Koti Uutisia Sionismi Kanadan sionistihallitus luokitteli juutalaisten vihaamia järjestöjä “terroristisiksi”

Kanadan sionistihallitus luokitteli juutalaisten vihaamia järjestöjä “terroristisiksi”

3
Justin Trudeau.

Kanada on päättänyt ottaa mallia Isosta-Britanniasta luokitellen “terroristijärjestöiksi” maahanmuuttovastaisia ryhmiä, jotka eivät ole koskaan tehneet todellisia terrori-iskuja. Näin globalistit pyrkivät lakaisemaan maahanmuuttajien aidon terrorismin maton alle.

Tuoreiden terroristiluokitusten kohteiksi ovat Kanadassa joutuneet Blood & Honour sekä Combat 18, joiden maine perustuu noin 30 vuotta sitten Britanniassa perustettujen samannimisten järjestöjen toimintaan. Kanadan hallituksen mukaan järjestöt ovat “terroristisia”, koska ne edustavat “väkivaltaista natsi-ideologiaa”.

Kanada ei ole koskaan aiemmin luokitellut kansallismielisiä ryhmiä terroristisiksi. Hallituksen mukaan järjestökiellot kuvastavat esivallan “entistä tiukempaa linjaa” kansallismielisyyttä vastaan.

Medialle terrorismiluokituksia kommentoi Kanadan “vihanvastaisen verkoston” johtaja Bernie Farber, joka on tietenkin juutalainen. Aiemmin Kanadan Juutalaiskongressin toimitusjohtajana työskennellyt Farber vaati, etteivät järjestökiellot rajoitu vain kahteen ryhmään. Juutalaisen mukaan kaikki muutkin “äärioikeistolaiset” (pois lukien äärisionistiset) ryhmät on kiellettävä.

Juutalaisjohtajan onnea ruokki erityisesti se, että hallitus kielsi samalla myös kolme shiiamuslimijärjestöä, jotka ovat tehneet yhteistyötä Iranin, Hizbollahin ja palestiinalaisten kanssa. Yksikään kielloista ei sen sijaan kohdistunut Isisin ja al-Qaidan kannattamaa wahhabisti-islamismia edustavaan järjestöön, sillä wahhabistit taistelevat Lähi-idässä Israelin rinnalla.

Toisin sanoen Kanadan hallitus kielsi viisi antisionistista järjestöä paikallisen Juutalaiskongressin johtajan opastuksella. Kyse ei ollut terrorismin torjunnasta vaan Israelin ylivallan pönkittämisestä.

Kanadan hallituksen on jo pitkään tiedetty olevan korruptoitunut, sillä pääministeri Justin Trudeau on kokonaan riippuvainen juutalaisesta talousrikollisesta Stephen Bronfmanista. The Guardian -lehden mukaan Bronfman on pääministerin tärkein rahoittaja, mikä selittää Kanadan alisteista suhdetta Israeliin.

Bronfmanin suku rikastui 1900-luvun alussa myymällä laitonta viinaa Amerikkaan kieltolain aikana. Bronfman on pysynyt Trudeaun neuvonantajana ja tämän puolueen johtohahmona, vaikka viime vuosien veroparatiisivuodot ovat paljastaneet juutalaisen piilottaneen rahojaan Israelin, Amerikan ja Caymansaarten välisillä pimeillä maksujärjestelyillä.

Lähteet: Global News, The Guardian

3 KOMMENTIT

  1. Kuka olisi uskonut, että myös Kanadassa valtionjohdon tärkein rahoittaja on JUUTALAINEN? Olen hämmästynyt 😮

  2. Kieltäkööt vain, ei se ole ennenkään pysäyttänyt kansallismielisiä, vaan se tulee radikalisoimaan yhä useamman taistelemaan valehtelevia sionisteja ja kansanpettureita vastaan! Juutalaiset itse luovat antisemitismia, se on täysin perusteltua.

  3. Kanadan cuck-PM on imenyt liikaa irakilaista penistä. HI-V tekee tuhojaan kaveriparan aivoissa.

Comments are closed.