Koti Uutisia Kampanjasivu perustettu Göteborgin mielenosoituksesta

Kampanjasivu perustettu Göteborgin mielenosoituksesta

2

Uudelle Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen perustamalle kampanjasivulle on koottu tietoa tulevasta Göteborgin mielenosoituksesta. Mielenosoituksen teema on “Kapina rikollisia vallanpitäjiä vastaan”. Sivulla on muun muassa Kysymyksiä ja vastauksia -osio sekä yhteystietoja mielenosoituspaikalle kuljetuksia varten.

Kehotamme levittämään Internetissä ensi sijassa tämän sivun osoitetta mainostaessasi tulevaa mielenosoitusta. Sivua tullaan päivittämään aina, kun uutta tietoa mielenosoituksesta on saatavilla. Jos haluat ottaa yhteyttä mielenosoitukseen liittyen, on tätä varten luotu myös oma sähköpostiosoite info[at]revoltera.nu.

Auta levittämään sanaa ja saavuttamaan tavoite yli tuhannesta mielenosoittajasta Göteborgissa!

Kampanjasivu: http://www.revoltera.nu/

 

Lähde: Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. Oy Vey, tämä on hyvin vaarallista! Teidän kuuluu vain öyhöttää muslimeista ja vihervassareista!!! Jättäkää eliitti rauhaan!! Jättäkää kapitalisti-sionisti keskuspankkiirit ja suursijoittajat heti rauhaan! T: Suomen kansallismieliset

  2. Tejotka osaatte ruotsin kieltä ,niin kuunnelkaa VITA PILLRET radio koostumusta . se on julkaistu eilen NMR SSÄ .Martin Saxlind vaikuttaa tässä radio haastattelussa Sanaa suomalaisista mongoli jopa käytetään . Aika haastattelussa noin 39.50-41.30Olen jo kerran aikaisemmin kirjoittanut ,että älkää helv. luota näihin ruots. tosi paikan tullen .Heillä ylimielinen ajatus suomalaisia kohtaan ,käyttävät meitä vain kilpenä WW2 tuli mieleen .SVEDUILLA mitään käsitystä meidän geeneistä olemme lähinnå hollantilaisia Euroopassa .Ja tämä ei ole ensimmäinen kerta ,kun suomalaisia mollataan NMR llän sivuilla .Itse olen asunut jo Ruotsissa yli 40 v.Tämä on toinen kerta kun kirjoitan näille sivuille . Älkää helv.menkö halpaan näiden svedujden kanssa ,olkaa varovaisia !!!!!!!!!

Comments are closed.