Koti Artikkelit Kaksi Kultaisen aamunkoiton kansanedustajaa pidätetty

Kaksi Kultaisen aamunkoiton kansanedustajaa pidätetty

5
Kansanedustajat Giorgos Germenis ja Panos lliopoulos joutuivat terrorisminvastaisen poliisin pidättämiksi.
Kansanedustajat Giorgos Germenis ja Panos lliopoulos joutuivat terrorisminvastaisen poliisin pidättämiksi.

Kreikan terrorisminvastainen poliisi on pidättänyt kaksi Kultaisen aamunkoiton kansanedustajaa. Nyt pidätetyt kansanedustajat ovat Giorgos Germenis ja Panos Iliopoulos. Puolueen puheenjohtaja Nikolaos Michaloliakos pidätettiin viime vuoden lokakuussa.

Kaikkia pidätettyjä epäillään rikollisjärjestön perustamisesta. Viranomaisten mukaan pidätykset ovat osa “äärioikeiston vastaista toimenpidettä”.

Maailman juutalaiskongressi on ilmaissut syvän huolensa Kultaisen aamunkoiton lisääntyvästä suosiosta. Mielipidemittausten mukaan puoluetta kannattaa jo 55 prosenttia kreikkalaisista.

 

Lähteet: Nordfront.se, The Telegraph

Toimitus

5 KOMMENTIT

  1. Kun kansannousu vaikuttaa väistämättömältä, Kreikan eliitti joutuu turvautumaan epätoivoisiin menetelmiin. Tämä kertoo vain siitä, että Kultainen aamunkoitto on pelannut korttinsa juuri oikein. Pian hallitus ja poliisijohtajat löytävätkin itsensä vankilasta!

  2. Suhteellisen naurettaviin mittasuhteisiin on paisunut Kultaisen Aamunkoiton vainoamiskampanja. Kyllähän tämä tosiaan todistaa vain sen, miten vahvasta puolueesta on kyse. Tuskin kreikkalaisten enää montaa vuotta tarvitsee vallankumousta odottaa, jos toiminta tällaisena jatkuu. Eläköön Kultainen Aamunkoitto!

  3. Jännittävää katsella tilanteen kehittymistä. Kultaisen aamunkoiton jäsenlistoilla on paljon poliisejakin ja muita viranomaisia. Tuo 55% kannatus räjäytti täysin odotukseni. Kreikka herää jo, meidän vuoro pohjoisessa on käsillä.

  4. Suosio lisääntyy sitä mukaa kun hallituksen toimet muuttuvat kyseenalaisimmiksi.

  5. Täälläkin tarvitsisimme Kultaisen Aamunkoiton kaltaista aitoa kansallis-poliittista voimaa! (Persut ovat paperitiikeri…)

Comments are closed.