Koti Uutisia Kadulle.com: suomennokset myyvät hyvin

Kadulle.com: suomennokset myyvät hyvin

2

Kadulle.com-kannatuskaupan kesäkuiset uutuuskirjat ovat lähteneet myymään poikkeuksellisen hyvin. Teokset käsittelevät kahta kansallissosialistista merkkihenkilöä.

UK_Rudolf_Hess_viimeiset_vuodet_ja_kuolema

Ensi kertaa suomenkielisenä saatavilla oleva Abdallah Melaouhin kirja Rudolf Hess – Viimeiset vuodet ja kuolema meni hyvin kaupaksi jo aktivistipäivillä. Myös verkkokaupassa asioineet ovat ostaneet julkaisua kiitettävään tahtiin. Kirjaa luonnehditaan ei-poliittiseksi elämäkertateokseksi, joka kertoo erään maailman pisimpään vankilassa istuneen Kolmannen valtakunnan johtajan arjesta tämän viimeisinä elinvuosina.

Myös Kansallinen Vastarinta julkaisi kesäkuussa haastattelun kirjan suomentaneen Henrik Holapan kanssa. Rudolf Hess – Viimeiset vuodet ja kuolema ilmestyi alunperin saksaksi vuonna 2008.

UK_Horst_Wessel_kirja

Toinen Kadulle.comin uusi myyntihitti on sen sijaan julkaistu ensimmäisen kerran suomenkielisenä jo vuonna 1933 ja kyseessä on tuore uusintapainos. Mika Waltarin suomentama ja nyt uudella kansitaiteella julkaistu Horst Wessel, eräs saksalainen kohtalo on kuvaus ihanteellisen kansallismielisen aktivistin elämästä.

Waltarin erittäin viihdyttävästi suomentama kirja on paitsi koukuttava lukukokemus myös oiva henkilökohtainen kannustin poliittisesti aktiiviselle lukijalle: Wesselin esimerkki innostaa toimimaan entistäkin suuremmalla intohimolla ja uhrautuvaisuudella vallankumouksen puolesta!

Verkkokaupasta saa tilattua myös Horst Wessel -paitaa.

 

Aiheeseen liittyen:

Rudolf Hess -kirjan suomentaja haastattelussa
Horst Wessel -suomennoksen uusintapainos myynnissä!

2 KOMMENTIT

  1. Tietenkin myyvät hyvin! Mielenkiintoisia, hyviä ja totuudenmukaisia kirjoja. Eikä vaan sitä liittoutuneiden propagandaa.

  2. Molemmat kirjat löytyy hyllystä luettuina! Etenkin jälkimmäinen oli äärimmäisen motivoiva toimintapläjäys, jota ei voi kuin suositella jokaiselle toiminnan miehelle ja naiselle. Tässähän vallan tekee mieli itsekkin liittyä SA:han!

    Ja jos joku voi vielä Hess-kirjan luettuaan väittää, ettei miestä murhattu, pitää kyllä katsoa maailmaa sen verran vahvojen punaisten lasien läpi, ettei niillä silmillä näe yhtään mitään muutakaan. Totuus esille!

Comments are closed.