Koti Uutisia Kanadassa asuva saksalaisrevisionisti pidätetty ajatusrikoksista

Kanadassa asuva saksalaisrevisionisti pidätetty ajatusrikoksista

5
Monika Schaefer.

Kanadassa lapsesta asti asunut revisionisti, viulisti ja entinen vihreän puolueen ehdokas Monika Schaefer pidätettiin synnyinmaassaan Saksassa ollessaan siellä vastikään vierailulla. Schaefer oli matkustanut Saksaan tullakseen tukemaan toista revisionistia, juristi Sylvia Stoltzia oikeudenkäyntejä muistuttavien kuulusteluiden ajaksi. Schaefer pidätettiin näiden kuulusteluiden yhteydessä.

Stoltz puolestaan tunnetaan siitä, että hänet tuomittiin kolmeksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen, kun hän teki velvollisuutensa asianajajana ja puolusti tunnettua historioitsijaa Ernst Zündeliä. Zündel tuomittiin vuonna 2007 viiden vuoden vankeuteen “holokaustin kiistämisestä”. 45 minuuttia kestäneiden Stoltzin kuulusteluiden jälkeen kuulustelija piti ennalta suunnittelemattoman tauon, jonka aikana Schaefer pidätettiin. Käsiraudoitetun Schaeferin saattoi salista ulos kolme aseistettua vartijaa. Kun hän sanoi vartijoille olevansa vapaa Kanadan kansalainen, kuulustelija tokaisi Monika Schaeferin veljen Alfredin mukaan: “Sinun olisi pitänyt sitten pysyä Kanadassa.”

Alfred Schaefer on kertonut videolla Monikan sijoitetun korkean turvallisuustason vankilaan, eikä häneen ole mahdollisuutta saada yhteyttä. Hänen pidätyksensä taustalla on luultavasti lähes 170 000 katsojaa kerännyt YouTubeen ladattu video, jolla hän pyytää äidiltään anteeksi sitä, että tämä sai nuorempana kestää kovaa kritiikkiä vielä tuolloin holokaustiin uskoneelta tyttäreltään niistä kauheuksista, joita saksalaisten yleisesti väitetään toisen maailmansodan aikana tehneen juutalaisille.

Alfred Schaefer kommentoi siskonsa skandaalipidätystä seuraavasti:

“Juutalainen eliitti pelkää niin paljon ihmisten heräämistä ympäri maailman juutalaisten itsensä harjoittamaan mielipidevainoon, että he yrittävät epätoivoisin keinoin hiljentää jokaisen toisinajattelijan. Monikan video on ollut mukana vaikuttamassa siihen, etteivät miljoonien arvoiset holokaustikampanjat ole enää aivan niin tehokkaita”. – – Tulevat sukupolvet tulevat kuitenkin käyttämään tätä esimerkkinä vuonna 2018 tapahtuneista noitavainoista. Tämä tapaus auttaa ihmisiä hahmottamaan laajemmalti päivän poliittisen tilanteen, jossa juutalaiset hyökkäävät koko eurooppalaista, valkoista rotua vastaan – – juutalaiset ovat käyttäneet holokaustivalhetta peittääkseen sen tosiasian, että he itse murhasivat kymmeniä miljoonia venäläiseen älymystöön kuuluvia ihmisiä Neuvostoliiton aikana. Nämä murhatut olivat eurooppalaisia veljiä ja siskojamme. Tämä valkoisten hävittämissuunnitelma on otettu nyt jälleen käyttöön, ja sitä toteutetaan joukkomaahanmuuton avulla – –.”

Eräänlaiseksi vapaamuurareita muistuttavaksi juutalaiseksi lobbaus- ja terrorijärjestöksi luonnehditun B’nai B’rithin ilmoituksen jälkeen sekä Monika että Alfred Schaefer päätyivät syyttäjän käyttämälle listalle, jolle juutalaislobbarit ovat keränneet niiden henkilöiden nimiä, joita tullaan heti sopivan tilaisuuden tullen syyttämään “antisemitismistä” ja “holokaustin kiistämisestä”. Tämän todistaa European Jewish Congressin asiakirja, joka perustuu standardeille ja analyyseille “samanaikaisesta antisemitismistä ja rasismista”.

Alfred Schaeferin väitetty “rikos” on hänen itsensä mukaan se, että hän on perustellut videolla CODOH:lle (komitea avoimen holokaustista keskustelun puolesta), miksi vapaassa yhteiskunnassa tulisi ehdottomasti saada keskustella avoimesti historian tapahtumista ja erityisesti holokaustista. Toinen Alfred Schaeferin rikos on hänen siskonsa “holokaustin kiistämisvideon” kuvaaminen ja julkaiseminen. Tämän videon julkaisun jälkeen poliisi teki Alfred Schaeferin luona kotietsinnän, jossa häneltä vietiin tietokone ja siihen kuuluvia laitteita.

Lähteet: Nordfront.se, Codoh.com, Antisemitism Worldwide 2016 general analysis draft

5 KOMMENTIT

  1. Mikä vapaa demokratia? Odotellaan vaan, kuinka kauan kestää, että perussionistinen hallitus kriminalisoi Suomessakin holokaustin kiistämisen. Vapaus tulee koittamaan koko Euroopalle, mutta se pahoin pelkään tulee tapahtumaan veristä tietä pitkin. Ajatuksia ei voi kieltää, kansallissosialisti ei pelkää tulla tuomituksi vaan taistelee henkensä puolesta sortoa, valheita ja vääryyttä vastaan. Valkoisten kansanmurha on pysäytettävä keinolla millä hyvänsä.

  2. Et saa kolmea vuotta vankeutta pienten lasten raiskauksesta, mutta mehän tiedämme mikä se kaikista suurin rikos tässä sairaassa maailmassa on ja se on valitun kansan valheiden tuominen julki youtubessa. Silloin paukkuvat terrorismisyytökset, 50 miljoonan sakot ja vuosien vankeusrangaistukset.

    Tämä syöpä on poistettava ennenkuin se etenee letaaliin vaiheeseen.

  3. Tässä alkaa olla sen verran pakkoliikkeitä sionisteilla että hitaimmatkin alkavat jo ihmetellä että “voisiko niissä folioiden jutuissa olla totuuden siemen”. Sen verran rajusti totuudella nurkkaan ajetut rotat hyökkäävät ketä tahansa kohtaan. Homma ei ole enää hanskassa vaan joka puolella nähdään uhkia eikä enää tiedetä mihin pitäisi tuhovimmansa kohdistaa.

    Saas nähdä lähteekö Sipiläkin Suomesta lipettiin pressan vaalien jälkeen. Niinistö jää yksin äyskäröimään globalistien vuotavaa purtta.

  4. Jos asia ei olisi niin vakava, nauraisin sille, kuinka paljon sionistit pelkäävät näitä hentoja, rehellisiä rouvia.

Comments are closed.