Koti Uutisia Rotu Kanadalainen yliopisto järjesti “valkoisen etuoikeuden” konferenssin

Kanadalainen yliopisto järjesti “valkoisen etuoikeuden” konferenssin

6

Torontolainen Ryersonin yliopisto järjesti ensimmäisen neljäpäiväisen konferenssin, jonka aiheena olivat niin kutsutut “valkoisten etuoikeudet”. Konferenssiin osallistui satoja tutkijoita ja tapahtuman pääjärjestäjänä oli yliopiston ensimmäisen tasa-arvoa ja inkluusiota ajavan hankkeen varapuheenjohtaja Denise O’Neil Green. Greenin oma määritelmä “valkoisesta etuoikeudesta” on “ansaitsematon etu tai hyöty, joka on saatavilla vain ihonvärin perusteella”.

Denise O’neill Green

– Monikerroksisempi tapa nähdä asia on miettiä, kuinka valkoinen etuoikeus toimii järjestelmässä, joka hyödyttää vain tiettyjä ryhmiä, Green kertoo.

Toinen odotettu osallistuja konferenssissa oli Black Lives Matter -aktivisti ja LGBT-rappiokulttuurin puolestapuhuja Rinaldo Walcott. Walcottin mielestä valkoisten keskiluokkaisten ihmisten on helpompi edetä korkeammalle sosioekonomisesti verrattuna mustaan väestöön tai alkuperäiskansoihin.

Rinaldo Walcott

– Valkoinen etuoikeus ei rajoitu tiettyyn rotuun. Se viittaa eri tapoihin, joilla tietty rotu – joka on historiallisesti rajannut muita rotuja “ei-valkoisiksi” – on väkivallan ja muiden keinojen avulla rakentanut yhteiskunnan, jossa he ovat kerryttäneet itselleen eniten valtaa, Walcott kertoo.

Viime vuosien aikana keskustelu “monimuotoisuudesta” on lisääntynyt Kanadassa, ja palkkauspolitiikka, jossa valkoiset kanadalaiset eivät ole tervetulleita, vaikuttaa olevan nykypäivää Kanadassa. Esimerkkinä Brittiläisen Kolumbian läntisen maakunnan koululautakunnan johtaja Teresa Downs on julkisesti pyytänyt anteeksi valkoihoisuuttaan:

– Olen hyötynyt epäreilusti ihonväristäni. Valkoinen etuoikeus ei ole hyväksyttävää.

Lähde: Breitbart

6 KOMMENTIT

 1. Olin kerran kävelyllä metsässä luontoa tutkimassa. Paluumatkalla näin polunpientareella pesäpallon jonka joku jostain syystä oli jättänyt jälkeensä. Otin pallon ja tuumailin että kuinkahan kauas metsään sen jaksaisin kiskoa mutta juuri kun aloin ottaan vauhtia minut keskeytti jumalallinen ääni pensaikosta. ” Älähän heitä pois hyvää palloa mies!” Karjaisi ääni ja jatkoi. “Tuolla kentällä on joukko lapsia. Anna pallo jollekkin heistä” ja enempää en ääntä kuullut. Nousin polviltani ja aloin etsiä kenttää jonne olin käskyn saanut. Kun pääsin perille niin näin että kentällä leikki kymmen lasta. Yhdeksän neekeriä ja kalpea Risto. Menin Riston luoksi ja annoin pallon hänelle. Koska Risto oli vai pieni poika ja kävi esikoulussa niin hän ei oikein ymmärtänyt miksi justiinsa hän sai pallon. “Valkoinen etuoikeus Risto, valkoinen etuoikeus” Vastasin hänelle. “Mitä olisi tapahtunut sydämmessäsi jos olisin antanut pallon jollekulle noista mustista pojista?” Näin että kysymys laittoi ajatuksia liikkeelle niin Riston pääsä kuin sydämmessä.

  • Et tullut ajatelleeksi että se kuka pallon oli pudottanut, saattaisi palata sitä etsimään?
   Ei tullut mieleesi, että pallo on toisen omaisuutta ja otit sen haltuusi mielessäsi ilkityö heittää pallo metsään, kenties jokin eläin sitten tukehtuu siihen?
   Ei tullut mieleesi viedä palloa kotiin ja laittaa judenbookkiin tms. somemediaan viestiä että pallo löydetty +sijainti, kenties olisi voinut hukkaaja tulla noutamaan sen?
   Ei tullut mieleesi, että “ylevällä” teolla kenties saatoit pikkupojan kenties ojasta allikkoon. Pallon oikea omistaja etsii palloa ja löytää sen pikkupojalta, miten luulet käyvän tilanteessa?
   Tänä aikana on kaksi vaihtoehtoa; saada turpaansa tai fiksu kaveri selittää tilanteen ja omistusoikeuden (jälkimmäisiä on aika harvassa).
   Niin, mitähän ajatuksia pojalle tuli, varmasti on kuullut varoitukset karkkia tarjoavista miehistä, jospa tällä ei ole varaa karkkiin ja käyttää vanhaa palloa?
   Mitä olisi tapahtunut mielessäsi, jos olisit ajatellut hieman laajemmin, itseäsi kauemmas?
   Kuvailemasi äänen ja etenkin karjumisen kuuleminen itsekseen ei ole terveen mielen merkki, kannattaa hakeutua ammattilaisen pakeille.

 2. Tutkimksia ja niiden tuloksia ohjaa käytännössä kokonaan raha. Nämäkin tutkijat saavat palkkansa valtion rahoituksesta. Seurauksena on “tutkimuksia”, joiden tulos vastaa kulloistakin poliittista tahtoa. Tällä tavoin tutkijat (ja yliopistot) varmistavat oman palkanmaksunsa (rahoituksen) jatkumisen.

  • Ihan oikein. Juuri tällaisia tutkimuksia ja galluppeja ohjataan rahalla, jotta saadaan mieleinen tulos.
   Suomessakin asia on isolla, koska väkimäärä on pieni ja median kattavuus liki 100%.
   VTT:n on ostettavissa, esimerkkejä on vaikka talonrakennusalalta.

 3. Valkoinen etuoikeus on:

  – maksaa värillisten elinkustannukset.
  – kuulla olevansa rasisti pelkästään olemalla valkoinen.
  – saada osakseen halveksuntaa olemalla ylpeä valkoisuudestaan.

  Tässä pari alkuun. Jatkakaa listaa.

 4. Noikin neekerit voisi painua Paskapuheineen takaisin sinne ghettoon, viidakkoonsa. 🙂

Comments are closed.