Koti Artikkelit Yhteiskunta Jyrki Katainen korruptioskandaalissa juutalaispankin kanssa

Jyrki Katainen korruptioskandaalissa juutalaispankin kanssa

21

Joulukuussa valtamediassa uutisoitiin: “Jyrki Katainen yksi kärkinimistä Euroopan komission johtoon”. EU Observer -julkaisu paljasti eilen, että Katainen on alkanut hakea vipuvoimaa uralleen pahamaineiselta taholta: juutalaiselta Goldman Sachs -pankilta, jonka lobbaajana komission entinen johtaja José Manuel Barroso nykyään toimii.

Katainen ja Barroso.

“Länsimaisen demokratian” perustavia arvoja on se, että johtaville poliitikoille virkanimitykset ovat vain yksi etappi matkalla kohti ylipalkattuja konsulttitehtäviä kansainvälisissä pankeissa. Toimiessaan lainsäätäjinä poliitikot tekevät päätöksiä, jotka siirtävät kansalaisten varallisuutta pankkiireille. Pankit palkitsevat uskollisimmin palvelleet poliitikot korruptiosta muhkeilla rahasummilla. Todelliset päätökset tehdään siis Goldman Sachsissa eikä parlamenteissa.

Goldman Sachs on nyt voimiensa tunnossa. Sillä on EU:n ohella parhaillaan historiallisen suuri edustus myös Amerikan Valkoisessa talossa, vaikka Donald Trump hyökkäsi vaalikampanjan aikana rajusti pankkia vastaan. Kun maan keskuspankki Fedin uudesta johtajasta päätettiin, sai Goldmanin suosikkiehdokas nimityksen. Goldmanin johto on myös vaatinut Trumpia jatkamaan liberaalia maahanmuutto- ja rotupolitiikkaa. Euroopassa puolestaan Goldman-taustainen Peter Sutherland taisteli ahkerasti avoimien rajojen puolesta aina siihen asti, kunnes hän kuoli viime tammikuussa.

Jyrki Kataisen on jo entuudestaan tiedetty kupanneen suomalaisten rahaa EU-eliitille. Entinen pääministeri piti väkisin Suomen EU-jäsenmaksut pilvissä pahimman taloudellisen taantuman aikana, vaikka tiukassa olleet veroeurot olisi tullut sijoittaa työllisyyden kasvuun ja vähäosaisista huolehtimiseen Suomessa. Sen sijaan rahat lahjoitettiin eurokraateille, mikä pahensi suomalaisten ahdinkoa entisestään.

Katainen palkittiin kansanpetturuudesta EU:n komissaariviralla. Nyt Katainen pyrkii urallaan jälleen ylöspäin, mikä selviää tuoreimmasta korruptioskandaalista. Tällä kertaa Suomea ei myydä EU:lle, vaan koko Eurooppaa kaupataan juutalaisten omistamalle Goldman Sachsille, jota pidetään yleisesti maailman poliittisesti vaikutusvaltaisimpana pankkina.

EU Observerin mukaan “Barroso lobbasi Kataista Goldman Sachsin puolesta”. Käytännössä Barroso siis vaati Kataista toimimaan demokratian kaapuun pukeutuneena juutalaispankin juoksupoikana. Julkaisu kirjoittaa, että Katainen on nyt myöntänyt tavanneensa Barrosoa keskustellakseen “kauppa- ja puolustuspolitiikasta”. Ympäripyöreä ilmaus jättää paljon kysymyksiä auki.

Muun muassa Hillary Clintonin tiedetään puhuneen Syyrian hallituksen tuhoamisesta Goldman Sachsin salaisissa tilaisuuksissa. Syyria on Goldmanin merkittävä intressi siksi, että pankin juutalaisilla omistajilla on vahvat siteet juutalaisvaltio Israeliin. Koskivatko Kataisen keskustelut samaa teemaa?

Koska Syyrian järjetön sota on aiheuttanut katastrofaalisen pakolaistulvan Eurooppaan, olisi kaikkien eurooppalaisten etu tietää, millaisia “puolustuspoliittisia” keskusteluja Katainen on käynyt Goldman-lobbaajan kanssa. “Yllättäen” Katainen kuitenkin kertoo, ettei hän tallentanut keskusteluita. Hän ei ilmeisesti siis “muista” tarkalleen, mistä hän Barroson kanssa puhui.

Kyseessä on lyhyen aikavälin sisällä jo toinen suuren luokan korruptioskandaali, johon juutalainen lobby liittyy. Viikko sitten uutisoimme, että ääri-islamistivaltio Qatar on pyrkinyt kohentamaan geopoliittista asemaansa Lähi-idässä lobbaamalla Yhdysvalloissa asuvia juutalaisia. Olipa kyse sitten Amerikan apua kaipaavista arabeista tai EU-komission johtajan pestiä havittelevasta suomalaispyrkyristä, johtavat molemmat polut jostain syystä rikkaiden juutalaisyhteisöiden luo.
 

Toimitus

 
Lue myös:

Yksi vihollinen – globalistit
Globalismin poliittiset naamiot
Katainen tahtoo kotiäidit töihin
Katainen rinnastaa kansallismieliset terroristeihin

21 KOMMENTIT

 1. Onkohan Käteisellä vakaviakin muistiongelmia, kun tuollaiset keskustelut pääsevät noin vain unohtumaan?

 2. Vapaamuurarin poika, nykyisin jo luultavasti itse isäänsä korkeammalle nousseen Jyrki Kataisen poliittinen ura alkoi pöytäkirjaväärennöksellä, jossa Suomen korruptoitunut poliisi ei nähnyt mitään väärää. Luonnollisesti.

  • ”VALTAKUNNANSYYTTÄJÄNVIRASTO
   PÄÄTÖS 01/29
   syyttämättä jättämisestä
   PL 333
   00181 HELSINKI
   Puhelin 09-1608 8828 Fax 09-1608 8808
   4.6.2001 Asiano: R 01/20

   Syyttämättä jätetty KATAINEN, JYRKI TAPANI 14.10.1971

   Asianomistajat POHJOIS-SAVON KOKOOMUS RY
   OLLILA, SANNA KRISTIINA
   NISSI, MIKKO JOHANNES
   ISOTALO, HANNU ANTERO

   Syyksi luetut rikokset ja lainkohdat
   LIEVÄ VÄÄRENNYS
   27.11.1999 KUOPIO
   2400/R/705/00
   Rikoslaki 33 luku 3 §

   Teonkuvaus
   Pohjois-Savon Kokoomus ry:n syyskokouksessa 27.11.1999 Kuopiossa esitettyjen valtakirjojen aitoudesta on keskusrikospoliisin Kuopion yksikön toimesta suoritettu esitutkinta sanotun kokouksen puheenjohtajan esittämän tutkintapyynnön nojalla. Toimitetussa esitutkinnassa on selvitetty mm., että Siilinjärven Kokoomuksen Nuoret ry:n edustajana kokouksessa on toiminut Jyrki Katainen. Edustusoikeuden perusteeksi kokouksessa on esitetty pöytäkirjaote yhdistyksen 9.10.1999 pidetyksi merkitystä kokouksesta, jossa edustuksesta olisi päätetty.

   Pöytäkirjaotteen mukaan kokouksessa ovat olleet paikalla yhdistyksen jäsenet Kristiina Ollila, Jyrki Katainen ja Mikko Nissi sekä läsnäolo-oikeuden omaava Kokoomuksen Nuorten Liitto ry:n järjestösihteeri Jukka Liukkonen. Pöytäkirjaotteen ovat oikeaksi todistaneet Jukka Liukkonen ja Juho Romakkaniemi.

   Ollilan, Kataisen ja Nissin esitutkintakertomuksista kuitenkin ilmenee, ettei tällaista kokousta ole pidetty. Katainen on kertonut kokousedustuksesta sovitun yhdistyksen puheenjohtajan Ollilan kanssa. Ollila vahvistaa keskustelun, joskaan hänen kertomuksestaan ei nimenomaisesti ilmene sovitun muuta kuin ettei Ollila mene yhdistyksen edustajana piirikokoukseen. Liukkosen mukaan päätökset on tehty puhelimitse tai kahdenkeskisissä keskusteluissa.

   Kokoomuksen Nuorten Liiton jäsenyhdistysten käyttämien mallisääntöjen mukaan yhdistyksen edustajien nimeäminen kokouksiin, joissa yhdistyksellä on edustusoikeus, kuuluu yhdistyksen kokoukselle (tarkemmin kevätkokoukselle). Yhdistyslain mukaan päätösvalta yhdistyksessä kuu

   • yhdistyksen kokoukselle (tarkemmin kevätkokoukselle). Yhdistyslain mukaan päätösvalta yhdistyksessä kuuluu jäsenille, jotka käyttävät sitä yhdistyksen kokouksessa, ellei säännöissä ole määrätty päätösvaltaa käytettäväksi yhdistyksen valtuutettujen toimesta.

    Päätöksen perustelut Syyttämättä jättämisen peruste: Vähäinen rikos, Laki oikeudenkäynnistä rikosasioissa 1 luku 7 § 1 kohta.

    Asiassa on katsottava tulleen selvitetyksi, ettei Siilinjärven Kokoomuksen Nuoret ry ole asianmukaisella tavalla tehnyt päätöstä kokousedustuksestaan Pohjois-Savon Kokoomus ry:n syyskokouksessa. Yhdistyksen puheenjohtajan mahdollinen suostumus tähän edustamiseen ei ole riittävä ja puheenjohtaja Ollilan mukaan Siilinjärven Kokoomuksen Nuoret ry ei ollut toimiva yhdistys. Väärässä muodossa tapahtuva päätöksenteko yhdistyksessä ei ole sinänsä rangaistavaa, mutta yhdistyksen kokouksen pöytäkirjaotteeksi nimetty asiakirja ei ole edellä mainituista syistä oikeaperäinen.

    Väärennyksen tunnusmerkistö voi näin ollen menettelyllä täyttyä. Väärennys edellyttää em. oikeaperäisyyttä koskevan virheen lisäksi todistuskappaleen valmistamista käytettäväksi harhauttavana todisteena taikka käyttämistä harhauttavana todisteena. Asiassa on pöytäkirjaotetta käytetty tällaisessä tarkoituksessa selvityksenä edustusoikeudesta piirikokouksessa. Mitään taloudellisluonteista hyötymistarkoitusta tunnusmerkistö ei edellytä.

    Väärennyksen edellyttämä tahallisuus ja tietoisuus asiakirjan epäaitoudesta on väärää asiakirjaa käyttäneen Kataisen osalta selvitetty sillä, että pöytäkirjaotteen mukaan hän olisi ollut itse läsnä kokouksessa, minkä hän on itsekin myöntänyt tosiasioiden vastaiseksi.
    Väärennyksen rangaistavuudella pyritään suojaamaan todistelutarkoituksessa tapahtuvaa tiedonvälitystä ja luottamusta todisteisiin. Teon moitittavuuden ja vahingollisuuden arvioinnissa on siten väärän asiakirjan luonteella ja käyttötarkoituksella olennainen merkitys. Tässä jutussa Pohjois-Savon Kokoomus ry on ilmoittanut, ettei sillä

    • ole asiassa mitään vaatimuksia, vaan asia on käsitelty yhdistyksen omassa hallinnossa. Asianomistajina kuulluilla yhdistyksen kokouksessa päätöksentekoon osallistuneiksi merkityillä henkilöillä ei myöskään ole mitään vaatimuksia.

     Teon haitallisuutta ja tekijän syyllisyyttä olennaisesti vähentäväksi on katsottava teon vaikutusten rajoittuminen yhdistystoimintaan eikä teolla ole ollut merkitystä myöskään itse syyskokouksen kulkuun. Ottaen huomioon mainittu todistuskappaleen laatu ja muut tekoon liittyvät seikat sitä on pidettävä kokonaisuutena arvostellen vähäisenä. Teon on katsottava toteuttavan ainoastaan lievän väärennyksen. Seuraukseksi siitä olisi enimmillään odotettavissa lievä sakkorangaistus. Tähän ja edellä mainittuun teon vähäisyyteen viitaten jätetään syyte lievästä väärennyksestä Kataista vastaan nostamatta.

     Perustelut

     Lainkohdat Laki oikeudenkäynnistä rikosasioissa 1 luku 7 § 1 kohta

     Allekirjoitus valtionsyyttäjä Pekka Koponen

     Jakelu Syyttämättä jätetty
     Asianomistajat/tutkintapyynnön tekijä
     Keskusrikospoliisi”

  • Korjatakseni: Suomen korruptoitutunut poliisijohto ja mädätetty oikeuslaitos.

 3. Kaverini lusi samoja aikoja eli 90-luvun lopulla pari kuukautta Seutulassa jokseenkin samanlaisesta teosta. Laki on kaikille sama muttei sen tulkinta.

 4. Tyydyn tässä tälläkertaa vain mainitsemaan sen seikan, että tämä “hispanjalainen” entinen Euroopan komisson puheenjohtaja José Manuel Barroso on entinen ja tietenkin myös nykyinen maolainen.
  “Kotoinen” Siilinjärven lahja Euroopalle, jääkööt nyt ilman huomiota, mikä varmasti sattuu kovasti. Mutta näinhän se on kuten ent. Beatle -vainaa John Lennon on laulussaan riimitellyt: “Life is hard, too hard.”

 5. Ajoi laivan karille ja nousi ensimmäiseen pelastusveneeseen.

 6. Nämä pörssijuutalaiset ovat yhteinen vihollisemme. Miksi emme siis liittoudu, oi kansallissosialistiset ystäväni?

  • Yhteinen vihollinen hyvinkin, se taitaakin olla ainoa yhdistävä tekijä, siinä missä nasset ovat saaneet rivinsä järjestykseen Siitoimen ja skinien sekoilun jälkeen, onnistuvat pitämään nuoret vihaiset miehet lähes(Jessen ylilyönti vastareaktiossa narkin sekoilun) ruodussa, kehittivät vaihtoehtoisen yhteiskunta järjestelmän nykyisen tilalle.
   Mitä siellä anarkisti puolella on saatu aikaiseksi, ajattelijanne(huutonaurua) on imetty osaksi systeemiä, toimiva porukka päihteilee mellakoiden ja mölyten.
   Kova hinku taisteluun ja veritöihin, vailla mitään ideaa mitä tehdä taistelun laannuttua.
   Anarkistien poppoo on eliitin toivoma ja rahoittama (vale) oppositio kanavoiden nuorten ihmisten vihan ja turhautumisen merkityksettömään ällämölöön.
   Vastarintaliike on taas äärimmäisen vaarallinen taho tulevaisuudessa, kun lammaslaumat heräävät näkemään ympäröivän paskan, ajatteluun kykenemättöminä he etsivät valmista pakettia mihin luottaa, tämän heille tarjoavat nasset.
   Ei ihme että liikkeen toiminta yritetään kieltää.
   Sen jälkeen kun nykyinen järjestelmä kaatuu omaan mahdottomuuteensa, pidän pienempänä pahana jälkeläisilleni kansallis-sosialistista yhteiskuntaa kuin anarkistien havittelemaa kaaosta.

   • Olet ehdottoman oikeassa. Kansallissosialistinen Saksa nitistettiin, koska sen nähtiin edustavan vakavaa uhkaa rahamahdin kuristusotteelle maailmasta. Ja se tehtiin valtavan mies- ja materiaaliylivoiman turvin.

    Kommunismi taas kaatui omaan keinotekoisuuteensa kun viisivuotissuunnitelmalla yritettiin mennä yli luonnonlaeista sun muista vastaavista sekä kurjistettiin kansan oloja entisestään rajoituksilla ja kielloilla tyyliin “puolue tietää mitâ sinä tarvitset”. Kansallissosialismin “yhteinen etu ennen yksilöä ” kun taas tähtää nimenomaan tasapuoliseen olojen parantamiseen.

    Kapitalismi on toistaiseksi toiminut mutta kun rahavallan kuristusote vaan kiristyy ja kuoliaaksiymmärtäjät suvakkikerhoineen ja “valkoisen miehen syyllisyyteen” vedoten yrittävät tuhota Euroopan kulttuurin, alkaa pikku hiljaa senkin ote lipsumaan.

    Sen tilalle olisi tarjolla mm. ählämistien allahakbaraamistamista kera pakkokäännytyksen ja julkisten kivitysten tai Kansallissosialismin riuska ja ehkä hiukan tiukkakin mutta toimiva ja normi-ihmiselle inhimillinen vaihtoehto. Ja tietysti anarkia vapaine huumeineen ja vaimonvaihtoineen ilman mitään järjestyksenpito-organisaatiota. Minkähän ottais vai keksiskö uuden..?

 7. Itse ainakin alan puuhaamaan anarkistien ja kansallissosialistien välistä teräsakselia. Yhdistyneinä voitamme pankkiirit!

 8. Anarkisti,selvitä ketkä vasemmistolaisia anarkistiryhmiä rahoittavat ja lobbaavat. Eittei tulisi purtua ruokkivaa kättä.

 9. Kaikenlaisia sittisontiaisia on elämän varrella tavattu mutta kyllä Jyrki on kohtalaisen läpipaska jätkä…

 10. Kun katsoo tuota kuvaa niin tulee mieleen Suomalaisen sanonnan “rapsuta mun selkää…” sijaan Saksalainen sanonta “Leck Mich im Arsh”, eli “nuole mua perseestä”. Sen verran maireasti molemmat tuossa hymyilevät että taisi tehdä hyvää.

 11. Katainen on kuollut. Osanottomme. Hän oli kunnon homo.

 12. Rahalla ostettu maanpetturi, maustettuna vahvalla uskolla siihen, että ns. “osaa” jotakin.

  Ressukka maanpetturi ei tietenkään ymmärrä, että näihin “huippuvirkoihin” valitaan ihmisiä, jotka ovat “huippuja” vain maanpetturuudessa. Heidän ei tarvitse osata mitään, riittää, että he ensin osoittavat asettavansa oman etunsa kansansa edun eteen.

  Kataisia riittää. Jokaisessa suomalaisessa poliittisessa puolueessa jokainen johtava poliitikko on ostettavissa. Vihreille ja “vasemmistolaisille” riittää pelkkä sionistisen globaalieliitin kehu, hyvä sana silloin tällöin ja joku vaatimattomampikin “virka”, sillä saavathan he nyt oikein palkkaa siitä, että tuhoavat oman kansansa ja voivat, vihdoinkin, olla niitä revolutionäärejä, Brysselin saleissa.

  Keskustalaisille, persuille ja oikeistolle on maksettava verirahaa, sillä heidän pitää sentään jotenkin yrittää joskus selittää tekojaan kotimaan hyväuskoisille idiooteille.

  Tämä kuvio on TÄSMÄLLEEN sama jokaisessa valkoisessa valtiossa.

  Meitä tuhoon johtava eliitti on yksinkertaisesti ostanut päättäjämme. Eikä se edes maksa paljon, he myyvät maansa ja kansansa mitättömistä summista, mitättömiä ihmisiä kun ovat.

  He ovat,kaikki, hyvää lyhtypylväsmateriaalia, ergonomisesti.

  Kaikki muu kuvittelu on lapsellista. Pettureita kaikki tyynni. Joku nauraa pohjoiskorealaisille, kun he itkevät käskystä. Mutta nämä meidän ikiomat maanpetturit eivät vain itke käskystä, he tekevät aivan kaiken, siis aivan kaiken, globaaliherran käskystä. He eivät näe, he eivät kuule, he eivät osaa puhua, jos herra, ylin herra, niin säätää.

  Surkeita, mitättömiä nollia.Siinä kaikki.

Comments are closed.