Koti Uutisia Kaksi afrikkalaista kutsuttiin bileisiin Ruotsissa – ruotsalaistyttö raiskattiin ja ystävä pahoinpideltiin

Kaksi afrikkalaista kutsuttiin bileisiin Ruotsissa – ruotsalaistyttö raiskattiin ja ystävä pahoinpideltiin

3
“Näin käy, kun yhteiskunta ja valkoisten nuorten vanhemmat eivät opeta nuoria liikkumaan omiensa kanssa.”

Neljä ystävystä, kolme ruotsalaistyttöä sekä afrikkalaistaustainen poika, pitivät 18. marraskuuta 2016 bileet eräässä asunnossa Kistassa Tukholmassa. Tytöt halusivat jonkin ajan kuluttua kutsua muutaman pojan lisää “nostaakseen biletunnelmaa”. He päättivät kutsua paikalle 21-vuotiaan liberialaisen Richeliu Jararan, jonka kanssa eräs tytöistä oli flirttaillut Snapchatissa. Bileisiin kutsuttiin myös Jararan 19-vuotias kenialainen kaveri Fayed Mwangin.

Pian saapumisensa jälkeen afrikkalaiset nuoret miehet alkoivat lähestyä seksuaalisessa mielessä edellä mainittuja ruotsalaistyttöjä. Tytöt muuttivat nopeasti mieltään “juhlatunnelman kohoamisesta” ja halusivat lähteä pois bileistä. Porukan kesken syntyi pian tämän jälkeen riitaa, joka johti siihen, että Jarara ja Mwangi pahoinpitelivät bileiden järjestäjiin kuuluneen afrikkalaistaustaisen nuoren miehen. Hänen kasvoihinsa suihkutettiin ensin pippurisumutetta, minkä jälkeen häntä lyötiin ja potkittiin sekä päähän että muualle kehoon. Jarara ja Mwangi jatkoivat pahoinpitelyä vielä silloinkin, kun uhri makasi tajuttomana maassa.

Kahden tytön kimppuun hyökättiin, jolloin he pakenivat rappukäytävään, mistä heidät päästettiin turvaan naapuriasuntoon. Bileisiin liberialaisen Jararan alun perin kutsunut tyttö puolestaan oli edelleen viereisessä asunnossa. Hän oli järkyttynyt näkemästään ja vakuuttunut ystävänsä pahoinpidellyn kuoliaaksi.

Mwangi hyökkäsi seuraavaksi tytön kimppuun ja raiskasi hänet makuuhuoneessa. Hetken kuluttua kaksi muuta tyttöä ja naapuriasunnon miehet tulivat takaisin asuntoon ja keskeyttivät Mwangin teot. Ennen kahden afrikkalaismiehen pidätystä Jarara oli ladannut Internetiin videonpätkän, jolla hän veren peittämänä kerskailee tappaneensa erään miehen.

Uhri sai pahoinpitelyn seurauksena pahoja vammoja, jotka johtivat aivoverenvuotoon ja heikentyneeseen näköön. 21-vuotias Jarara tuomittiin Solnan käräjäoikeudessa törkeästä pahoinpitelystä kolmeksi vuodeksi vankilaan ja maksamaan reilut 64 000 kruunua korvauksia pahoinpitelyn uhrille. Jararaa ei silti tuomittu maastakarkotukseen.

Mwangi tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä ja raiskauksesta Kistassa ja myös toisen nuoren tytön raiskauksesta eräässä asunnossa Blåsutissa 28. toukokuuta 2016. Blåsutin tapauksessa kaksi nuorta tyttöä oli lähtenyt Mwangin ja hänen ystävänsä mukana Mwangin asunnolle. Toisen tytön suudellessa Mwangin kaverin kanssa Mwangi itse raahasi toisen tytöistä makuuhuoneeseen ja raiskasi hänet.

Mwangin nuoreen ikään vedoten hänet tuomittiin vain kahden ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen sekä 64 000 kruunun korvauksiin Kistan pahoinpitelystä. Lisäksi hänet tuomittiin 115 000 kruunun korvauksiin samassa paikassa raiskatulle tytölle, 8 000 kruunun korvauksiin yhdelle Kistan “bileissä” olleista tytöistä sekä 100 000 kruunun korvauksiin Blåsutissa raiskatulle tytölle. Vankeustuomion ja sakkojen ohella Mwangi karkotetaan Ruotsista 10 vuodeksi.

Niin kauan kuin yhteiskunta ja vanhemmat eivät opeta nuorille ei-eurooppalaisten kanssa oleskelun vaaroista tulemme jatkossakin lukemaan tällaisista järkyttävistä tapauksista. Terveessä yhteiskunnassa, jossa vanhemmat käyttävät järkeään, nuoret opetetaan valppaiksi ja luomaan suhteita ennen kaikkea oman rodun keskuudessa.

 

Lähteet: Nordfront.se, Informationskriget.se, Minfil.org

3 KOMMENTIT

  1. Valitettavia uutisia. Koska ihmiset oikein ymmärtävät että näiden kanssa ei kannata sosialisoida missään mielessä… Vasta sitten nämä surulliset uutiset loppuvat.

    Nuoret on vaan niin naiveja.

  2. ei-eurooppalaisten?
    Tarkoittaa varmaan sivistymättömiä kehitysmaalaisia?

Comments are closed.