Koti Uutisia Ulkomaat Kaksi kolmasosaa EU:n kansalaisista uskoo parempaan elämään ilman unionia

Kaksi kolmasosaa EU:n kansalaisista uskoo parempaan elämään ilman unionia

4

Tuoreen kyselyn mukaan kaksi kolmasosaa EU:n kansalaisista on sitä mieltä, että elämä ilman unionia ei olisi huonompaa kuin jäsenenä oleminen. Eräs analyytikko kertoo tutkimuksen tulosten osoittavan eurooppalaisten ja Brysselin välisen “rakkaussuhteen” päättyneen. Tutkimuksen julkaisi ajatuspaja Friends of Europe.

Tutkimus osoittaa, että kansalaisten ja eurooppalaisten johtajien välillä oleva kuilu on kasvanut. Ajatuspajan mukaan kansalaisten silmissä EU tulee muuttumaan täysin irrelevantiksi, jos unionissa ei tapahdu suuria muutoksia. Tätä väitettä tukee se, että 49 prosenttia kyselyyn vastanneista näkee EU:n mitättömänä.

Kyselyyn vastanneet antoivat rankkaa palautetta siitä, että EU:n eliitti ei keskity asioihin, jotka olisivat tärkeitä kansalaisten mielestä. Myös unionin sisäinen salamyhkäisyys ja läpinäkyvyyden puute päätösten teossa saivat kovaa kritiikkiä.

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

  1. Niin se eurokiima hiljalleen valuu vaihdevuosia kohden.
    Vielä kun olisi mahdollista torpata Niinistön& koplan Nato kiima, niin olisi asiat parempaan suuntaan.

  2. Ensinnäkin asia on niin yksinkertainen ja tyhjentävä, että EU kaikkine korruptoituneine kammioineen on tarkoitetut herrojen hyväksi, eikä kansan hyväksi. Kuka on kuullut joskus edes joskus suomalaisen EU:n pyöreänhuoneiden ritarien puhuvan sellaisesta asiasta, joka merkittävällä tavalla poliittisella ja tästä edeten käytännön tasolla parantaa tavallisen EU-kansalaisen elämää ja sen laatua etenkin taloudellisesti ja viime aikoina niin kipeästi menetetyn yhteiskunnallisen turvallisuuden ja yhteiskuntarauhan tason paranemisena EU:n alueella ja puhumattakaan Saksan Angela Merkelin alusastian tyhjääjän eli Suomen “ruskeiden kielien ritarikunnan” Sipilä & kumpp. “Saniteettipalvelut” *SV.
    * yhtiömuoto: *Suomen veronmaksajat.

Comments are closed.