Koti Uutisia Kamppailuopettaja haluaa hyökätä tarranliimaajien kimppuun

Kamppailuopettaja haluaa hyökätä tarranliimaajien kimppuun

23

Jyväskyläläinen kamppailulajivalmentaja Janne Maunonen joutui tällä viikolla niin sanotun someraivon valtaan nähtyään lyhtypylvääseen kiinnitetyn “rasistisen tarran”. Maunonen avautui asiasta keskiviikkoiltana Facebook-sivullaan, jolla hän lähetti suoran uhkausviestin tarrankiinnittäjälle.

Viestissään Maunonen lupaa tarjota “takasuoraa vastapalloon”, mikäli näkee jonkun kiinnittämässä hänen kanssaan eri mielipidettä edustavia tarroja Jyväskylän Ritoniemessä. Tarina ei kerro, millaiset tarrat tarkalleen ottaen saivat hänet ryhtymään laittomiin uhkauksiin.

Janne Maunonen on tunnettu hahmo kamppailu-urheilupiireissä, ja hän valmentaa BJJ:tä sekä Defendoa. Monien mielestä impulsiivinen toisinajattelijoiden uhkailu ei kuitenkaan tyypillisesti kuulu kamppailuvalmentajan ominaisuuksiin.23 KOMMENTIT

 1. Mahtaa olla steroideilla tekemistä noiden palluroiden kanssa, nuo piikit ja muut pillerithän on muotia vasemmistopiireissä.

 2. Paikalliset ihmiset voisivat ehkä nyt käydä hassuttelumielessä tyhjentämässä kaikki tarravarastonsa Ritoniemen tolppiin. Ehkä myös lentolehtisiä postilaatikoihin, jos vaikka osuisi tämän kaverin laatikko vastaan.

 3. Eikös kamppailulajien valmentajat yleensä korosta sitä ettei opittuja taitoja tulisi missään nimessä käyttää kaduilla? Kysehän on nimenomaan itsepuolustuslajeista, ei “takasuoran” antamisesta “vastapalloon” kun näkee jonkun levittövön poliittista sanomaa.

 4. Poikkeuksetta budo-lajeissa menestyneistä kasvaa empaattisia, rauhallisia ja maailmankatsomukseltaa avarakatseisiä henkilöitä. Tämä osin siksi että mestarit eivät kouluta agressiivisia eikä väkivaltaan taipuvaisia henkilöitä. Ennenkuin he ymmärtävät kokonaisuutta paremmin. Esim. ympäristöä osana omaa elämäänsä.

  Kun katsoo tämän Jannen valokuvia sekä kirjoitusta niin on selvää että häntä ei ole opetettu ylemmille tasoille. Vaan hän on oman agressiivisen suuntauksensa myötä itseopiskellut. Epäilen että Silat-ryhmään häntä ei kutsuttaisi koskaan.

  No, onneksi nämä ovat hänen omia mielipiteitään. Ja niillä hän tuo esiin oman maailmankatomuksensa.

  • Näitä pätemiseen keskittyneitä joka lajin erikoismiehiä on nähty niin dojolla kuin kehässäkin. Käyvät pari lajia keltaiseen ja joskus jopa vihreään ja ovat sen jälkeen maailman kovimpia MMA-maestroita ja FFn melkein maailmanmestareita. Tarinoissaan ainakin. Ja ne piikit sekä pillerit tietysti kuuluvat kuvioihin että saadan iso haba ja parta kasvuun.

 5. Loppuu muuten tällä valmentajalla kamppailut siihen, kun käy johonkuhun käsiksi, jo pelkästään tällaisista uhkailuista ja poliittiseen väkivaltaan yllyttämisestä on oikeudet lähteneet (ainakin pitäisi lähteä) harrastaa ja varsinkin kouluttaa kamppailulajeja virallisesti.

 6. Idiooteilla idiootit tatuoinnit…Ryökäle? mikä ihmeen ryökäle? voin tehdä peittävän “kuvan” veloituksetta. Sana voisi olla vaikka paremmin olemusta kuvaava: LÄSKI

 7. Aineilla aivonsa tuhonnut uhoaja. Näkeehän jo tuosta ekasta kuvasta.
  Ehkä yksinäinen tyyppi, kun hakee joittenkin piirien hyväksyntää moisella uhoamisella. Mutta en yhtään ihmettele, että on yksinäinen. Moinen mulkku. Täysin turha olio…

  • Yrittäisikö vedota naisiin.. tuollaisella melttoamisella? Kuvittelee kenties siten saavansa seuraa?

   • Naisiin tunnetusti vetoaa tyypit joilla on parhaat turpaanvetotarinat :–DD Ala-asteella nämä luulot. Tai no ehkä joihinkin narkkareihin voi vedotakkin.

 8. Ja jos alkaa tommosen kanssa keskustelemaan tosiasioista. Varmastikkin paljon muita argumentteja ei löydy, kuin:HALLUUDKO JÄDKÄ DURBAAN.

 9. Minä lupaan liimata tarrat nenän ja suun eteen, mikäli päälle käyt.

 10. Aikamoinen Sokrates tämä kaveri. Sivistys ja tahdikkuus suorastaan huokuu habituksesta ja ulosannista.

 11. Meitä Isänmaallisia jyväskyläläisiä hävettää tällainen ihmissaasta…!

 12. Jäitä hattuun horkkuukko,taitais jäädä vastapallot antamatta 🙂

 13. Jos mietitään millä kiimalla tämä henkilö hyökkää tarroja liimailevien kimppuun niin miettikääpä mikä on se kiiman määrä jolla hän hyökkää terroristien kimppuun!!

  Terroristina pitäisin peltipöksyt visusti jalassa.

 14. No khyl nyt pitää lähtee laittaa melkeen tarroja..mut muualla kun jykylässä siis.. 😉

 15. “Kamppailulajien” erikoistaitaja pyörii kuin tuuliviiri. Jos et hakkaa “rasistia” loppuvat asiakkaat ja niin muuten urakin. Tämä mies lyö vetoa väärästä hevosesta. häviävää hevosta. Mitä isompi pää, sitä kovempaa se katketessaan mätkähtää katukiveykselle.

 16. Taitaa tarjota mamuille “itsepuolustuskursseja” kaupungin ostotoimeksiantona, kun on noin sekaisin ja kiimassa. Säälittävä tampio.

 17. Oli kyllä niin hassun hauskoja väitöksiä pullollaan tämä sivu että pitääpä linkata henkilölle itselleen luettavaksi. 😀

  • Hyvin tehty. Olisi enemmän kuin toivottavaa jos tämä Bruce Leen reikarnaatio itse kommentoisi uhkailujaan ja maailmankatsomustaan täällä. Epäilen vaan ettei pokka piisaa. Tai että menee taas uhoamiseksi tyyliin “viddu mää verän nyrykillä thurbaan..!”

Comments are closed.