Koti Uutisia Kahta ammuttu Kiovan mellakoissa

Kahta ammuttu Kiovan mellakoissa

2

makarov

Syyttäjänvirasto on vahvistanut kaksi kuolintapausta, jotka molemmat aiheutuivat ampumahaavoista. Toista uhreista ammuttiin 9-millimetrisellä, tiettävästi Makarov-merkkisellä pistoolilla, ja toista 7.62-kaliberisella, Degtyarev-tarkkuuskiväärillä.

Viranomaisten mukaan lainvalvojilla ei ole ampuma-aseita mukanaan, joten kukaan ei osaa sanoa, mitä on tapahtunut. Tapausta tutkitaan. Kumpikin uhreista on mielenosoittajia.

Lue myös RT:n artikkeli vallankumouksellisten varustuksesta täältä.

Seuraa Kiovan tapahtumia reaaliajassa täällä.

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

 1. Ukrainan sisäasiainministeriö ilmoittaa seuraavasti (järkyttävän huono suomennos):
  1. kuolleella (muuten armenialainen aktivisti Sergei Nigoyan) on 2 haavaa hauleista ja pintahaava päässä.
  2. kuolleella (joka on valkovenäläinen aktivisti Mihail Zhiznevskij) on ampuma-aseen aiheuttama haava sydämen ja aortan läpi menneestä metsästysaseen luodista.
  Sisäasiainministeriö ei käytä sellaisia asetarvikkeita. Sitä patsi, miliisin ja sotilaspoliisin sotilaat, jotka ovat mellakoijia vastaan, eivät ole lainkaan aseistettuja. Ministeriö on sitä mieltä, että nämä surmat on suoritettu, jotta konflikti olisi eskaloitu ja protestoijien ampuma-aseiden käyttäminen olisi oikeutettu. Tätä tukee se tosia-asia, että on menossa tapahtumien jatkuva videointi useista eri näkökulmista eikä surmien toteuttamista nähty missään.

  Lähde: (http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/ru/publish/article/965190)

  • Minustakin alkoi tuntua, että joku kolmas osapuoi haluaa väkivallan eskaloituvan entisestään. Viimeistään, kun se poliisi ammuttiin hämärissä olosuhteissa. Mutta kuka on tämä kolmas osapuoli? Länsivallat? Venäjä? paikallinen juutalaisvähemmistö?

Comments are closed.