Koti Uutisia Ulkomaat Kanada rajoitti aseiden omistusoikeutta ääriliberaalin pääministerinsä johdolla

Kanada rajoitti aseiden omistusoikeutta ääriliberaalin pääministerinsä johdolla

6
Pääministeri Trudeau, kuvassa keskellä, kipa päässä.

Kanadan ääriliberaali pääministeri Justin Trudeau on ilmoittanut rynnäkköaseiden välittömästä kiellosta maassa.

– Nämä aseet in [sic] suunniteltu vain yhtä ja ainoaa tarkoitusta varten: tappamaan mahdollisimman monta ihmistä lyhimmässä [sic] mahdollisessa ajassa, Trudeau sanoi.

Aseita omistavilla on kaksi vuotta aikaa hankkiutua niistä eroon korvausta vastaan.

Tunnetusti liberaalien logiikan mukaan aseet tekevät murhia ihmisten sijaan. “Joukkoammunnat” olivat kuitenkin aikoinaan erittäin harvinainen ilmiö, vaikka aselait olivatkin tuolloin nimenomaan liberaalimmat.

Lähde: yle (arkistoitu)

6 KOMMENTIT

 1. Joukkoampumiset Länsimaissa tapahtuvat usein ns. aseista vapailla alueilla. Esim. WallMartissa, koska siellä ihmiset eivät pysty puolustamaan itseään. Ilmeisesti vieläpä siksi, että kyseessä oli El Pasossa eliitin feikkijutusta, jossa ampujan oli määrä jäädä henkiin. Silminnäkijöiden mukaan paikalla oli ollut useita ampujia

 2. Jotenkin ristiriitaista, että juuri ns. “liberaalit” ovat niitä, jotka ovat aseita kieltämässä ja sananvapautta kaventamassa.

  Jos “liberaalin” synonyyminä pidetään “vapaamielistä”, voisi kuvitella liberaalien juuri sallivan aseet niitä haluaville ja sietäisivät itseensä kohdistuvaa kritiikikiä.

  • Kaikki pitää kääntää 180° – sen on avain tämän uuskielisen sonnan ymmärtämiseen.

   totuus=”vihapuhe”
   valhe=totuus
   pervetismi=nomaali
   itsetuho=kannatettavaa jne.

 3. Juutalaisten suunnitelma valkoihoisten puolustautumiskyvyn tuhoamiseksi etenee. Ei vain Kanadassa, vaan myöskin eri Euroopan maissa.

 4. Eikös Justin perustanut sukulaisensa kunniaksi Pierre Elliott Trudeau foundationin jossa vielä 2015 logona kolmiokuvio joka viittaa poikarakkauspedofiliaan?

Comments are closed.