Koti Artikkelit Jyväskylän välikohtaus – tilannekatsaus

Jyväskylän välikohtaus – tilannekatsaus

38

fmr-demo-j-1-460x222

Suomen Vastarintaliike järjesti katutapahtuman 1. elokuuta Jyväskylän keskustassa. Tapahtumaan osallistui yli 40 liikkeen aktivistia ja tukijaa. Onnistunut päivä muuttui kuitenkin nopeasti median silmätikuksi ja päättäjien puheenaiheeksi.

Radikaali kansallismielisyys elää ja voi hyvin, mikä nähtiin elokuun ensimmäisenä päivänä Jyväskylän kaduilla. Yli 40 kansallismielistä marssi Jyväskylän keskustan läpi liput liehuen ja iskulauseet kaikuen. Osa aktivisteista jäi poliisien osoittamalle alueelle lippujen ja kilpien kanssa, osa taas jalkautui kävelykadulle jakamaan lentolehtisiä ralliyleisölle.

Noin kahden tunnin aikana lentolehtisiä jaettiin runsaasti ja useita mielenkiintoisia keskusteluita käytiin paikalla olleiden ihmisten kanssa. Monikulttuurisuuden romantisointi on ihmetyttänyt monia, mikä näkyi aktivistien kanssa käydyissä keskusteluissa.

Joukon jo valmistautuessa poistumaan keskustasta ilmestyi aktivistien läheisyyteen tunnettuja antifasisteja. Yksi heistä oli hyvin tunnettu provokaattori, joka ei ennenkään ole kaihtanut käyttää väkivaltaa aktivisteja kohtaan. Kyseinen antifasisti käyttäytyi uhkaavasti ja provosoivasti. Tilanne eskaloitui yhteenotoksi, minkä johdosta poliisi otti kiinni noin 30 tapahtumaan osallistunutta. Tällä hetkellä seitsemän heistä on vangittuina.

fmr-demo-j-2-460x302

Kansallinen Vastarinta toivottaa vangituille jaksamista ja seuraa tilannetta sekä pyytää nyt lukijoilta vinkkejä tapahtumaan liittyen. Mikä on irvokkain median ylilyönti? Mikä huhu ansaitsee tulla kumotuksi? Ota yhteyttä täältä löytyvällä lomakkeella ja osallistu välikohtauksen seurantaan!

 

Toimitus

38 KOMMENTIT

 1. Luonnollisesti valtamedian mokuttaja-apinat leimasi tämänkin tapauksen “natsien mellakaksi” jossa “hakattiin sivullisia”, vaikka todellisuudessa antifan roskaväki kävi haastamassa riitaa ja heille annettiin turpaan.

  Multikulttuurisuus on syöpä.

  • Noh joka tapauksessa turpaan antaminen on laitonta kaikissa olosuhteissa. Jos on 40 kaveria ja pari tyyppiä käy “haastamassa” riitaa niin se ei anna oikeutta mukiloida ketään tajuttomaksi. 40 porukalla kyllä pystyy kovemmankin riidanhaastajan taltuttamaan ilman sen suurempaa väkivaltaa. Mutta kuten tässäkin oli käynyt niin siinähän oli useampi kaveri hakannu 2 tyyppiä tajuttomaks. Ehkä olis syytä hillitä itsensä vaikka kuinka tulisi joku hyppimään nenille, vaikkakin omasta mielestäni homma näytti siltä että tarkotus nimenomaan olikin hakata nämä tyypit.

   • Heh, sinäpä se näytät hienosti menevän juurikin valtamedian paasauksen perässä. Homma näytti siltä, että tarkoitus oli hakata nämä tyypit? Laita nyt edes jotain perustelua väitteellesi.

    Juuri kaltaistesi ihmisten takia valtamedian valheilla on niin suuri valta. Kaikki niellään pureskelematta. Ja olet vielä päättänyt lisätä omiasi, missä ihmeessä väitetään, että kaksi ihmistä oli menettänyt tajuntansa?

    Tässä vaiheessa itse konfliktin spekulointi on yhtä turhaa kuin säästä puhuminen: voihan siitä jauhaa, mutta mitään se ei auta. Nyt olisi kohdallaan keskittyä siihen, miten vangitut toverit jaksaisivat paremmin ja miten valtamedian valehtelu saadaan hiljentymään.

    • Valtamedia=suuri saatana. Heh, mitähän tuokin käytännössä tarkoittaa. Luuletteko että on joku taho joka ohjaa homogeenistä yhteisöä, natseja eli teitä vastaan. Naurettavaa. Mikä vitun valtamedia.

     Mikä on teidän kosketus on mediaan? Se että julkaisette lapsenomaisia yleistyksiä. Ja kun ne eivät kuulu “valtamediaan”, ne tarjoavat totuuden,

     Kun ei pysty perustelemaan asiaa keksitään jonkinlainen yleistys jolla ratsastetaan.

     Te kuulemma olette isänmaan asialla? Mitä se käytännössä tarkoittaa?

     Ette minun isänmaan.

     • Jos et pysty tunnistamaan faktaa että valtamedialla on agenda takanaan, säälin sinua, varmaan sunlaisen lampaan kannattas painua takaisin katsomaan tv:tä ja kuuntelemaan rahan omistamia politiikkoja koska niiden rottien suustahan se totuus tulee.

    • Jopa valtamedian lopullinen kanta taisi olla, että kaksi oli jäänyt ilman mainittavaa vahinkoa.

     • Siitähän ei ole kysymys että valtamedia olisi kauhistellut näitä “uhrien” vammoja, vaan siitä miten he vetävät niin törkeän isot otsikot 1-minuutin pituisesta “VÄKIVALTAISESTA MELLAKASTA”, kun samalla valtamedia kiihottaa kansaa ylistämään ja mobilisoitumaan kaduille oman kansanmurhan monikulttuurisuuden takia. Ja valtamedialla ei ole agendaa, hah hah, kun juutalainen vetelee naruista nuket tanssii.

     • Tulipas hyökkäävä vastaus.

      Alunperinhän uutisoitiin kolmeen henkilöön kohdistuneesta “verilöylystä”. Kun loppujen lopuksi kaksi jäi ilman mainittavaa vahinkoa.

      Tätä ainakin minä koitin tarkentaa.

 2. Nyt kuvia ja videoita kehiin. Jos laitetaan “pää pensaaseen” uskottavuus on koetuksella. Silloin myös paljastuu anarkistien ja suvakien paskapuheet/kirjoitukset.

 3. Olette oikealla asialla kertomalla hallitsemattoman maahanmuuton haitoista. Kansan hiljainen rintama on teidän puolellanne. Muistakaa kuitenkin että provosoinnista ei aina kannata provosoitua… Toivottavasti pystytte näyttämään parempaa esimerkkiä kuin mitä vasemmiston roskasakki näyttää tällä hetkellä.

  • Kansan hiljaisen enemmistön olisi aika ryhtyä myös näyttämään mielipiteensä hiljainen hymistely ja vaikeneminen ei auta,Kyllä meidän kaikkien 99% on osoitettava mielensä 1% prosenttia vastaan jotka tätä mokutusta ajavat.

 4. Harmittavaa kun Jyväskylän tapahtuma päättyi tappeluun. Poliisi kuitenkin ylireagoi rajusti otteessaan kiinni n. 30 aktivistia. Eihän ravintolapahoinpitelyssäkään oteta koko asiakaskuntaa säilöön. Mikäli videokuvaa löytyy, olisi se hyvä julkaista ja mahdollisimman monen median kautta. Jyväskylän jälkeen tämäkin sivusto oli ns. alhaalla päiväkausia. Olisi kiva tietää syy. Väkivaltaa ei sinänsä voi eikä tarvi puolustella. Mikäli siihen turvautuu ei ole somalia kummempi. Tästä tapahtumasta saatiin nyt syy valvoa SVL entistä tarkemmin ja vuovata liikkeen täyskieltoa.

 5. Toivottavasti ystäväni Juuso ei ole pidätettyjen joukossa.kaikki kunnia heillä jotka istuu syyttä poliisien suojissa.

 6. Kokoomus ja Sipilä pitää kieltää lailla koska kokoomuspoliitikot ovat tappaneet ihmisiä ja kepu on täynnä talousrikollisia. Jkl:ssä patriootit vaan puolusti itseään hyökkäävää vasemmistoa vastaan, kuten aina ennenkin, eikä kukaan edes kuollut toisin kuin väkivaltaisen tappavan kokoomuksen tekosissa.

 7. Mielestäni pahin ylilyönti tässä tapauksessa ja yleensäkin on median valehtelu ja asioiden vääristely.
  Yksinkertaisesti tämä tarkoittaa sitä, että media ja poliittinen eliittimme lähtökohtaisesti pitää suurta osaa kansastamme niin tyhminä, että eivät ymmärrä, että heille valehdellaan. On selvää, että osa kansalaisistamme on aivan liian hyväuskoisia, uskoen kritiikittömästi kaiken, mitä media ja poliittinen eliitti heille syöttää.

  Olen myös huomannut, että ilmeisesti suurella osalla kansalaisista ei ole mitään ymmärrystä siitä, mitä esim. maahanmuuttokritiikki, rasismin vastustaminen oikein ovat ja miksi näin on. Esim. näiden kahden aiheen alle niputetaan ihan kaikki. Tämä sekottaa ihmisiä entisestään ja älykkäätkin ihmiset lankeavat “minulla on unelma” -harhoihin ymmärtämättä, että kyseessä on demokratian ja puheenvapauden kieltäminen… ei rasismin vastustaminen.

  • Niin, tai mitä on kansallissosialismi, isänmaallisuus, “holokausti”-huijaus, korollisen velkarahan syntymekanismi lainana juutalaisilta yksityispankeilta jne.

  • “Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteisen vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen »tasa-arvoon» tähtääviä SAIRAITA ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen VAHINGOLLISIA ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen!”

 8. Kyllä taas oli medialta uudet pohjat. Valtaeliitti aivan selkeästi pelkää Vastarintaliikettä, koska se on todellinen korruptoituneen parlamentarismin ja rahavallan ulkopuolinen liike. Mieleen tulee Jussi Halla-Ahoon kohdistettu kritiikki scriptan alkuvuosilta. Nyt tosin Halla-aho on integroitu järjestelmään eikä vastaavaa ääntä enää kuulu. Olen pohtinut tukijäsenyyden ostamista.

  • Etei vain se Halliksen alkuvuosien kritiikkikin olisi ollut jotain mainosta vain?

 9. “käyttäytivät uhkaavasti ja provosoivasti”? Olen aina pitänyt teitä mainettanne parempina, koska en halua että Suomi muuttuu samanlaiseksi monikulttuuriseksi helvetiksi kuin Ruotsi, jonka lähiöissä kranaatit jo räjähtelevät. Mutta jos jonkun jonninjoutavan vasemmistoradikaalin provosointi oli ainoa syy, miksi hyökkäsitte ihmisten kimppuun, niin saatte kyllä minulta pitkän miinuksen.

  Jos tämä vasemmistolainen ei fyysisesti käynyt käsiksi teihin ensin, niin ei teillä ole ollut mitään syytä hyökätä. Olisitte vain nousseet tilanteen yläpuolelle ja antaneet antifantin elämöidä.

  Hyvin pettynyt olen, mikäli jotain todellista syytä hyökkäyksellenne ei loppujen lopuksi löydy.

  • Melkoisen jossittelun varaan olet tuomitsemisesi jättänyt? Kannattaisi tämän konditionaalitykityksen sijaan harkita vaikka jotain hieman merkittävämpää kommentointitekniikkaa? Jossittelua voit toki harrastaa, mutta jossittelun merkitys on olematon.

   • Niin et sitten viitsinyt kommentoida itse viestiäni millään tavalla, vaan höpistä jotain kommentointitekniikasta.

    Pointtina nyt oli vain se, että vasemmistohihhulin räksytyksestä on turha käydä kenenkään kimppuun. Ihmisten mieliä ja sydämiä kun ei voiteta joukkopahoinpitelyillä.

    • >Pointtina nyt oli vain se, että vasemmistohihhulin räksytyksestä on turha käydä kenenkään kimppuun.

     Noh katsotaanpas miten käy, kun Suomen Sisu päättää lähteä kaduille ja punikit tulevat vittuilemaan heille, tiedätkö miten käy? Suomen Sisu saa turpiinsa näiltä punikeilta, koska eivät “uskalla käyttää voimaa”. Fakta on se, että jos et puolusta itseäsi ja anna selvää merkkiä siitä, että olet valmis käyttämään voimaa, tämä vasemmisto tulee kävelemään ylitsesi ja kukaan ei tule muistamaan sinua, kun ihmisiltä menee usko järjestelmään ja he haluavat muutosta, silloin nämä ihmiset muistavat kommarit jotka ovat kaduilla kun sinä et ole siellä, koska et uskaltanut käyttää voimaa.

     >Ihmisten mieliä ja sydämiä kun ei voiteta joukkopahoinpitelyillä.

     Tämän päivän ihmisten mielet ja sydämet voitat kun lupaat helppoja ja ilmaisia asioita, me emme sitä tarjoa emmekä haluakaan tarjota.

  • Jope rauhanomaisia ratkaisuja ei tähän ongelmaan ole olemassa sitä mukaa kuin tilanne pahenee,Onhan vasemmiston slogani “ettei oikeutta saa ilman taistelua” parempi on alkaa herätä todellisuuteen ja lopettaa neitimäinen käytös ja alkaa käyttäytymään kuin mies.

 10. national-action.info/2015/08/10/non-violent-resistance/

  Solidaarisuutta briteistä!

  Media on paisutellut asiaa naurettavasti, jos itse menet jollekkin vittuilemaan ja saat turpaan, alatko ihmettelemään miksi sait turpiisi?

 11. Muistaakseni Alex Jones mainitsi joskus, että USA:ssa on käytössä tekniikka, jossa poliittisesti ym. epätoivottavaan kohteeseen kohdistetaan ylimitoitettu viranomaisisku. Tätä kautta uhri saadaan näyttämään syylliseltä, kun eihän niitä mustapukuisia konepistoolimiehiä ja helikoptereita syyttömiä vastaan käytettäisi. Pidätyksen pitää näyttää hyvältä.

 12. Niin, se on todellakin vain “mielenosoitus” kun asialla on teidän vastapuoli :

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082220221480_uu.shtml

  “mielenosoitukseen osallistunut mies hakkasi tumman lippunsa kärjellä Aleksanterinkadulla sijaitsevan Nordean ikkunan särölle mielenosoitukseen liittyneen marssin aikana.”

  JA Edelleen se on VAIN mielenosoitus. Tuo ei siis ole mellakka tms.

  Sen pitää olla lakeijoijen ja valeopposition miekkari. Sitten on hyvä.

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1440213665477.html

  Tuossakin tavis katsoo, että “hyvä, että joku panee hanttiin tälle kaikelle” ja jää itse kotiin kaljakorin ääreen.

 13. Huvittavinta on tämä natseiksi luokittelu. Etenkin kun natsin pahuus on nostettu kaikkien muiden yläpuolelle. Holokausti on vahvasti liioiteltu voittajavaltioiden kirjoittamassa historiassa. Ei kansallissosialismissa itsessään väkivaltaa lietsottu. Hitler oli jonkin sortin suuruudenhullu mutta niin oli moni muukin suuri johtaja. Miksi hakaristi on kielletty kauhistus mutta sirppi ja vasara- lippu vain hauskaa retroa?
  Nykymeininki ja tännekin rantautuva paska tulevaisuudessa vaatii toimia, käytettäisiinkö demokratian kanavia eikä rettelöintiä? Annetaan kommareiden rettelöidä. Sanotumalla irti väkivallan käytöstä monikin liittyisi tähän liikkeeseen, perustakaa oikea puolue!

  • 1. Väkivaltaa käytetään vain itsemme puolustamiseen. Jos ei uskalla puolustaa itseään ja jos SVL ei olisi ollut alusta alkaen radikaali niin meidät olisi hajoitettu samantien. Miksi persut tai Sisu ei marssi kaduilla? Antifa löisi helposti heidät, koska eivät ole tarpeeksi radikaaleja. Miksi persut eivät järjestä katupartioita vaikka heillä on valtion tuki takana ja SVL:llä on omakustannus. PerusSionistit ovat juutalaisten hallitsema skeidapuolue joka ei saa mitään aikaan.

   2. Pakostakin, jossain vaiheessa on turvauduttava aseelliseen vastarintaan, koska demokraattinen vaikuttaminen ei tuota tulosta. Hirveän pasifistista ajattelua ja utopista toivottelua että vallankumouksen voisi saada aikaan ilman että ei tule sivullisia uhreja,verta,väkivaltaa jne. Niin on aina ollut. Toinen vaihtoehto on että valkoiset jatkavat demokraattista tekemätöntä linjaa ja häviävät sukupuuttoon.

   3. Hitler ei ollut sotahullu vaan suurin Johtaja ikinä.

   4. Poimi pallit maasta ja ota yhteyttä

  • Muistakaa nämä sionistisen maailmanvallan luomat harhautukset:

   • “natsi”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
   • “anti-semiitti”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider (“semiitti” tarkoittaa “valkoista” Noan valkoisen pojan Seemin mukaan, josta me valkoiset eurooppalaiset polveudumme ja josta Suomikin on nimensä saanut)
   • “rasisti”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Leon Tortsky (oik. Lev Davidovich Bronstein)
   • “seksimi”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman
   • “juutalainen”: loukkaava epiteetti kaikille maailman “juutalaisille”, jotka ovat oikeasti edomialaisia, khazaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan)
   • “holokausti”: tarkoittaa “kaikki poltetaan” eli totaalisen harhaanjohtava, valheellinen ynnä erheellinen termi ajamaan ja oikeuttamaan sionistisen maailmanvallan agendaa ja antamaan immuniteettia heidän menneisiin ja tuleviin hirmutekoihin, sekä
   • “vihapuhe”: tunnetaan paremmin nimellä “totuus, joka on juutalaiselle eliitille ja heidän lakeijoilleen epäsuotuisaa.

   Älkää uskoko roska- eli valtamediaa. TV, radio ja ne lehdet kiinni, arvon suomalaiset! Demokratialla emme voi vaikuttaa (ainakaan tähän asti emme ole voineet), mutta ostoskäyttäytymisellämme voimme! Wikipedia, Facebook ja Yahoo ajavat myöskin 100%:sen puolueellisesti sionistista agendaa ja eurooppalaisuuden alasajoa. He eivät lopeta ennen kuin Euroopan väestö koostuu arabeista ja neekereistä. Saksassa tuhoamisohjelma etenee hyvin: jo 40% alle viisivuotiaista lapsista on ei-saksalaisia muukalaisia. Suomi seuraa Ruotsin ja Ranskan tietä hälyyttävästi.

   • Hollywood-saastan (kuten semi-fiktiivinen propagandahuttu “Band of Brothers”) asemesta suosittelen teille jokaiselle kolmea II maailmansodasta kertovaa tunnetuinta teosta:

    • “Crusade in Europe” by Dwight D. Eisenhower (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948)
    • “The Second World War” by Winston Churchill (London, Cassell, 6 osaa, 1948 – 1954) ja
    • “Mémoires de Guerre” by Charles de Gaulle (Paris, Plon, 3 osaa, 1954 – 1959).

    Arvaapas, kuinka monta sivua tuolta yli 7000(!) sivun joukosta on uhrattu “holokaustille”? 0.

    “Holokausti” on jo terminä perustavanlaatuisesti erheellinen, sillä se tarkoittaa kaiken polttamista. Koko käsite on pelkkä juutalaisten talmudistinen uhrilahjamyytti, jota yritettiin jo pakottaa I maailmansodassa. “Lopullisesta ratkaisusta” – joka on myöskin juutalaisten keksintö! – löytyy runsaasti näyttöä sanomalehti- ja aikakausijulkaisuista jo niinkin aikaisin kuin aivan 1800-luvun lopulta ja runsain mitoin 1900-luvun alkupuoliskolta. Hollywoodin avulla nämä sadut sitten kaulitaan helppouskoisten hölmöjen mieliin totuuksina. Jos et edes sitä tajua, että voittajat kirjoittavat historian, olet auttamattomasti hukassa. Pelottaa oikein ajatella millaisia harhakuvia kansalaisilla mahtaakaan olla Suomen historiasta!

Comments are closed.