Koti Uutisia Kahdeksan afrikkalaista joukkoraiskasi 45-vuotiaan naisen ruotsinlaivalla

Kahdeksan afrikkalaista joukkoraiskasi 45-vuotiaan naisen ruotsinlaivalla

28

UK_ruotsinlaiva

45-vuotias ruotsalaisnainen joutui kahdeksan noin 25-vuotiaan afrikkalaismiehen raiskaamaksi perjantain ja lauantain vastaisena yönä Viking Amorellan hytissä. Laiva oli matkalla Tukholmasta Turkuun.

Tekijöistä viisi poliisi otti kiinni Turun satamassa lauantaiaamuna ja yhden Ahvenanmaalla. Ruotsin poliisi otti loput kaksi tekijää kiinni lauantai-iltana laivan saapuessa Tukholmaan. Kaikki muut tapauksessa osallisina olleet on kuitenkin päästetty kuulustelujen jälkeen vapaiksi lukuun ottamatta kahta Turussa säilytettävää pidätettyä ja yhtä Ahvenanmaalla kiinniotettua tekijää. Näitä kolmea miestä esitetään vangittaviksi Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa 3. helmikuuta.

Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan ei ollut “täysin selvää” kuinka moni epäillyistä osallistui raiskaukseen. Tapauksen esitutkinnan on sovittu Tukholman syyttäjän kanssa siirrettäväksi Ruotsiin, vaikka rikos tapahtui Suomen aluevesillä ja tutkintavastuu kuuluisi Suomen poliisille.

Aftonbladet haastatteli todistajaa, joka oli tullut uhrin avuksi nähtyään tämän laivan käytävällä puolipukeissaan. Todistaja kertoi uhrin näyttäneen järkyttyneeltä ja huonokuntoiselta. Todistaja oli erityisen järkyttynyt laivan vartijoiden käytöksestä tilanteessa:

“He antoivat uhrin istua hytin ulkopuolella housut kintuissa ja täysin shokissa sen sijaan, että olisivat auttaneet häntä”, todistajana ollut naishenkilö kertoi Aftonbladetille. Hän kertoi myös, että sama miesjoukko oli yrittänyt illan aikana tunkeutua myös todistajan itsensä ja tämän ystävien hyttiin.

Aftonbladet, muu ruotsalainen valtavirtamedia sekä Suomen media tapansa mukaan väittävät raiskaajien olleen “ruotsalaismiehiä”, mutta todistajan mukaan koko miesjoukko oli lähtöisin Afrikasta.

 

Lähteet: Nordfront.se, Murha.info, Ilta-Sanomat

28 KOMMENTIT

 1. Taas rikastajat jakamassa ilosanomaa oikein porukalla.
  Mediat poistelleet kommenttiosiot uutisista sitä mukaan kun totuus alkoi valjenemaan.
  Ilmeisesi tämä Porin tapaus oli myös tytön tumma ex-miesystävä.
  Ihan varmaksi ei voi vielä mennä laukomaan.

  Mikä helvetti tätä valtiota vaivaa! Tai eiköhän sen jo muutama ymmärrä ja näe, mutta massat menee lampaina paimenen perässä. Facebookissa tuntuu jo aika hyvin totuus kulkevan näistä raiskaus tapauksista, mutta usein todellinen ongelma kierretään ja haetaan syitä asian ulkopuolelta.

 2. Tämmöinen “yksittäistapaus” tällä kertaa. On lievästi sanottuna käsittämätöntä, etteivät vartijat ole välittömästi jos ollenkaan(?)kutsuneet edes laivan lääkäriä paikalle. Aikookohan Systeemi seuraavaksi rangaista tätä todistajaa mahdollisesta ajatusrikoksesta?

  • Lehden antama tieto vahtien toiminnasta on väärä. Laivan sairaanhoitaja on välittömästi kutsuttu ja tullut paikalle, uhria ei ole jätetty mihinkään istumaan. Uskomatonta miten voidaan asioita vääristellä ja näin aiheuttaa vääriä mielipiteitä joistain ammattiryhmistä.

 3. Kaiken sen ympäripyöreän uutisoinnin perusteella oli helppoa huomata, että jokin etnisempi poppoo tässä oli kyseessä. Valtavirtamedian vältellessä rasismin leimaa on helppo nykyään huomata rikosuutisista, jos epäillyillä on maahanmuuttajataustaa.

  Mitenkäs se sanonta menee.. “absence of evidence is not evidence of absence”

 4. “todistajan mukaan koko miesjoukko oli lähtöisin Afrikasta” Itse kaipaisin ainakin hieman enemmän lähdettä ja todisteita ennenkuin alkaisin mitään johtopäätöksiä vetämään…

  • Öö, eli kun tapahtuman todistaja kertoo raiskaajien olevan afrikkalaisia, niin sinun mielestäsi se ei ole uskottavaa, koska…? Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa on ollut tänään vangitsemisoikeudenkäynti, sieltähän ne nimet saa ja itseasiassa uskon että ne on jo levinneet pitkin internettiä tätä kirjoittaessa (en ole tarkistanut asiaa toistaiseksi.)

   • “Todistaja” on nähnyt epäillyt kun heitä on kiikutettu talteen. Onko hän siinä vaiheessa nähnyt heidän passit?! Eli jos joku on tummaihoinen on hän afrikkalainen? Onko maantiedon tunneilla nukuttu? Euroopassa ja Amerikassa on syntynyt miljoonia ns. tummaihoisia ihmisiä. Jos valtamedia julkaisee tiedon että miehet ovat ruotsalaisia, he ovat RUOTSALAISIA. Nämä kahdeksan epäiltyä, syyllisiksi todettuna ovat alhaisia miehiä – ihonväristä riippumatta. Heidät kuuluu myös tuomita ihonväristä riippumatta. Kaikilla suomalaisilla ei ole siniset silmät, koittakaa nyt oppia elämään sen kanssa.

    • Kyseiset raiskaajat ovat siis somaleita. Ruotsin kansalaisuus ei tee kenestäkään ruotsalaista. Ruotsissa syntynyt somali on somali. Ruotsin kansalaisuuden omaava somali, joka raiskaa, on somali, joka raiskaa, ei ruotsalainen raiskaaja.

  • No näistä tekijöistähän on ollut nimetkin nähtävillä ihan julkisesti (2 kpl:ta). Oletko oikeasti noin pihalla, että vielä tässä vaiheessa näitä tapahtumia ja informaatiota alat kyseenalaistamaan tekijöiden taustoja?? Et ilmeisesti halua uskoa totuutta, se voi rikkoa tiettyjä illuusioita.

 5. Lähti ensin yhden mukaan. Saikin samalla “hinnalla” enemmän?. Voi voi….
  Mutta raiskaus on aina raiskaus. Niitä muilta pitää poistaa rikokseen käytetty “väline”?. Ensimäiselle hyi hyi….

 6. Somalin kielen tulkkia ainakin oli tarvittu Turun sanomien mukaan.

  • Kummallista! Mihin ihmeeseen ruotsalaismiehet tarvitsevat somalian kielen tulkkia Turussa?!?

 7. Mitavittua.fi, vaikkakin välillä tosiaan levittelee artikkeleita jotka on luokkaa mitä vittua, laukoo kyllä aika raskaat todisteet tästä kyseisestä tapauksesta:

  http://www.mitavittua.fi/2015/02/03/somalialaiset-laivaraiskauksen-takana/

  Irakilaistaustainen poikaystävä on todellakin myös tämän Porin murhatapauksen takana. Miehen Facebook-sivut olivat vielä aamupäivänä auki, eivät tosin ole enää… kuvia on kyllä otettu talteen jos vähän Googlella etsii…

 8. Mietinkin uutista kosher-mediasta lukiessani, että koska viimeksi valkoiset ovat joukkoraiskanneet ketään (toki harvoin edes yksin). En itse muista yhtään tapausta, ainakaan tältä vuosituhannelta. Sen sijaan muiden rotujen kohdalla se ei ole harvinaista. Joten sensuuri kääntyy taas itseään vastaan, ihmiset kun kyllä tajuavat mistä on kyse…

  Laivalla ollessa voisi tietysti käyttää maalaisjärkeä ja heittää ihmisten keskuuteen sopeutumattomat villieläimet mereen.

  • Kantiksia: Pesäpalloseurue idässä (?) ja salibändiporukka stadissa on muistaakseni tältä vuosituhannelta. Onhan nuo nuorisoseurueet silti suhteellisesti yliedustettuina..

   • Tuossa se pesisjuttu, se salibandy-muistikuva saattoi olla pelkkä raiskaus tjsp.

    murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=3716&start=30

 9. Tässä esimakua uudesta bolsevikkivallankumouksesta, jota kv-juutalaisuus on rakentamassa kaikkien valkoisten kansojen pään menoksi. Nämä rotumuukalaiset eivät ole mitään pakolaisia vaan ilmiselviä miehitysjoukkoja. Miettikääpä kun näiden pirujen määrä saavuttaa n.kolmasosan väestöstä ja juutalaiset ryhtyvät aseistamaan niitä (aseistavat jo, esim. Ruotsin ja Tanskan mamujengit), samalla kun alkuperäisväestöltä kerätään pyssyt pois. Koordinoitu vallankumous ympäri maailmaa, tiedustelupalveluiden ohjaamat ali-ihmislaumat päästetään irti kuin verikoirat, siinä on hetkessä helvetti maan päällä eikä kukaan ehdi kissaa sanoa.

 10. Onhan se suvakeille kauheaa myöntää olevansa väärässä, kun työpaikkakin ja palkka tulee tällaisen monikulttuurisuus valheen puolustamisesta. Toimittajillahan ei ole omaatuntoa, miksi tekijöitä “suojellaan” voisiko joku vastata tähän?

 11. Tuommoset villiapinat takas villilää. Voivat viidakos lätkii banaaneilla toisiaa että menee hermo noihi

Comments are closed.