Koti Uutisia Ulkomaat Kaksi brittiteiniä pidätetty epäiltynä “äärioikeistolaisen” terroristi-iskun suunnittelusta

Kaksi brittiteiniä pidätetty epäiltynä “äärioikeistolaisen” terroristi-iskun suunnittelusta

7

Ison-Britannian poliisi on pidättänyt kaksi 15-vuotiasta poikaa. Heitä epäillään “äärioikeistolaisen” terrori-iskun suunnittelusta. Pidätykset tapahtuivat Kentissä Lounas-Englannissa. Poliisin tietojen mukaan poikia kuullaan parasta aikaa.

– Olemme valmiita toimenpiteisiin kaikkia sellaisia ideologioita vastaan, jotka voivat uhata maamme ja kansan turvallisuutta, kertoo Nigel Doak poliisista.

Iso-Britannia on jo pitkään ollut matkalla entistä totalitaarisempaan suuntaan. Maassa on annettu pitkiä vankeustuomioita terrorisminvastaisen lakien nojalla henkilöille, jotka eivät ole tehneet muuta kuin omistaneet vääräntyyppistä kirjallista materiaalia.

Lähde: RT

7 KOMMENTIT

 1. > Olemme valmiita toimenpiteisiin kaikkia sellaisia
  > IDEOLOGIOITA vastaan, jotka voivat uhata maamme ja
  > kansan turvallisuutta

  Poliisi siis myöntää, että sen tehtävänä on IDEOLOGIAN PUOLUSTAMINEN.

 2. “Lähde: RT”

  Venäjällä on sama meininki, joten Venäjän valtiollinen tv-kanava esittää tekopyhyyden malliesimerkin. Joka kuukausi satoja saavat vankeutta ja/tai valtavan isoja sakkoja kirjoituksista, kommentista, tykkäyksestä tai linkittämisestä somessa.

  Yllättävä poikkeus tapahtui vasta kaksi viikkoa sitten: miestä syytettiin Holoco$tin pyhän luvun “kuuden miljoonan” epäilemisestä ja syyttäjä oli vaatinut miehelle viiden vuoden vankilatuomion – mutta valamiehet todistivat miestä syyttömäksi. Joten on odotettavissa, että tuomioistuimet eivät enää käytä valamiehiä näissä asioissa.
  https://cont.ws/@antonblagin/1056249

  • Täh..? Eikös se enää olekaan kansallismielisten paratiisi? 😮

   Tämä ei todellakaan ole v*ttuilua vaan kysymys, joka perustuu täysin aikaisemmin täältä luettuihin kommentteihin à la Leo.

   • Monietnisessä valtakunnassa, joka kehittyi sellaiseksi noin 500…1000 vuotta, kansallismielista paratiisia ei voi olla. Ota vielä huomioon, että viimeisen vuosisadan aikana valtiollisena ideologiana oli juutalaisten bolsevikkien “kommunistinen internationalismi”. Kun lisäksi seuraava historiallinen, eeppinen mullistus vääjäämättä lähestyy – näissä oloissa hallitsija ei voi sallia etnisiä konflikteja maan sisällä. Tästä etnisestä ja ideologisesta sotkusta (judeokapitalistinen talous+neuvostomythologia) Putin yrittää leipoa uuden “poliittisen kansakunnan”. Sisäryhmä siis määritetään eri tavalla kuin kansallismieliset määrittävät: kansalaisuuden eikä kansallisuuden mukaan. Mutta tämä ei tietenkään koske juutalaisia koska Hitler! Sen verran voimakkaasti perkeleen lapset ovat vallan kahvassa kiinni. Siksi valtiovallan ja juutalaisten intressit nyt yhtenevät ja valtiokoneisto näkyvästi rankaisee goyim-kansallismielisiä, ja erityisesti kansallissosialisteja.

    Kommentini koski RT:n tekopyhyyttä, kun RT homasi hirsin brittien silmissä – mutta ei huomannut samankokoista hirsiä VF:n silmässä.

 3. Mikähän “terrori-isku” tällä kertaa olisi ollut kyseessä? Mennä kuvaamaan rotumuukalaisten oikeudenkäyntiä vai suunnittelivatko pojat “äärioikeistolaisen” materiaalin jakamista?

  • Unohtivat kumartaa Mekkaan päin, kun imaami pieraisi. Toinen vaihtoehto on uhkaava kävely samalla puolella katua pridelobbarien ja/tai punarkkien kanssa alle kilometrin hajuraolla. Kolmas todennäköinen syy on oleskelu samassa sateessa Mikko Vehviläisen kanssa vuosi sitten.

 4. Ainoa totuus äskeisessä brittiläisessä vasemmistolehtien (juutalais omisteisia) on sana: “ääri”, loppu onkin sitten “vastuullisen median” nk. “uutisointia” formaatilla, että nk. “uutisten” käyttäjillä on oikeus saada “tietoja” maailman tapahtumista. Siis täyttä “pravdaa” eli täyttä sepitettä, jota nimitystä ennen muinoin käytettiin kun aviomies “tarinoi” pitkäksi menneen illan jälkeen emännälleen pikkutunneilla asuntonsa kynnyksellä kunhan oli tyrinyt tarpeeksi monta kertaa avaimensa kanssa saamatta sitä avaimenreikään, mutta papille lupauksen antanut eukko siitä kaikesta huolenpidosta ja kyltymättömästä rakkaudesta, jota hänen tuli ihan joka päivä, mutta ei joka yö osoittaa luomakunnankruunulle.

Comments are closed.