Koti Uutisia Kotimaa Kaksi miestä raiskasi naisen – taustalla monikulttuurisuus

Kaksi miestä raiskasi naisen – taustalla monikulttuurisuus

9
James Robert Phillips.

Tampereella tapahtui kahden miehen toimesta raiskaus, josta Turun hovioikeus antoi vastikään tuomiot tekijöille. Raiskaajat James Robert Phillips, 27, ja Muhamed Touray, 20, saivat ehdotonta vankeutta seksuaalirikoksestaan. Phillipsin uusi rangaistus on kaksi vuotta ja yhdeksän kuukautta ja Tourayn kaksi vuotta, yhdeksän kuukautta sekä 15 päivää.

Tekijät tapasivat uhrin tamperelaisessa yökerhossa, josta kolmikko lähti jatkoille. Illan päätteeksi raiskaajat tunkeutuivat naiseen useita kertoja ja osin samaan aikaan. Vaginan lisäksi tunkeutumista tapahtui myös ainakin anaaliin. Tekoon liittyi lisäksi lievää väkivaltaa, kuten kiinnipitämistä.

Touray sai lisäksi tuomion toisessa yhteydessä tapahtuneesta seksuaalisesta ahdistelusta.

Lähde: Iltalehti

9 KOMMENTIT

 1. Ei tuohon enää voi sanoa muuta että tuotahan nainen lähti hakemaan joten turha vinkua kun sai mekkoonsa paskaa.Myötätuntoa koen lapsia, varhaisteinejä raiskauksen uhreja kohtaan joilla ei ole osaa eikä arpaa näihin mustiin ja mehmetti nuljaskoihin, joille kuolema olisi ainoa oikea rangaistus ja jollei laillinen niin raiskatun suvun miesten korpioikeus

  • Joo, ei armoa eikä sympatiaa. Jos ei vanhemmat tuon vertaa ole lapsiaan opettaneet, niin silloin kai ansaitsee kohtalonsa. Tai sitten monikulttuurinen aivopesu ja muu aivokuollut vasemmistolainen “liberaalius” vain tuottaa hedelmäänsä. Toivottavasti AIDS pyyhkii pois kaiken saastan.

   Huomatkaa että kirjoitin “aivokuollut vasemmistolainen”, enkä “aivokullut, vasemmistolainen”.

 2. “Kolmikko lähti jatkoille”! Erittäin “suvaitsevainen” nainen. Suoranainen tilaus tulla raiskatuksi lähteä nuiden kanssa jatkoille. Että siitä vaan.

 3. Nainen siis lähti kahden neekerin mukaan jatkoille, ei todellakaan harkittu teko, mutta ei uhrin erehtyminen tietenkään oikeuta tekoja.
  Yhteiskuntamme on antanut neekereistä väärän kuvan, ikäänkuin he olisivat normaaleja ihmisiä. Todellisuudessa neekerien perusluonne on alkukantainen ja he ovat älyllisesti muita heikompia.

  • Suomessahan neekerit ovat kehitysvammaisia. Tosin suomalainen kehitysvammadiagnostiikka ei halua tunnustaa sitä, vaan ovat ihan insinööri- ja poliitikkoainesta.

 4. Nainen sai tismalleen sitä mitä lähti hakemaan.

  En ymmärrä miksi tai ylipäätään mistä syystä tässä nyt on valittamassa.

 5. Ullatus
  Vanhempien pitäisi olla skarppina ja valistaa lapsiaan mk:n vaaroista

 6. Lähti jatkoille? Tilaisuus tuli neekereille kuin tarjottimella, toivottavasti tuntui hyvältä edes.

Comments are closed.