Koti Uutisia Kotimaa Kahdensadan maahantunkeutujan kahakka Itä-Helsingissä

Kahdensadan maahantunkeutujan kahakka Itä-Helsingissä

20
Kuvituskuva.

Poliisi sai lauantaina hälytyksen itähelsinkiläiseen ostoskeskukseen, jossa noin 200 enimmäkseen ramadania juhlivaa rotumuukalaista otti yhteen. Kaikki alkoi poliisin mukaan väistämisvelvollisuuksiin liittyvästä erimielisyydestä, jolloin kaksi tunkeutujaa pahoinpiteli kolmannen tunkeutujan.

Noin tunti sen jälkeen kun poliisi oli saanut alkuperäisen tilanteen rauhoitettua, sai hätäkeskus uuden ilmoituksen paikalta. Tällä kertaa ilmoittaja kertoi, että joukko ihmisiä oli väkisin yrittämässä ostoskeskuksessa sijaitsevan liikkeen sisälle.

Koska väkijoukkoa oli estetty pääsemästä liikkeeseen, olivat he poliisin mukaan rikkoneet ikkunoita, heitelleet tavaroita sekä sotkeneet paikkoja. Kaiken kaikkiaan poliisi arvioi paikalla olleen noin 200 ihmistä.

Rotumuukalaisten tuotteita myyvä Alanya Market, jonka edustalla välikohtaus tapahtui, pahoitteli tapahtunutta Facebookissa antamassaan tiedotteessa.

– Tämä on meidän osalta erittäin valitettavaa, että pyhänä ramadanina on sattunut tällaista. Me Alanyassa emme suvaitse minkäänlaista väkivaltaa taikka häiriköintiä. Olemme asian kanssa ehdottomia. Mutta kuitenkin virheitä sattuu ja olemme ja tulemme aina olemaan asiakasystävällinen ruokakauppa kaikille asiakkaille, päivityksessä sanotaan.

Lähde: Uusi Suomi

20 KOMMENTIT

 1. “Virheitä sattuu,” sanoo toisrotuinen 200 hengen kahakasta.

 2. Itä-Helsinkiin on viimeisen kymmenen vuoden aikana tullut jo monia niin sanottuja “no go-alueita”, josta valkoiset, vähintään kohtalaisen tulotason omaavat lapsiperheet ovat muuttaneet pois. Tuon kaltaiset yhteenotot on vasta alkusoittoa.

 3. Kuuluu kulttuuriin ja sen rikkauksiin joita meidänkin tulee heiltä oppia. On ihan normihomma kehittää parinsadan ählämin mellakka jos on joutunut peruuttamaan pari metriä parkkihallissa. Valkoinen henkilö vaan on niin rajoittunut ettei ymmärrä.

  • Nimenomaan! Me valkoiset Suomalaiset ollaan vaan niin tyhmiä! Vähintä mitä voimme tehdä on täytyä ryhtyä elättämään heitä, ja tarvitsemme miljoonia rotumuukalaisia lisää Afrikasta ja Lähi-Idästä, että taloutemme pelastuisi. 🙂

 4. Eikös muslimi aina väistä kristittyä? Ja vielä valkoista kristittyä?

  • Mistä muslimi tietää onko valkonen kristitty, kun ei valkoisetkaan tiedä?
   Pitäisi varmaan laittaa keltainen korvalappu kuten karjalle, jotta muutkin erottaisivat tämän uhan liikenteestä, heillä kun tuntuu olevan ihan muihinkin valkoisiin ja kristittyihin etuoikeuksia eikä lainkaan velvollisuuksia.

 5. Taisi somali erehtyä , että toisen auton ratissa oli kantis. No,ei ollut. Kumpi ja kampi tappeli.Kantis ei ainakaan voittanut.

   • Etnisyydellä ei ole mitään tekemistä tän kanssa. Ne vain sattuivat olemaan muslimeja.

    • Juu. Ei somalit ole etnisiä vaan aboriginaaleja itähelsinkiläisiä röllimuslimeja. Tumma ihonväri ja muut kantasuomalaisista eroavat ominaisuudet johtuvat nuijasodassa 1596–1597 päähän osuneiden moksahduksien aiheuttamista geenimutaatioista ja siksi heistä valtaosa on eläkkellä nuijasotainvaliidistatuksella.

     Miksei tällaista tapahdu kun kaksi normigeeneillä varustettua kalpeaa kristittyä kohtaa parkkitalon ajorampissa?

     • Ei tarvitse olla edes kristittyjä, riittää että on kantasuomalaisia, osataan pelata asia niin että kumpikin pääsee jatkamaan matkaa tai jos kiistaa tulee osataan se ratkaista kahden kesken.
      Nämäkin sankarit olivat -90 luvulla syntyneitä eli reilu parikymppisiä, joilla enempi jokin muu kyseessä kiistassa kuin liikeenesäännöt tai väistämisvelvollisuus.
      Etnisyys kuitenkin näkyy käytöksessä, jos tuollainen pikkuasia eskaloituu 200 ihmisen riekkumiseksi, kuten etelässä päin on tapana.

     • Kyllä “supisuomalaisetkin” joutuvat kahakoihin. On myös turha väittää että he olisivat “normigeenisiä”. On totta, että monet maahanmuuttajat/maahanmuuttotaustaiset ovat perseestä, mutta pointtini on että ei kaikki ja löytyy niitä kantasuomalaisistakin.

     • Sitä en kieltänytkään etteikö suomalaisetkin, mutta eivät vain tuossa mittakaavassa.
      Kyllä, on niitä jotka aukovat päätään ja kun huomaavat jäävänsä alakynteen niin menevät hakemaan jonkun sukulaisen tai kaverinsa, jotta huutosakilla olisi enemmän ääntä, tämä ei ole lainkaan harvinaista.
      Sama on se että ulkopuolinen esim. sukulainen sekaantuu kahden ihmisen väliseen asiaan, vaikka se ei hänelle kuulu minkään vertaa (tämä ei ole lainkaan harvinaista).
      Kuka sitten on normigeeninen, onkin sitten aivan eri tarina.

  • Yksittäistapaus, ei ylitä “uutis”kynnystä.
   Puuttuu kokonaan mediaseksikkyys.

 6. Itä-Helsinki — hyi helvetti. Napalmia seuraavan Flow-festivaalin päälle ja mutaturville ilmaisliput sinne. Ongelma ratkaistu.

  Katsokaa Ben-Hur ja kiinnittäkää huomiota siihen, miten eräs hahmoo sanoo karthagolais-ongelman ratkenneen…

  Onneksi asun maaseudun rauhassa eikä tarvitse enää edes töitä tekemällä elättää kaikenmaailman paskasakkia.

Comments are closed.