Koti Uutisia Kansalaisaktivistin tempaus todistaa Pride-osallistujien kaksinaismoralismin

Kansalaisaktivistin tempaus todistaa Pride-osallistujien kaksinaismoralismin

10

Kansalaisaktivisti Anter Yaşa suoritti viikonloppuna järjestetyssä Helsinki Pride -tapahtumassa tempauksen, joka todisti joidenkin tapahtumaan osallistuneiden ihmisten kaksinaismoralismin. Yaşa piti mukanaan kylttiä, jossa luki “GAY MUHAMMAD IS FABULOUS! But in reality millions of people are suffering from the highest form of discrimination because of his religion.” Yaşa kertookin tämän vuoksi kuulleensa SDP:n väeltä olevansa islamofobi ennen kuin nämä “suvaitsevaiset” siirtyivät pois hänen läheisyydestään.

Perjantaina purettu Oikeus elää -mielenosoitus siirtyi lauantain ajaksi Pride-kulkueeseen, jossa elämää vaalivat maahanmuuttajat sekä näiden äärivasemmistolaiset ystävät uhkailivat muita ihmisiä. Yaşa kertoo saaneensa tästä osasta kulkuetta kurkunleikkauseleitä sekä ei-niin-positiivisia katseita. Hän kirjoittaa Facebook-seinällään:

“Marssin juuri Kansalaistorilta Kaivopuistoon Pride kulkueessa.

Kansalaistorilta lähdettäessä takanani oli #SDP:n poliittinen siipi, joka nähtyäni kylttini rupesi kauhistelemaan “islamofobiasta” ja siirtyi nopeasti pois ympäriltäni.

Turvapaikanhakijoiden ‘Stop Deportations’ paraatin kuljettua ohini, sain pahoja katseita, osoittelua, sekä yhdeltä sankarilta kurkunleikkaamiseleitä. Kerroin tästä paikan päällä järjestyksenvalvojille ja poliisille. Asialle ei pahemmin tehty mitään. Loppu marssin Kaivopuistoon pysyttelin lähellä poliisia. Takanani seurasi kokoajan 2-3 arabimiestä, jotka jatkuvasti näpyttelivät puhelimeensa.”

Stop Deportations ja Oikeus elää -mielenosoitus ovat siis molemmat sama tapahtuma.

Myös kulkuetta kuvannut Kansallisen Vastarinnan toimittaja kertoo huvittuneena, että samasta Oikeus elää -blokista vaadittiin toimittajan kuolemaa.

10 KOMMENTIT

  1. Homoilua ei saa promota ei-valkoisille, siksi tämä reaktio. Katsokaas kun eräs (((taho))) käyttää homotusta(kin) yhtenä monista keinoistaan kansanmurhata valkoinen väestö.

    • Homoilu on niin kauan “ihanaa” kun valkoiset keskenään laskevat sen avulla hedelmällisyyslukuaan. Kyse on kuitenkin suhteellisista luvuista, jos esimerkiksi yksi musta ja yksi valkoinen saadaan käännettyä LGBT-politiikkaan niin homma ajaa valkoisten kansanmurhaa, koska valkoisia on vähemmän. Tämän epäsuhdan takia LGBT-ideologiaa voidaan markkinoida värillisenä ilmiönä, vasta jos mustia olisi esim 5x enemmän LGBT-touhuissa, niin LGBT-promoilu loppuisi välittömästi.

  2. Niko Ravattinen tuossa kuvassa taustalla. Ilmoittiko hän toimittajalle kannattavansa väkivaltaa kansallismielisiä kohtaan vai oliko hän hiljaa kohdatessaan kansallismielisen?

  3. Tätä minä olen aina epäillyt, että Muhametti oli homo. Mutta partalapset ja hiekkaneekerit koitavat kääntää asioita päälaelleen, ettei heidän oma homomainen käytös paljastuisi. Piilohomoja kaikki tyynni. Siksi naisetkin pitää verhota Muumeiksi kun niillä on paremmat vartalon kurvit kuin miehillä. Ymmärtäähän sen, miehet ei koskaan voi kilpailla naisten kanssa vaikka kuinka tökkisivät palmuöljyä rintalihaksiinsa.

  4. Toivotaan, ettei tule kansalaisaktivistille illalla vihaisia partaniekkoja kylään. Nuo voivat tehdä ihan mitä vaan. Hassua sinänsä, että homous on cool, mutta jos annat ymmärtää Muhammedin olleen homo, niin johan pomppasi..

  5. Vuoden päästä homohiekkaneekeri kantaa kylttiä, missä ylistetään pedari muhamettia…ja juuri sitähän se harhainen pedari peduiini olikin…saanut liikaa aurinkoa ja vailla vettä. Idiootit kehitysmaalaiset nielee kaiken sonnan.

    • Missä kohtaa tätä uutista annettiin ymmärtää että Anter olisi liikkeen tukija?

Comments are closed.