Koti Artikkelit Kadulle.com – taas linjoilla!

Kadulle.com – taas linjoilla!

6

kcom_linjoilla
Vastarintaliikkeen tukikauppa Kadulle.com palasi lokakuun viimeisenä päivänä takaisin linjoille pienen tauon jälkeen. Elokuun puolivälissä telakalle mennyt kauppa on tässä välissä muuttanut pääkaupunkiseudulle, saanut listoilleen reilun nipun uutuuksia sekä kokonaan uuden kaupanpitäjän.

Kauppias Tuomas Illikaisen mukaan kauppa on lähtenyt käyntiin erittäin hyvin. Kun uutinen kaupan avaamisesta julkaistiin, tulivat ensimmäiset tilaukset lähes samalla hetkellä. Vanhat uskolliset asiakkaat ovat palanneet ja Illikainen pitää erityisen ilahduttavana sitä, että paljon uusiakin asiakkaita on saatu. Kauppiaan mukaan he ovat ostaneet pääasiassa tukijäsenyyden ja ohessa jotain pientä luettavaa. Juuri tällä hetkellä kaupassa on pientä ruuhkaa, mutta kaikki tilaukset saadaan toimitettua ajallaan.

Kauppa pyrkii laajentamaan valikoimaansa mahdollisimman laajalle. Pyrimme myös kuuntelemaan asiakkaitamme sen suhteen, mitä he haluaisivat listoilta löytää. Tauon aikana myytäviin artikkeleihin tarttuikin kaksi paitaa sekä kahdeksan kirjaa – näitä voit käydä tutkailemassa kaupan sivuilla.

Muutamia kirjauutuuksia on kauppiaan mukaan jo hankinnassa, ja joitain vanhoja ja kysyttyjä suosikkejakin saadaan myyntiin talven mittaan. Kirjojen lisäksi Illikainen lupailee myyntiin joitain muitakin uusia tuotteita. Kannattaa siis vierailla säännöllisesti kaupan sivuilla! Siellä asioimalla voit samalla tukea liikkeen toimintaa alati kasvavana ja kehittyvänä järjestönä.

 

Myös liikkeen tukijäsensysteemi muuttuu

Tästä päivästä eteenpäin myös tukijäsenkäytäntömme muuttuu. Jatkossa tukijäsenyyteen kuuluu joko pronssinen, hopeinen tai kultainen pinssi sekä tämän lisäksi aktivistin käsikirja. Hinta on 50, 100 tai 150 euroa. Tukijäsenyyden voi ostaa tämän linkin kautta.

Vastarintaliike on toimintakeskeinen järjestö – aktivistit ovat keihäänkärkemme. Tukijäsenet ovat puolestaan perusta, jota ilman järjestö ei voisi kasvaa ja kehittyä.

Näkyvin aktivismimme tehdään Suomen kaduilla, mutta tämä on vain pieni osa Vastarintaliikkeen kokonaisuutta. Järjestämme sen lisäksi muun muassa poliittista koulutusta sekä kulttuuri- ja urheilutapahtumia. Tavoitteenamme on kouluttaa radikaaleja, älykkäitä ja poliittiseen kamppailuun sitoutuneita suomalaisia, jotka kykenevät vaikuttamaan maamme tulevaisuuteen ratkaisevasti.

Pitkän aikavälin tavoitteemme onkin rakentaa Suomeen rinnakkainen yhteiskunta – vastarintayhteiskunta, johon kuuluu suomalaisia monista eri taustoista ja jotka tukevat taistelua omista lähtökohdistaan.

Suomessa on suuri määrä kansallismielisiä, jotka eivät esimerkiksi terveydentilansa tai työnsä vuoksi voi osallistua suoraan aktivismiin. Jokainen voi kuitenkin liittyä tukijäseneksi ja tehdä näin oman osuutensa. Vastuu Suomesta kuuluu kaikille!

Monet Vastarintaliikkeen nykyisistä jäsenistä ja aktivisteista ovat aloittaneet tukijäseninä. Tukijäsenet saavat osallistua toimintaamme niin aktiivisesti kuin haluavat, mutta heillä on aktivisteja ja jäseniä vähemmän velvollisuuksia sekä vastuualueita. Tukijäsenyys on loistava tapa tutustua järjestökulttuuriimme ja selvittää, kuinka aktiivisesti tahtoo tulevaisuudessa toimia Vastarintaliikkeessä.

Radikaali kansallismielinen järjestö ei voi menestyä ilman laajaa tukijoiden verkostoa. Tue toimintaa ja täytä velvollisuutesi Suomea kohtaan!

 

Toimitus

6 KOMMENTIT

  1. Uudet pinssit on hienoja! Mietin vain, että onko tuo oikeaa kultaa T$$$$$$….

  2. Musiikkia olisi hieno saada Kadulle.com -kauppaan lisää, eli kunnon White Power- ja RAC-bändejä, kuten Skrewdriveria ja muita vastaavia.

Comments are closed.