä ei ole .poppamiehiä alkaa olemaan jo riittävästi tervehdyskeskuksissa ,sairaaloissa

      • Itse olen vientialalla, joka on Suomelle elintärkeää. Mitä olisi taloutemme ilman vientiä? Pitäisikö meidänkin vaatia lisää liksaa nyt sitten? Palomiehet, poliisit, rekkakuskit, ambulanssikuskit, postinjakajat, kauppiaat ja kassatytöt ovat myös korvaamattomia; ilman heitä ei maa pysyisi pyörillänsä.

        Onneksi olen yksityisen sairaanhoidon piirissä työterveyshuollon ansiosta. Olen kuullut arvauskeskuksista eli terveyskeskuksista melkoisia kauhutarinoita. Siellä on ruskeaa ja mustaa “tohtoria”, jotka eivät osaa edes suomea. Siskoni oli pahasti kipeä aikoinaan ja joutui jollekin perkeleen puolikieliselle puoskarille. Eihän se kivaa ole. Tippa silmässä suksi hevon sviiduun moiselta vastaanotolta.

Comments are closed.