Koti Artikkelit Kadulle.com: sionismia vastaan!

Kadulle.com: sionismia vastaan!

20

Kadulle.com-verkkokaupan valikoimissa on nyt uusia tarroja teemalla “Sionismia vastaan!”. Osta materiaalia TÄÄLTÄ ja levitä sionisminvastaista sanomaa kotikaupunkiisi! Teeman vuoksi nostamme ylös artikkelimme, joka osoittaa, että esimerkiksi nykyinen pakolaiskriisi on sionismin aiheuttama ongelma.

Tilaa sionisminvastaista materiaalia Kadulle.comista!

Kuka toi muslimit Eurooppaan? Ketkä tekivät “monikulttuurisuuden” ääri-ideologiasta valtavirtaa toisen maailmansodan jälkeen? Kuka rahoittaa väestömassojen liikkeitä, lobbaa tiukempien sananvapauslakien puolesta ja pakottaa Euroopan hallitukset hyökkäämään kansallismielisiä vastaan?

Tiesitkö, että:

Julkinen keskustelu valkoisten kansanmurhan taustoista lisääntyikin hetkeksi, kun Sorosin Open Society -painostusjärjestön salaiset sähköpostit vuodettiin viime syksynä. Niistä selvisi, että juutalaismiljardööri rahoittaa paitsi elintasopakolaisten tuomista Eurooppaan myös “rasismia” ja “nationalismia” vastustavia puolueita, medioja ja aktivistijärjestöjä. Sorosin raha virtaa siirtolaiskriisin jokaisessa käänteessä.

Sorosin ohella pakkomonikulttuurisuutta ajaa erityisellä tarmolla Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress, WJC). Juutalaisten maailmankongressin tunnus onkin päätynyt tämän vuoden kampanjalogoomme, sillä järjestö on tehnyt kaikkensa, jotteivät maahanmuuttovastaiset ja perinteisten arvojen nimiin vannovat liikkeet nousisi ympäri Eurooppaa.

WJC kertoo edustavansa eri puolilla maailmaa sijaitsevia juutalaisyhteisöjä. Kansainvälinen lobbausjärjestö sekaantuu ainutlaatuisella röyhkeydellä kansallisvaltioiden politiikkaan yrittäessään murskata kaikki yksilöt ja liikkeet, joita se pitää “rasistisina”, “nationalistisina”, “pankkivastaisina”, “islamofobisina”, “homofobisina” tai “antisemitistisinä”.

Vuonna 2013 WJC painosti Kreikan hallitusta vangitsemaan Euroopan vahvimman ja kompromissittomimman kansallismielisen suurpuolueen Kultaisen aamunkoiton johtavat poliitikot. Pidätykset alkoivat alle viikko sen jälkeen kun WJC oli esittänyt Kreikalle uhkavaatimuksen, jossa juutalaisjärjestö vaati Kultaisen aamunkoiton hävittämistä. WJC määräsi Kreikkaa myös säätämään tiukat “viharikoslait” (eli ajatusrikoslait) “maahanmuuttajien” ja “etnisten vähemmistöjen” koskemattomuuden takaamiseksi!

“Me juutalaiset tiedämme, millaista on olla pakolainen”

Kun WJC näki, että Kreikka teki pian työtä käskettyä, on järjestön röyhkeys vain lisääntynyt. Vaikka pakolaiskriisin synnyttämä raiskausaalto on herättänyt esimerkiksi Saksassa kovaa vastarintaa, on WJC vaatinut maata jatkamaan Merkelin linjalla ja pitämään rajat auki. Saksalaisten turvallisuudellahan ei ole mitään merkitystä.

WJC kyynelehti Die Welt -lehdelle, että “Me juutalaiset tiedämme, millaista on olla pakolainen” ja totesi, että vain “uusnatsit” tahtovat sulkea Saksan rajat. Yksikään saksalainen poliitikko ei uskalla haastaa WJC-johtajia, koska se johtaisi uran nopeaan päättymiseen. WJC on hyökännyt Saksassa järjestelmällisesti kaikkia maahanmuuttokriittisiä puolueita vastaan.

Viimeisin WJC:n kohde on Vaihtoehto Saksalle -puolue (Alternativ für Deutschland, AfD), vaikkei AfD koskaan kritisoikaan sionisteja tai Israelia. Juutalaisten maailmankongressin mukaan jo maahanmuuttovastaisuus sinänsä on uhka juutalaisille, vaikkei AfD-puolue olisi varsinaisesti juutalaisvastainen. WJC pelkää, että yleistyessään eurooppalainen nationalismi johtaisi myös juutalaisvastaisuuden lisääntymiseen, minkä vuoksi juutalaiskongressi lobbaa aggressiivisesti avoimien rajojen puolesta.

Vielä AfD:tä enemmän WJC inhoaa tietysti antisionistista NPD-puoluetta, jonka kieltoa juutalaiskongressi on vaatinut julkisesti. WJC katsoo oikeudekseen kiristää jopa kansallisia tuomioistuimia manipuloidessaan Euroopan poliittista ilmapiiriä “suvaitsevaisemmaksi” ja “monikulttuurisemmaksi”. Kun pakolaiskriisi puhkesi vuonna 2015, WJC painotti julkisuudessa, että Eurooppa “ei voi sulkea rajojaan”.

Juutalaisten maailmankongressi ei edes yritä peitellä kaksinaismoralismiaan, sillä se on aina painottanut Israelin “oikeutta” tiukkaan maahanmuuttopolitiikkaan, jotta alue pysyisi etnisenä “juutalaisvaltiona”. WJC ei erottele Euroopan maita, vaan juutalaiskongressi pitää nationalismia uhkana niin Britanniassa, Serbiassa kuin vaikkapa Unkarissakin. WJC:n sota Eurooppaa vastaan on totaalista.

Juutalaisten maailmankongressin painostustoimet eivät kohdistu vain puolueisiin ja hallituksiin. Magneettimedia uutisoi hiljattain, että tänä keväänä WJC pakotti kansainvälistä Amazon-verkkokauppaa hävittämään tuhansia juutalaisia ärsyttäneitä kirjoja valikoimistaan. WJC ilmoitti, että se auttaa Amazonia mielellään myös tulevaisuudessa “rasismin”, “antisemitismin” ja “homofobian” vastaisessa sensuuritaistelussa.Juutalaisten ja muslimien liitto?

Juutalaisten maailmankongressi perustettiin jo 1930-luvulla, ja juutalaisen monikulttuurisuusaktivismin taustat ovat vieläkin pidemmällä historiassa. Tulemme kampanjaviikon aikana kirjoittamaan esimerkiksi juutalaisantropologi Franz Boasista, joka valtavirtaisti valheen siitä, että “rotuja ei ole olemassa”.

Kun tutkija kaivautuu vieläkin kauemmas Euroopan historiaan, voi hän löytää Dialogus de Diversarum Gentium Sectis at Mundi Religionibusin kaltaisia teoksia, jotka syyttivät juutalaisia ja muslimeja eurooppalaisvastaisesta liitosta jo 1500-luvulla! Juutalaiset liikemiehet ovat edelleen tervetulleita maailman vaarallisimpiin jihadistivaltioihin, kuten Bahrainiin, Omaniin ja Qatariin. Syyrian sodassa Israel tukee ääri-islamistisia terroristijärjestöjä, kuten Isisiä ja al-Nusran rintamaa.

Juutalaisten lobbausjärjestöjen ajama Yhdysvaltojen liberaali maahanmuuttolaki 1965 toimi tuhoisana esikuvana kaikille Euroopan maille, ja amerikanjuutalaiset NAACP ja SPLC ovat kaikkien Euroopan “antirasististen kansalaisjärjestöjen” innoittajia. Juutalaiset aktivistit ovat vaikuttaneet suoraan myös esimerkiksi Ruotsin ja Britannian maahanmuuttopolitiikkaan. Tappavimmat vaikutukset ovat kuitenkin olleet Arthur Goldreichin ja Harry Oppenheimerin kaltaisten juutalaistaustaisten liikemiesten sekä terrorismirahoittajien Etelä-Afrikka-kampanjalla, joka johti apartheidin kaatumiseen ja valkoisten fyysiseen kansanmurhaan.

Mitä suuret edellä, sitä pieni Suomi tietysti perässä. Magneettimedia nosti helmikuussa esiin Helsingin yliopiston tutkimuksen, jossa myönnettiin, että Suomen koulujen monikulttuurisuuspropaganda perustuu ennen kaikkea juutalaisen “Frankfurtin koulukunnan” sekä juutalaisen György Lukácsin inspiroiman Paulo Freiren oppeihin. Aivopesu alkaa kouluista ja jatkuu hautaan asti niin työelämässä kuin politiikassa.

Ongelma on kansainvälinen. Britanniassa juutalainen lakitoimisto Mishcon de Reya on yrittänyt kumota Brexit-äänestyksen tuloksen, koska EU-eron pelätään johtavan tiukempaan rajapolitiikkaan ja yleistyvään nationalismiin. Ranskassa voimakkaimpia monikulttuurisuuslobbaajia ovat juutalaisjärjestöt CRIF ja LICRA.

Ruotsissa juutalaisen Ingrid Lomforsin ohjaama Elävän historian foorumi johtaa niin koulujen kuin puolustusvoimien nationalismin vastaista toimintaa. Ruotsissa juutalaiset ovat tehneet perinteisesti tiivistä yhteistyötä muslimimaahanmuuttajien kanssa ja vaatineet esimerkiksi uusien moskeijoiden rakentamista. Juutalaiset eivät ole suostuneet yhteistyöhön “maahanmuuttokriittisten” ruotsidemokraattien kanssa senkään jälkeen, kun puolue on erottanut “antisemitistisiksi” epäilemänsä jäsenet!

Yhdysvalloissa juutalainen Goldman Sachs johti pankkien kapinaa Trumpin tiukempia maahanmuuttolakeja vastaan. Pian Trumpin vaalivoiton jälkeen maan voimakkaimmat juutalais- ja muslimiryhmät perustivat uuden valkoista nationalismia vastustavan kattojärjestön Muslim-Jewish Advisory Councilin. Amerikan juutalaisjärjestöt ovat vaatineet myös rajojen avaamista Syyrian pakolaisille ja syyttäneet maahanmuuttokriitikoita jatkuvasti “uuden holokaustin” valmistelusta!

Suomessa tämän hetken tunnetuin juutalainen kulttuurimarxisti on Shirley “Koko” Hubara, joka on perustanut hiljattain maamme ensimmäisen vain ei-valkoisille suunnatun julkaisun. Hubaran saaman julkisuuden alle on kuitenkin hautautunut tosiasia, että sisäministereiden, presidenttien ja pääministereiden kanssa tiivistä yhteistyötä jo kauan tehnyt Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto lobbaa myös avoimien rajojen, pakolaisten “perheenyhdistämisen” ja tiukempien ajatusrikoslakien puolesta. Hubara ei siis ole poikkeus.

Klikkaa suuremmaksi!
Klikkaa suuremmaksi!

 

Israel ja pankkiirit kansallismielistä Eurooppaa vastaan

Linjanvedot ovat peräisin suoraan Israelista, joka käyttää valtaansa maailmalla juuri WJC:n kaltaisten järjestöjen kautta. Juutalaisvaltio pani koko arvovaltansa likoon tammikuussa, kun se vaati eurooppalaismaita hyökkäämään paitsi “antisemitistejä” myös “rasisteja” ja “uutta oikeistoa” (eli nuorta kansallismielistä liikettä) vastaan. Israelilla on omasta mielestään oikeus olla juutalaisvaltio, mutta Euroopalla ei ole oikeutta kansallismielisyyteen!

Kuvaavimpia esimerkkejä Israelin röyhkeydestä saatiin vuonna 2011, kun Israelin ja Australian johtavat juutalaispoliitikot Danny Danon ja Michael Danby keskustelivat “muslimitunkeutujien” ohjaamisesta valkoiseen Australiaan juutalaisen Israelin sijaan! Keskustelu käytiin Juutalaisten maailmankongressin järjestämässä tilaisuudessa.

Israel synnyttää Lähi-idässä jatkuvasti pakolaisvirtoja lobbaamalla sotia esimerkiksi Libyaa, Irakia ja Syyriaa vastaan. Pakolaiskriisien puhjetessa Juutalaisten maailmankongressi kokoontuu suunnittelemaan, kuinka ei-juutalaiset “tunkeutujat” voitaisiin pitää Israelin ulkopuolella. Mikä olisikaan siirtolaisille parempi kohde kuin kulttuurimarxismin rappeuttama valkoinen länsi?

Maahanmuuttovastaisen liikkeen on ymmärrettävä, etteivät monikulttuuriset raiskaukset, maahanmuuttajien valtaamat No-go-alueet tai shariapoliisit ole ongelmien lähde vaan pinnallisin oire. Mikäli tahdomme sulkea rajat, on meidän seurattava rahaa ja selvitettävä, keillä on valtaa painostaa poliitikkoja ylläpitämään siirtolaiskriisiä, tiukentamaan sananvapauslakeja ja kieltämään kansallismielisiä järjestöjä.

Kuten maahanmuuttokriittinen unkarilainen taloustieteilijä László Bogár on huomauttanut, suurten väestömassojen liikuttelu vaatii miljardi-investointeja – siis Eurooppaa hallitsevien jättipankkien rahoitusta. Rahaa seuraamalla päädymme jälleen esimerkiksi Sorosin ja Juutalaisten maailmankongressin jäljille.

Vuonna 2013 israelilainen Haaretz uutisoi, että WJC:n johtoon äänestettiin kahden “tunnetun juutalaisen pankkiirisuvun” jäsenet Chella Safra ja David de Rothschild. Vain kaksi viikkoa myöhemmin WJC hyökkäsi ankarasti Itävallan Vapauspuolueen johtajaa Heinz-Christian Strachea vastaan, koska tämä oli jakanut pankkiirien ahneutta kritisoivan kuvan Facebookissa. WJC ei ole siis vain juutalaisten, maahanmuuttajien ja homojen vaan myös finanssieliitin lobbausjärjestö.

Mikään “yhden asian liike” ei voi lopulta ratkaista maahanmuutto-ongelmaa, koska kriisin juuret ovat globalisaatiossa, taloudessa sekä ulko- ja puolustuspolitiikassa. Ellemme irrota Suomea ulkomaalaisen rahan ja EU:n kaltaisten ylikansallisten järjestöjen vallasta, tulevat rajat pysymään auki.

Pakolaisongelmasta puhutaan nyt kaikkialla – kansan mielenkiinto on siis herätetty. “Yhden asian liikkeen” sijaan tarvitsemme seuraavaksi kansallissosialistista järjestäytymistä sekä taistelua kansainvälistä kulttuurimarxismia ja rahanvaltaa vastaan!

Vastarinta.com/Kansanmurha
Magneettimedia.com
Kadulle.com

20 KOMMENTIT

 1. No nämäpä ne siistejä tarroja ovat! Laitankin heti pinkan tilaukseen ja tilailenpa samalla vähän muutakin mukavaa 🙂

 2. Eikös tuo sionismia vastaan kuva ole vähän helppo pallo antaa poliisihallitukselle?
  Siionismi on siionismia, mutta poliisille on helppo katsoa, että pojat nyt haluaa murskata kaikki juutalaiset tätä kautta hakea viharikos ym. syytöksiä, jotka voivatkin jo pitää kun tuota kuvaa katselee, oli retoriikka sitten sitä tai tätä.

  • Sionismi on aate, ei uskonto. Suomen lain mukaan aatteita saa vastustaa ja arvostella, mutta uskonnot ovat eri asia.

   • Niin niin, mutta katsooko poliisihallitus ja tuomarit, että nyt on vain joku aate muitten seassa, vai kattovatko vain, että daavidin tähti=juutalaiset.

     • Tuomarit ennenkin mielestäni tehneet lainvastaisia tuomioita. En kyllä haluais nähdä liikkeen kompastuvan ns. omaan kuoppaan. Anteeksi, olen hieman kyyninen.

  • Bääbää, sionismi on roskaa ja se tulee tuoda esille myös tarrojen muodossa.

 3. Hienoa, olenkin odottanut jotain sionisminvastaista materiaalia liikkeeltä levitettäväksi kaduille

 4. Nimimerkki juutalainen tulee tänne puolustamaan valkoisten kansanmurhaa 3.. 2.. 1..

  • Noh Noh, en nyt varsinaisesti puolusta valkoisten kansanmurhaa, sillä mielestäni ihmiskunta kokonaisuudessaan on se syöpä joka pitäisi poistaa (sillä sen parantaminen näyttää mahdottomalta). Mutta jostain on aloitettava niin miksei herrasrodusta.

   • Ohhoh!

    Oletko todella sitä mieltä että Israelin juutalaisista tulisi aloittaa ensimmäisenä?

    • Ohhoh! Natsi joka myöntää Juutalaisten olevan parempia 😮

     No ei, ironisesti vain vihjasin teidän kuvitelmiinne ylivertaisesta valkoisesta herrasrodusta mutta kiitos tästä että pidät meitä juutalaisia ylivertaisina teihin muihin nähden 🙂 Korjaan siis että miksei siis aloittaa valkoisesta “herrasrodusta”.

     Anteeksi tämä epäselvä ilmaus, nyt varmaan on parempi ja menee idea perille.

     • Missä päin tämän sivun artikkeleita on puhuttu valkoisesta herrarodusta? Rupesi nimittäin kiinnostamaan.

     • Enhän minä tässä mitään väittänyt että minä itse uskoisin juutalaisten olevan parempia kuin muut kansat. Minä vain oletin että sinä uskot juutalaisten olevan muiden yläpuolella koska ainoat jotka niin kirjoittavat omiin pyhiin kirjoihinsa ovat juuri te juutalaiset.

      Ei Vastarintaliikkeen materiaaleista löydy sanallakaan mainintaa valkoisten ylempiarvoisuudesta muihin kansoihin nähden, joten koen kummalliseksi sen että sinä tulet syyttelemään meitä asiasta jota te juutalaiset itse harrastatte.

      Jos olet erimieltä, niin kysy itseltäsi: Kummat ne nyt olivatkaan jotka puhuivat toisrotuisista “gojimeina”? Me valkoiset, vaiko te juutalaiset?

      On samalla myös mielenkiintoista huomata kuinka sinä ihan ohimennen paljastat murhanhimoisuutesi maailman kansoja kohtaan. Sinun mielestäsi koko ihmiskunta pitäisi hävittää.

      Eikö ole aika ironista että näillä puheillasi sinä vain todistat Vastarintaliikkeen tekstit paikkaansapitäviksi, sillä täällähän nimenomaan kerrotaan juuri siitä kuinka siionistit haluavat sotia ja tuhoa kaikkialle maailmaan jotta muut kansat voitaisiin siionistien toimesta alistaa ja tuhota. Eli juuri sitä mitä sinä itsekin haluat.

      Vastarinta on paljastanut sen kuinka siionistit ovat tämän pakolaispolitiikan takana ja se tapahtuu juuri täällä valkoisessa Euroopassa, eli paikassa josta sinäkin haluaisit ihmisten tuhoamisen aloitettavan.

 5. Nyt on kunnon tarra! Tähän olisi voinut myös yhdistää “Pankki ylivaltaa, monikulttuurisuutta ja sionismia vastaan!” 😉

Comments are closed.