Koti Uutisia Jyväskylän poliisi pelkää terrori-iskua

Jyväskylän poliisi pelkää terrori-iskua

5

Jyväskylässä poliisi ja pelastuslaitos esittivät voimakkaan toiveen kaupungille hidasteiden rakentamisesta MM-rallien ajaksi Jyväskylään. Taustalla on viranomaisten pelko islamilaisesta terrorismista isossa yleisötapahtumassa.

“Jonkinlaisia rakenteita laitetaan ennen rallia, vaikka tilapäisiä, ellei pysyviä ehditä saada”, Jyväskylän kaupungin katupäällikkö Tarja Smolander kertoo Ylelle.

Jyväskylän MM-ralli ajetaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Kaupunki päätti hidasteiden pystyttämisestä sen jälkeen kun poliisi kävi puhumassa uhkatilanteesta kaupunginhallitukselle.

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

  1. Tämä on osa kampanjaa jolla goy-kansa totutetaan poliisivaltioon ja Nato sotilaisiin kaduillamme. Jos terrori-isku joskus tapahtuu on se Israelin tiedustelupalvelun työtä ja sillä oikeutetaan poliisivaltio sekä sotatoimet lähi-idässä. Osana suunnitelmaa suomalaiset goy-sotilaat voidaan tulevaisuudessa lähettää vuotamaan verta sionistien sotiin lähi-idässä.

  2. Betoniporsaat ja nettipoliisit lisääntyy. Poliisit marssii homomarssissa sateenkaariliput käsissä. Oi tätä liberaalin demokratian autuutta!

    • Seuraavaksi kun poliisit viittoilee pysähtymään liikenteessä, täytyy kysyä onko täällä tänään joku homoparaati vai oletteko vanhan tapaan liikennettä valvomassa.

  3. Poliisi on siis antanut pelolle vallan. Tai sitten ne on muuten vaan rasisteja.

  4. Miksi näitä “hidasteita” laiteta Suomen valtiorajalle? Tästä ei tule kuin Hölmöläis sadut mieleen. Perkeleen vajakit.

Comments are closed.