Koti Uutisia Ulkomaat Kanadalaismiestä odottaa kahden vuoden vankeus pamflettien jakamisesta

Kanadalaismiestä odottaa kahden vuoden vankeus pamflettien jakamisesta

7

51-vuotias kanadalaismies jakoi homoparaatissa pamfletteja. Pamflettien sisältö oli lyhyesti: “Homoseksuaalisuus voi johtaa tauteihin ja Jeesus voi pelastaa katuvat homot”. Kanadalaismiestä syytetään tahallisesta vihan edistämisestä yksilöitävää ryhmää vastaan. Suomessa syytekohta olisi kiihotus kansanryhmää vastaan. Kuitenkaan pamflettien sisällöstä ei löytynyt sisältöä, joka yllyttäisi vihaan tai väkivaltaan homoseksuaaleja vastaan.

Kanadalaismies irtisanottiin bussikuskin työstään pidätyksen yhteydessä. The Daily Wiren mukaan mies ei saanut ruokaa vuorokauteen. Häntä ei myöskään päästetty tapaamaan lääkäriä jalassa olleen tulehduksen takia, eikä hän saanut lääkkeitä jalkaansa varten.

Kanadan pääministeri Justin Trudeau on tunnettu seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolustaja. Trudeau oli heinäkuussa 2016 ensimmäinen kansallinen johtaja, joka osallistui Pride-kulkueeseen. Trudeau on myös vahva kannabiksen laillistamisen kannattaja.

Lähde: Russian Faith

7 KOMMENTIT

  1. Siinähän onkin sitten aika monta kohtaa, mistä kyseinen mies voi haastaa viranomaiset oikeuteen. Sodomiittien rappiokulkueet tulevat päättymään, hyvä sateenkaarilippu on palanut sellainen.

  2. “51-vuotias kanadalaismies jakoi homoparaatissa pamfletteja. Pamflettien sisältö oli lyhyesti: ”Homoseksuaalisuus voi johtaa tauteihin ja Jeesus voi pelastaa katuvat homot”. Kanadalaismiestä syytetään tahallisesta vihan edistämisestä yksilöitävää ryhmää vastaan.”

    Outoa että käytännössä pikemminkin homomyönteisistä (kuin vastaisista) pamfleteista, on tulossa tuomio. Homoushan on merkki siitä, että Jumala on hyljännyt ihmisen saastaisten himojen valtaan, ja hän on menettänyt mahdollisuutensa pelastua. Tuossa tilanteessa ihmisestä on silloin tullut reprobaatti, eli helvetin lapsi, joten todellisuudessa yksikään homo ei tule pelastumaan.

    The Sodomite Agenda vs. Reality
    https://www.youtube.com/watch?v=DiqtFAKQHlk

Comments are closed.