Koti Uutisia Kotimaa Kai Mykkänen monikulttuurisuustapahtumassa: Internet-anonymiteetti tuhottava!

Kai Mykkänen monikulttuurisuustapahtumassa: Internet-anonymiteetti tuhottava!

30

Kokoomuslaisen sisäministeri Kai Mykkäsen mukaan suomalaiset nauttivat edelleen liian laajasta poliittisesta ilmaisunvapaudesta. Teema nousi esiin, kun Mykkänen puhui Helsingin Kulttuuritalon Intergration 2018 -monikulttuurisuustapahtumassa.

Mykkäsen mukaan “vihapuhe” on edelleen vakava uhka monikulttuurisuustilaisuudessa lobatuille arvoille, minkä vuoksi kansan sananvapaus kaipaa ripeää rajoittamista. Ministeri totesi, että ensimmäinen askel kohti ratkaisua on Internet-anonymiteetin tuhoaminen sosiaalisessa mediassa.

Useat kansalaiset kirjoittavat maahanmuuttopolitiikasta anonyymisti siksi, että he pelkäävät esimerkiksi toimeentulonsa puolesta. Siirtolaiskriisin jälkeen useat suuryritykset ovat ottaneet radikaalisti kantaa pakkomonikulttuurisuuden puolesta ja maahanmuuttokritiikkiä vastaan. Monet käyvätkin siirtolaiskeskustelua nimettömänä siksi, etteivät he tahdo menettää työtään mielipiteidensä vuoksi.

Kokoomus ja muut globalistipuolueet uskovatkin voivansa tappaa kriittisen keskustelun kokonaan, mikäli Internet-anonymiteetti hävitetään. Logiikan mukaan suurin osa kansalaisista alistuu hallituksen myötäilijöiksi, mikäli heille ei anneta mahdollisuutta nimimerkin käyttöön eikä täydelliseen nimettömyyteen.

Pesunkestävänä liittovaltiomiehenä Mykkänen vaatii, että sananvapautta on kavennettava “EU-tasolla”. Näin “julkisen keskustelun koveneminen” saataisiin päihitettyä koko Euroopan unionin alueella. Sisäministerin mukaan kokoomusministerit ovat suunnitelleet asiaa jo pitkään “vihapuheen vastaisessa hankkeessaan”.

Aihe on entistä ajankohtaisempi nyt, kun Pohjoismainen Vastarintaliike kiellettiin poliittisen kirjoittelun vuoksi Turun hovioikeudessa. Hovioikeus myönsi, ettei Vastarintaliike ole rikkonut sananvapautta rajoittavia lakeja. Tuomarin mukaan “toiminnan ei tarvitse” kuitenkaan “olla rikollista ollakseen laitonta”.

Lain sallimissa rajoissakin tehty maahanmuuttokritiikki voidaan siis uuden käytännön perusteella sensuroida. Kun tähän yhdistetään kokoomuksen “vihapuhetyöryhmän” vaatimus Internet-anonymiteetin hävittämisestä, enteilee kehitys synkkiä aikoja suomalaiselle sananvapaudelle ja kansalaiskeskustelulle.

Lähde: Yle

30 KOMMENTIT

 1. No huhhuh. Ensin paskotaan kaikkien lautasille ja sitten pyydetään että ei saa kritisoida.

  On opittava löytämään kompromisseja, eikä kokoajan pakottaa kaikkien kiilotella omaa junaa.

 2. Alkaa epäilyttämään, että tuonkin kummajaisen äänet on generoitu tyhjästä, vai onko (pieni) osa kansasta todella niin höynäytettävissä, että ovat oikeasti tuollaista äänestäneet?

 3. Kai Mykkänen – Kansanpetturi! Tule homo Mykkänen hiljentämään minut!

 4. Mykkästä ei ole kukaan äänestänyt vaan itse herra presidentti nimitti tämän puhuvan pään tyhjästä suoraan ministerin pallille.

  • Pitihän tämä arvata eli vastaavanlainen uranousu kuin Bernerillä.

 5. Hyödynnetään näiden Suomeen tuotettujen moniosaajien lahjoja ja siirrytään internjetin sijasta viestimään bongorummuilla. “Tuo on taatusti Leo, kun se kirjoitti gyomin kahdella tömähdyksellä, vaikka pitäis olla tömps ja kaks kertaa tumps.”

 6. Suomi on menossa ihan helvetillistä vauhtia päin helvettiä. Täällä ei saa olla mistään mitään mieltä, poliittinen oppositio kielletään, poliisin johto on korruptoitunut, syyttäjänvirasto on korruptoitunut, tulli on korruptoitunut, rajavartiolaitos on korruptoitunut, kunnat korruptoituneita.

  Mikä jumalaita perkele tätä kansaa vaivaa? Hesarin kommentteja, kun luki kieltouutisen yhteydessä niin alkoi päätä särkemään. Tyhmät lampaat ovat innoissaan, kun maamme sananvapaus poistetaan ja järjestöjä kielletään. Samat hullut elävät kauhealla velalla samaan aikaan, kun maan yritykset valuvat ulkomaille.

  Tässä pitää aidosti alkaa miettimään muuttoa tästä ikuisesta perslävestä. Miksi Suomen pitää aina olla niin saatanan saamaton? Veteraanimme taistelivat vapauden puolesta ja heti sodan loputtua johtajat ja eliitti alkou myönnytellä viholliselle. Samalla oltaisiin voitu hävitä kunnolla koko vitun sota. Olisimme sentään jokin Venäjän siirtomaa ja jopa sionisti Putinin alla olisi oltavat vapaampia kuin tässä perslävessä.

  • Putin ei ole sionisti. Kaksi ensimmäistä S-300 laukaisulavettia on toimitettu Syyrialle kymmenisen tunta sitten (valokuvat):
   http://avia.pro/news/poyavilis-pervye-fotografii-pribyvshih-v-siriyu-zrk-s-300
   Ensimmäisessä vaiheessa toimitetaan 48 kpl laukaisulavettia (kuvassa), ja koko Syyrian ilmatilan suojaa varten tarvitaan 120…144 kpl laukaisulavettia (viisi tai kuusi rykmenttiä). Todennäköisesti toimitetaan maksimin mukaan, eli 144 kpl. Lisäksi toimitetaan automatisoituja tulenjohtojärjestelmiä. Ja lisäksi “Krasukha” elektroonisen häirinnan järjestelmät, jotka peittävät koko Syyrian rannikon.

   Arvaa kolme kertaa, ovatko sionistit Israelissa ja USAssa iloisia tästä Putinin lahjasta.

  • Olen aika varma, että Hesarin kommenttiosio putsattiin “sopimattomista” kommenteista, oli epäilyttävän yksimielistä ja samanlaisia kommentteja täynnä. Oli siellä ainakin ennen Vastarintaa koskevissa uutisissa useita liikettä myötäileviä kommentteja. No joka tapauksessa, kuka haluaa maksaa Hesarista, että pääsee kommentteja kirjottamaan.

 7. Voisi sitten alkaa purkamaan sitä anonyymitettia judenbookista, twitteristä, whatsupista ja samankaltaisista mediasta.
  Todellisuudessahan hän tarkoittaa että lehtimedian kenttä ei riitä, siellä sensoroivien toimesta, vaan vaikka kommentti on poistettu niin pitää saada tietoon kuka lähetti moisen “vihaviestin”.
  Ensin ryssitään asioita, mutta niitä ei saa kritisoida tai kommentoida saati paljastaa tasapäille mitä ja mikä oikeasti on agendan takana.
  Meno alkaa olla kuin ultrademokraattisessa israelissa tai entisessä DDR:ssä (Rusihan voisi antaa vinkkejä tähän).
  Henkilökohtaisesti olen omistanut aatteeni loppuelämäkseni tällaisen fasismin vastustamiseen ruohonjuuritasolta lähtien.

 8. EU:n väestönvaihtoprojekti pitäisi hyväksyä mukisematta, myös täällä pohjolan perukoilla. Kaitsu haluaa unionin nöyränä palvelijana valvoa sen toteutumista. Kaitsulle kävisi oikein hyvin jos suomalaiset vain antautuisivat, ja hyväksyisivät oman tuhonsa mukisematta.
  Kun on kysymys oman kansan vapaudesta, suomalainen mies ei voi kuitenkaan luovuttaa. Täällä vapauden tiellä ei ole ennenkään luovutettu. Kaitsulle suurin uhka taitaakin olla suomalainen mies.

  Onneksi on internet jossa vihaista puhetta voi lähettää tarvittaessa anonyymisti.

 9. Kai “Berija” Mykkänen tienaa tulevaa korkeaa ja hyväpalkkaista virkaansa.
  Kiirettä pitää. Aikaa on enää vajaa vuosi.

 10. Seuraavaksi kehitetään sellainen tietokone poliisille, joka havaitsee kansalaisten viha-ajattelun ja “ajatusterrorismin” ja kun kone havaitsee “viha-ajattelun” eli kohteen niin tulee PolPo ja pidättää. 🙂 Pidätetyt laitetaan vankilaan ja ne jotka joskus pääsevät vapaalle niin heille asennetaan Siru päähän joka estää “viha-ajattelun” 😅

 11. Saatanan kusipää sulla on pasmat sekaisin joten mene sinne mistä olet tullut. Olet venäjän kätyri joten painu sinne rajan taata ja pysy siellä, olo siellä on sinulle paljon parempi.

 12. Ja mikä mahtanee olla loppupeleissä Sokolewin pojan lopullinen rodina.

 13. Hieman aihetta sivuten, kummallista on Kai Mykkäsen russofobia ja suoranainen venäläisviha, onhan hän puoliksi venäläisestä perheestä ja sujuvasti kaksikielinen.
  Pitäisikö nyt jonkin suvakin kertoa, että kaikki johtuu lapsuuden kokemuksista.

  • Oisko niistä lapsuuden kokemuksista jäänyt pikkuriikkinen ripaus realismia? Väittävät, että synkimmänkin mielen syövereissä on aina ripaus valoa… 💡

 14. Eli, Mykkänen on suivaantunut siitä että politikkoja arvostellaan. Eikös se mitattu jo joskus -70 luvulla oikeuslaitoksessamme että politikkojen tulee sietää arvostelua, varsinkin huonojen päätösten osalta?

  Tällä halullaan Mykkänen haluaa siis poistaa sananvapauden ja mielipiteet sekä ilmaisunvapauden suomalaisilta. Ko. mielihalu ei perustu lakiin vaan Mykkäsen omiin haluihinsa. Onko Mykkästä arvosteltu jo niin laaja-alaisesti ja avoimesti että se haluaa arvostelunsa loppuvan? Vai onko kyse yleisestä kokoomuslaisten arvosteluta? Vai kentien yleisestä poliitikkojen arvostelusta? Siihen ei varmaan saa Mykkäsenltä vastausta vaan hän menee mykäksi.

 15. Pitää muistaa että Sokolewi on toisen polven puhtaaksi jalostettu halalbroileripolitiikko. Isänsä oli Harry Holgerin lakeija joka lähti syömään hanhenmaksapalleroita ja mouton rotchildiä vm. 1958 jälkkärinä saludoa ja mustaa napoleonia ylenantoon.

 16. Yksi asia on joka tapauksessa selvää. Tuo mies omistaa maailman arvokkaimmat aivot! Ja yksinomaan ne ovat hänelle taloudellisesti melkoinen vanhuuden turva rahassa mitattuna. Totta kai, missäpä muussakaan. Jos joku ei nyt käsitä, mitä sekava esiintymiseni tarkoittaa, viittaan ylimalkaan kyseisen “lyhtypylvään” “valojen” käyttöasteeseen ja luxeihin.-

 17. Tämä ministeri haluaa tuhota sananvapauden kansalta. Kansan äänestys vaadittava vähintään. Muuten mielivaltaisesti joku ministeri voi kieltää asteittain kaikki puheet jotka tulkinnan varaisesti voidaan rangaista mikä ei miellytä. Olemme todella eksyneet pahasti ajassa taaksepäin ja myös kansa alistetaan mielivaltaisesti tottelee kuka milloinkin on hallituksessa. Vaikka puhuttaisiin totuudesta niin hallitus voi kieltää sen ja väittää valheeksi. Tähän se on menossa lopulta. Toivon että Herra Mykkänen miettii tarkemmin tätä rehellisesti ja laajemmin. Ymmärrän toki jos joku ei halua tuoda kasvojaan tai nimeä kun suoraan haukkuu jotain tahoa tai ihmistä netin kautta. Nimettömät kommentin tekijät jotka tahallisesti loukkaa ne on saatava pois tai rekisteröidyttävä jotta on selvillä kuka on. Rehellisyys ja sanan vapaus säilytettävä.

Comments are closed.