Koti Uutisia Pohjoismaat Kaikki Norjassa pidätetyt aktivistit on vapautettu

Kaikki Norjassa pidätetyt aktivistit on vapautettu

2

Eilen tekaistuilla syillä pidätetyt kuusi Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aktivistia on vapautettu. Norjan poliisi pidätti aktivistit mielenosoituksen yhteydessä. Kaksi aktivistia pidätettiin rajalla, koska he olivat kuusi vuotta sitten Trondheimissa päätyneet konfrontaatioon vastamielenosoittajan kanssa. Kolmas rajalla pysäytetty aktivisti pidätettiin, koska hänellä oli laukussaan hammassuoja.

Itse tapahtuman aikana pidätetyistä yksi otettiin poliittisen poliisin huostaan, koska hän poisti mielenilmaisupaikalta aggressiivisen häiriköitsijän. Toinen aktivisti päätyi poliisin kynsiin täysin epäselvistä syistä ja kolmas pidätettiin, koska hän uskalsi kyseenalaistaa, miksi PolPo halusi tutkia hänen reppunsa sisällön.

Kiinniotetut päästettiin vapaalle jalalle eilen illalla. He ovat poliittisen poliisin älyvapaasta toiminnasta huolimatta hyvällä mielellä.

Lähde: Nordfront

2 KOMMENTIT

  1. Mikä on konfrontaatio? Onko se tappelu suomeksi? Vai pystypaini lakitermein? Ja millä tavalla agressiivinen mielenosoittaja poistettiin?

Comments are closed.