Koti Uutisia Kadulle.com-kaupassa käyttökatko

Kadulle.com-kaupassa käyttökatko

11

Kadulle.com-kaupassa on käyttökatko, koska verkkokaupan palveluntarjoaja ilmoitti, ettei allekirjoita kansallismielisiä arvoja.

Olemme varautuneet vastaaviin häiriöihin, joten kauppa palaa alkavalla viikolla jälleen linjoille. Tulemme uutisoimaan kaupan paluusta näkyvästi, ja toivomme, että lukijamme mainostavat Kadulle.comia laajasti verkossa! Kansallismielisiä ei painosteta hiljaiseksi!

11 KOMMENTIT

 1. Hyvä että mitään ei lopeteta vaikka media ja sun muut tahot hiillostaisivat viimeiseen asti.

 2. Karavaani kulkee ja Siionia palvovat poliittisesti korrektit rakit haukkuu! Kaikki tuki Kadulle.comille ja Vastarintaliikkeelle! Painetta tulee, ja se osoittaa, että oikeaan suuntaan ollaan menossa.

 3. Kadulle.com – niin suomalaismyönteinen kauppa, että suomalaisvastaiset toimijat haluavat sen alas!

 4. Minä tuen Vastarintaliikettä juuri siksi, ettei mikään muu kansallismielinen järjestö kohtaa vastaavaa painostusta viikosta toiseen. Oli kyse sitten poliisihallituksesta, poliittisesta eliitistä tai firmoista, nimenomaan Vastarintaliike herättää suomalaisvastaisissa piireissä eniten vihaa ja vastustusta. Eliittiä vastaan – kansallissosialismin puolesta!

  • Samaa mieltä kanssasi.
   Nykymenolle pitää saada sanoa eriävä mielipide, ja toimia lain antamissa puitteissa.
   Usein vain vaikuttaa siltä, että anarkismi on sallittua, nationalismi ei.
   “Suvaitsevaiset” on laaja ryhmä, joka ei yleensä tiedä, mitä lopultakin kannattavat.

   • Anarkismi on sallittua, koska se ei muodosta uhkaa vallanpitäjille, vaan toimii heidän edukseen sekä hajottamalla valkoista yhtenäisyyttä sekä tekemällä valtion haluamia likaisia töitä. Kansallismielisyys taas on uhka vallanpitäjille, jotka vihaavat valkoisia kansoja ja rakastavat rahan valtaa – sitä samaa valtaa, jonka Vastarintaliike tulee tuhoamaan.

    Laitan muuten minäkin support-tilauksen sisään kunhan kauppa on ylhäällä, koska maanpettureilla tuntuu tämän kanssa olevan jokin ongelma.

 5. Pohjoismainen Vastarintaliike on ainut vastavoima kaikelle kulttuuriselle rappiolle,monikulttuuriselle mädätykselle ja luonnonvastaiselle terrorismille.Nykyinen hallintojärjestelmä tunnustaa Liikkeen konkreettiseksi uhaksi omalle toiminnalleen ja tämä näkyy säälittävinä yrityksinä vaientaa kansallissosialistinen toiminta.Eläköön kansallissosialismi!

 6. Mikä tai kuka taho tämän aiheutti? Tiedän vain mitä boikotoida jatkossa.

 7. Hohhoijaa, alkaa jo vähän kyllästyttää tämä suomalaisvastaisuus, joka ainoasta asiasta loukkaantuminen ja poliittinen korrektius. Onneksi Vastarintaliike ei taivu!

 8. Kunhan kauppa palaa linjoille, teen tilauksen ihan vaan piruuttani osoittaakseni epäkunnioitusta kaikille suomalaisvihaajille. Saitte juuri uuden vakioasiakkaan 😉

Comments are closed.