Koti Uutisia Kaksi Kultaisen aamunkoiton kampanjavideota

Kaksi Kultaisen aamunkoiton kampanjavideota

2

Kreikassa järjestetään viikon päästä sunnuntaina ennenaikaiset vaalit. Äärivasemmistolaisen Syrizan odotetaan voittavan vaalit ja Kultaisen aamunkoiton saavan toiseksi suurimman äänisaaliin.

Kultainen aamunkoitto on julkaissut vaalien alla kaksi kampanjavideota, joista käy puolueen ohjelma varsin hyvin selville.

 

 

2 KOMMENTIT

  1. Jos olisin kreikkalainen äänioikeutettu, juoksisin pikapikaa äänestämään 25. päivä. Hieman kyllä jännittää lännen ja NATO:n reaktio tuohon Kreikan ja Kyproksen kaavailtuun isompaan sotilasyhteistyöhön, Turkki ja Kreikka kun molemmat ovat NATO:n jäsenmaita. Kreikka todennäköisesti eroaa NATO:sta.

  2. Surukseni lueskelin Deutsche Wirtschafts Nachrichtenin sivuilta että Syrizan rahoitus tuleekin merkittävältä osin EKP:ltä. Eli, jos nyt Syriza sattuisi pääsemään valtaan niin Kreikka tuskin eroaisi euroopasta eikä haluaisi varmaankaan pois EMU:sta. Eikä mikään muuttuisi Kreikan kurjuudessa ja velkaorjuudessa.

    Meillä Suomessakin on puolue joka ennen vaaleja lupasi suuria muutoksia, mutta sen jälkeen onkin kuulunut vain puhetta. Vähemmän on ollut tekoja.

Comments are closed.