Koti Uutisia Kahvilanpitäjä heitti Li Anderssonin ulos

Kahvilanpitäjä heitti Li Anderssonin ulos

20

UK_Li_Andersson_2014Vasemmistonuorten puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu ja eduskuntavaaliehdokas Li Andersson päivitti torstaina Twitter-tililleen tulleensa heitetyksi ulos tamperelaisesta kahvilasta ollessaan haastateltavana. Kahvilayrittäjä sanoi Anderssonille vastustavansa kaikkia puolueita ja yleensäkin politiikkaa.

Pöyristynyt Andersson pähkäili tämän jälkeen sosiaalisessa mediassa, mitä tehdä politiikanvastaisuudelle. Vastaukseksi ihmisiltä hän sai hyvin selväsanaista tekstiä: “Lopettakaa p-skan puhuminen ja siirtykää tekojen tekemiseen”, “kansalaisten etu puoluepolitiikan edelle, ei tyhjiä lauseita, nopeutta päätöksiin, ei kinasteluja julkisuuteen”.

Seuraavassa päivityksessään Twitteriin Andersson jatkoi itkuvirttään kirjoittamalla siitä, että “on yhä vähemmän paikkoja politiikasta puhumiselle”. Voidaan kysyä, pitääkö Li Anderssonin kaltaiselle, kaikkea kansallismielisyyttä kiellettäväksi vaativalle, Suomea syvälle suohon ajavalle ja vanhuksia, lapsia ja täysin sivullisia ihmisiä “poliittisina vastustajinaan” uhkailevien rikollisten anarkistien läheiselle ystävälle antaa tilaa mainostaa vääristynyttä punaideologiaansa ylipäätään missään.

Lähde: Aamulehti

20 KOMMENTIT

 1. Oikein! Ja niin tuttua itkemistä heti perään. Onkohan Lilä jotain lapsuudentraumoja negatiivisista kokemuksista? Ei pysty käsittelemään niitä järkevästi.

 2. Veikkauksia milloin vasemmistohuligaanit ja muut anarkisti-ituhipit käyvät kahvilassa visiitillä?

 3. Toivottavasti kahvilanpitäjä otti kunnon niskaperse-otteen ja viskasi roskat kadulle.

  • ketäs nää kommentoijat on .en puolusta kommunismia . mutta ilmeisesti nää tyypit jotka täällä kommentoivat ovat niin olevinaan niin vitun parempia kuin muut ihmiset!!

   • Ei se paljoa vaadi että on punaviherroskaa parempi. Haistan erittäin peppukipeää kommentointia vassarilta 😉

 4. Asiaa. Menkööt suomalaisvastaiset paskiaiset muualle. Brasiliassa on heille varmasti mukavan oloista monikulttuurista värinää.

  • Aivan, Li vois mennä anarkistiseen Somaliaan tai johonkin muuhun vasemmistolaiseen ihanneyhteiskuntaan.

   • itse olen oikeisto libertarian aatteelta mutta en tajua miks kaikki luulee että vasemmisto on jotenkin yhdistettävissä anarkiaan. Anarkismi on ääri oikeistoa ja ääri vasemmisto on totalitariaa, eli poliisivaltio. OIkeisto ja vasemmisto eroaa toisistaan sillä että mitä enemmän mennään oikealle, sitä vähäemmän on valtiolla valtaa ihmisten yksilön oikeuksiin kun taas mitä enemmän mwennään vasemmalle, sitä enemmän valtiola on valtaa ihmisiin.. tästä päätellen ääri oikesito veisi valtion pois kokonaan ja ääri vasemmisto veis valtion kaikkeen meidän elämässä, jopa mielipiteisiin ja yksilönoikeuksia ei olis enää. Nazit oli kansallis sosialistisia, mikä on vasemmisto liike, joten nazismi ja rasismi ei ole millään lailla oikeistoon liitettävissä faktuaalisesti. En ole anarkisti ääri oikeistolainen vaan selkeästi oikealla oleval joka uskoo että valtion roolin tulis olla mahollisimman pieni, enintään maanpuolustukseen ja ulkopolitiikkaan painottunut. Suurin osa meitä koskevista poliittisista päätöksistä pitäis kuulua paikalisiin valtuustoihin eikä eduskuntaan.

    Yksilöllä on oikeus heittää ulos henkilö joka julkisesti ajaa asiaa joka tekee hänen elämästään ja elinkeinostaan vaikeampaa. LI:n on hyvä tietää että kaikki ei rakasta sitä ja että sen politiikka tekee ravintoloiden pyörittäjien elämästä helvettiä. Li on yrittäjien vihollinen ja sen tulis tietää että sitä tullaan kohtelemaan viholisena useamminkin kun kerran on niin paska nainen.

    • Voisitko oikeasti opetella yhdyssanat? Tekstisi on täynnä virheitä ja siksi jutun pointti jää huomaamatta.

     • Armoa Gurbanoville nyt, miehellä on uusi rooli alkanut ja kielitaito on mitä on. 😉

    • Li, Dan sun muut kaverit ovat aina antamassa hyväksyntänsä anarkistien riehumiselle, sekä poliittisen väkivallan toteutukselle.

     Vasemmisto ja oikeisto vaatii sinulta vielä vähän lisää tutkiskelua.
     Yleensäkin eri aatteet sisältää puolia molemmista suunnista. Toki ääripäätkin löytyy. Kansallissosialismia ei voi lokeroida oikeistoon tai vasemmistoon, sekin sisältää elementtejä molemmista.
     Koko vasemmisto-oikeisto-ulottuvuus pitäisi unohtaa. Se on sekava ja sen tarkoitus on vastakkainasetella poliittisia ryhmiä ja piilotta se, että äänestäminen on kuin valitsisit kolikosta jommankumman puolen.. Lopputulos on sama.

    • Nyt on kyllä menneet Jarkolla puurot ja vellit aivan sekaisin, taitaa olla näin aika monella ihmisparalla laita, kun tätä ihme läppää joutuu lukemaan niin usein vaikka mistä. Premman puutteessa vaikkapa wikipediasta voi tarkistaa, mitä tarkoittaa oikeisto ja vasemmisto. Ennenkuin alkaa päätään aukomaan, kannattaa vähän lukea eri lähteistä, minkälaisia arvoja ne oikea ja vasen edustavat ja miksi. Jos me emme näe maailmaa kokonaisuutena ja itseämme osana sitä, emmekä kohtele erilaisia ihmisiä saman arvoisina kuin itseämme, kusemme omaan nilkkaan, kuten on laita myös silloin kun laiminlyömme ympäristöstämme huolehtimisen muunmuassa jatkamalla kuluttamiselle ja talouskasvulle perustuvaa politiikkaa.

 5. Olisi nakannut tuon vasemmistopellen vielä varmuuden vuoksi toisenkin kerran ulos.

 6. Ai helvata että oikein mieltä lämmitti tämän kahvilanpitäjän otteet tuohon vasemmistopelleen. Menn tarjoon kahvilanpitäjälle kahvit 🙂

 7. Tähän vaikuttaa todella fiksulta sivulta. Täytyy oikein ihmetellä tätä ihmisten avarakatseisuutta. Ja onneksi täältä löytyy erittäin suvaitsevaisia ihmisiä, jotka voivat juoda tummapaahtoista kahvia rauhassa kahvilassa, ilman Litä. Ja toivoa, ettei Jani Toivola tulee seuraavaksi pitämään vaalitilaisuutta kahvilaan.

 8. Olisi vain pitänyt kysyä lupa haastattelun tekemiselle. Ja jos ei saa lupaa, niin toiseen kahvilaan sitten. Miksi olla hölmö?

  Kyllä Li saa varmaan kahvilan asiakkaana kahvinsa siellä juoda, kunhan ei häiritse muita.

  Mutta hyvä temppu, näin vaalien lähellä. 🙂 Takuuvarmaa julkisuutta.

 9. Ravintolalla/kahvilalla on oikeus valita asiakkaansa…etenkin kun kyse ei ole misään rasismista vaan selvästi fiksusta asenteesta vastustaa kaikkia poliittisia liikkeitä.

 10. Lopettakaa se kahvin juonti. Se on eliitin ase. Suomessa juodaan “eniten kahvia” ja täällä myös kumarretaan eniten “eliittiä”. Tieteelliset tutkimukset ovat olemassa, mutta Sinun pitää itse selvittää mitä tutkimukset kertovat. Muuten jää aina takaraivoon että “jospa oli valeuutinen” tms… Tässä siis:

  Tieteelliset tutkimukset osoittavat mikä on totuus – ei tarvitse uskoa sokeasti “auktorisoitua kivamediaa”. Älä edes usko suomenkieliseen kerrontaan tässä alla, mene itse tutkimuksiin ja lue kunnes oikeasti tajuat mitä tulokset tarkoittavat:

  “Kofeiini metaboloituu enimmäkseen virtsahapoiksi.

  http://www.genome.jp/dbget-bin/www_bget?pathway+hsa00232

  Kofeiinilla ja sen aktiivisilla aineenvaihduntatuotteilla on hyvin samankaltaisia vaikutuksia keskushermostoon.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8529334

  Kofeiini alentaa veren virtsahappopitoisuutta.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17530681

  Kofeiini kertyy kehoon ja sitä on päivittäiskäyttäjällä veressä 24/7.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2060564

  Kofeiini estää adenosiinia ja lisää katekolamiinien tuotantoa (adrenaliini, noradrenaliini). Adenosiini on tärkein verisuonia laajentava välittäjäaine, kun taas adrenaliini ja noradrenaliini supistavat niitä. Koska kofeiini vaikuttaa voimakkaasti kaikkien keskeisten välittäjäaineiden tasoihin, sen vaikutus on systeeminen. Paitsi keskushermostoa, sen vaikutus solun sisäiseen kemialliseen tasapainoon laajentaa sen vaikutuksen koskemaan koko kehon jokaista solua, jota kautta se muuttaa elinten toimintatapoja ja aiheuttaa oireilua, jotka perustuvat yksilöllisille perinnöllisille ja ympäristötekijöille.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14508236

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11815511

  Adrenaliini ja noradrenaliini supistavat munuaisten verisuonia, joka estää munuaisia erittämästä virtshappoja verestä virtsaan. Heikentyneen verenkierron vuoksi munuaiset saavat vähemmän ravinteita ja happea, ja niiden solujen, kuten kaikkien muidenkin solujen sisäinen kemiallinen tasapaino on hyökkää/pakene-valmiudessa 24/7.

  http://emedicine.medscape.com/article/244255-overview

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3721778

  Kun verenkierron heikkeneminen ja munuaisfunktion muutos kohottavat kehon virtsahappopitoisuutta, nousee pitoisuus veressä niin korkeaksi, että virtsahapot alkavat kiteytyä sellaisiin kudoksiin, joissa nesteiden virtaus on hidasta, kuten luustoon, sidekudokseen ja rasvaan. Happotason aleneminen veressä on tutkimusten mukaan suhteessa käytetyn kofeiinin määrään, joten mitä enemmän käytät, sitä tehokkaammin hapot kiteytyvät kudoksiin.

  http://www.youtube.com/watch?v=TB1un6xzlRI

Comments are closed.