Koti Uutisia Kadulle.comissa uusia vaatteita!

Kadulle.comissa uusia vaatteita!

8

Verkkokauppa Kadulle.comiin on jälleen lisätty uusia tuotteita. Erityisesti vaateosasto laajeni, kun sinne lisättiin Bellum ja Ansgar Aryan -vaatemerkkien tuotteita. Bellumilta lisättiin kaksi takkia, uusi pipo sekä aurinkolasit. Saksalaisten kansallismielisten pyörittämän Ansgar Aryan -vaatemerkin tuotteita tuli kolmet housut, pikeepaita, vyö sekä kolmet aurinkolasit.

Voit tutustua uutuuksiin kaupan Miesten vaatehuone -osiossa: http://kadulle.com/tuote-osasto/arki/miesten-vaatehuone/

Vaatteiden lisäksi kauppaan on lisätty muita tuotteita. Tutustu koko valikoimaan: Kadulle.com!

 

Kadulle.com pyrkii koko ajan laajentumaan kaikkien kansallismielisten omaksi kaupaksi, josta kaikki voisivat löytää itselleen tuotteita. Auta kauppaa kasvamaan ja taistele poliittisesti korrektien kauppaketjujen monopolia vastaan tukemalla kansallismielistä yritystoimintaa.

8 KOMMENTIT

 1. Jaahas, kai se on jälleen paineltava ostoksille! Vaatekaappiin täytettä.

 2. Näyttäkää minulle kuva 30/40 luvun Saksasta jossa ihmisillä on päällään jotain Bellum paitoja tai takkeja irvistävän eläimen kuonon kanssa? Niin, sellaisia ei löydy. Miksi tällaisia keskiluokkaa vieraannuttavia sanoja ja symboleita pitää käyttää? Haluatte olla ikuisesti marginaalissa näköjään..

  • Joo kaikille vaan 30/40-vaatetusta sehän ei vieraannuta ketään.

  • Eikö 30-40-luvun univormut sitten vieraannuta keskiluokkaa? Päinvastoin voisi kuvitella, että latinankielisellä sanalla varustettu paita olisi hienovaraisempi vihjaus, joka ei samantien leimaa kantajaansa.

   Mikä sitten mielestäsi vetoaisi keskiluokkaan? Ottaen huomioon kuitenkin sen, että meillä on edessämme taistelua maamme vapauttamiseksi ja propagandan pitää kuitenkin luoda taisteluhenkeä, oli mistä luokasta hyvänsä. Kyllä itsenäistymisen aikoihin sitä taisteluhenkeä myös keskiluokalla, etenkin nuorisolla, riitti.

  • Herkillä on keskiluokka jos tämän vuoksi kollektiivisesti ottavat etäisyyttä liikkeeseen 😀

   Siistejä nuo Bellum-vaatteet kyllä on, täältä ääni – ja ostaja!

  • Kuinka 30-40 -luvun Saksa liittyy tähän? Miksi on olemassa joku Nike tai Adidas?

  • Noina parempina aikoina oli muuten hienoja tunnuksia käytössä, ehkä lähitulevaisuudessa jälleen 😉

Comments are closed.