Koti Uutisia Pohjoismaat Kansainvälisesti tunnettu turvallisuusasiantuntija varoittaa sisällissodasta Ruotsissa

Kansainvälisesti tunnettu turvallisuusasiantuntija varoittaa sisällissodasta Ruotsissa

5

Tunnettu turvallisuusasiantuntija Olle Fjordgren on huolissaan Ruotsin tulevaisuudesta. Hän varoittaa nyt mahdollisesta sisällissodasta.

Fjordgren on kolmas tunnettu henkilö, joka varoittaa uusista sisällissodista Euroopassa. Entinen belgialainen huippupoliitikko Filip Dewinter varoitti äskettäin mahdollisesta Euroopan laajuisesta sisällissotatilasta, ja Ranskan tiedustelupäällikkö Patrick Calvar on varoittanut samoista asioista Ranskan suhteen.

Fjordgrenin ratkaisu ongelmaan on kuitenkin huvittavan kaukana reaalimaailmasta, sillä hän uskoo, että ongelmat ratkaistaisiin Ruotsissa pelkästään poliisien määrärahoja lisäämällä ja kovemmilla vankeustuomioilla. Hänen ratkaisunsa perustuu niin kutsuttuun rikkinäisten ikkunoiden teoriaan.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

 1. Mikään ei ole sattuma, ja sisällissotia Euroopassa luodaan tarkoituksella – Kalergi-suunnitelman toteuttamiseksi. Kuten mikä tahansa iso projekti, onnistuneen sodan järjestäinen vaatii huomattavia ogranisatoorisia ponnistuksia: aineellisia, logistisia ja pitkäaikaisen suunnittelun.

  P.S. Onpas hassu asiantuntija (vai aasintuntija) kun perustaa ilmeisen ja vääjäämättä lähestyvän romahduksen “rikkinäisten ikkunoiden teorialla”, joka muistuttaa uskomisen, että tuuli syntyy kun puut heiluvat.

  • Jep. Ensi vuonna menee vielä hyvin ja palkat tulevat vähän nousemaan, mutta sitten……..

   Vuonna 2020 alkaa kolisemaan. Tämä on viesti jo kaikilta ekonomisteiltakin. Luulen, että 2020 ja 2021 sujuu vielä jotenkin ja ainoastaan työttömyys tulee nousemaan.

   Ansiosidonnainen takaa vielä tämänkin jälkeen kivan elämän, mutta sen loppuessa alkaa suut menemään mutrulle, kun rahat ei enää riitä.

   Valtaisa romahdus on tulossa ja se on jälleen kerran suunniteltu juttu, joten romahduksen hetkellä kannattaa toimia juuri päinvastoin mitä viranomaiset ja poliitikot käskevät/kehoittavat tekemään.

   • Ekonomistit julistivat tämän vielä melkein tasan 31 vuotta sitten (9.1.1988):
    https://bitcoin.com.au/wp-content/uploads/2018/10/new-world-currency.jpg
    Juutalaiset eivät voi sallia deflaatiota, koska silloin kaikki pysähtyy liiankin jyrkästi ja tästä syystä hallittavuus muuttuu epävarmaksi. Joten he varmasti valitsevat pehmeämpi keinon ottaa haltuun goyimien omaisuuden “painamalla” enemmän rahaa (ja palkkaamalla mellakkapoliiseja murskaaman luita niskuroiville goyimeille).

    Valitettavasti “tavalliset ihmiset” eivät pysty toimimaan muuten, kuin käyttämällä vain niin vähän älyllysiä ponnistuksia kuin mahdollista:
    “To predict the behavior of ordinary people in advance, you only have to assume that they will always try to escape a disagreeable situation with the smallest possible expenditure of intelligence.”  – Friedrich Nietzsche

 2. Ruotsi on jo ollut vuosia sisällissodan kaltaisessa tilassa. Jo nyt Malmössä räjähtää enemmän pommeja kuin konsanaan Bagdadissa Irakissa. Siis kaiken järjen mukaan haittamaahanmuuttajien olisi syytä lähteä Ruotsista turvaan maahan, joka on sitä reaalisesti turvallisempi.
  Ruotsalaiset ovat oman henkisen sairautensa sokaisemia ja niin mukavuudenhaluisia vässyköitä etteivät he koskaan tule nostamaan edes kättään lyömäasentoon vastustaakseen muslimi miehittäjiä. Maa, joka ei ole ollut sodassa 200-vuoteen ja silloinkin suuresta osasta armeijaa oli keski-eurooppalaisia palkkasotilaita ja suomalaisia talonpoikia, jotka vastasivat yleensä pahimmista paikoista kotimaassaan käytännöllisesti katsoen ilman Ruotsin kruunun apua ja nekin upseerit ja vähäiset ruotsalaiset sotajoukot pelastivat aina ensisijassa oman nahkansa ja jättivät suomalaiset venäläisten ylivoimaisten joukkojen teurastettavaksi.
  Ruotsi on kuin Rooman valtakunta, joka luhistui omaan rappioonsa ja veltostumiseensa, jonka vielä lopulta taputtelivat suuren kansaivaellukset miehitetyistä valtakunnan osista, jotka kerran olivat joutuneet taipumaan Rooman ylivertaisen armeijan edessä niin varusteidensa kuin sotataktisten taitojensakin puolesta. Lopulta päinvastoin valloitetut vieraat kansakunnat sulauttivat väsähtäneet roomalaiset itseensä.

Comments are closed.