Koti Artikkelit Juutalaisyhtiö lisää valtaansa “keinotekoisilla konkursseilla”

Juutalaisyhtiö lisää valtaansa “keinotekoisilla konkursseilla”

3

Kansallismieliset ovat erittäin tietoisia globaalien pankkien vaikutusvallasta. Pienemmälle huomiolle ovat kuitenkin jääneet finanssikeinotteluun erikoistuneet rahastot, joiden valta on lisääntynyt radikaalisti edellisen talouskriisin jälkeen. Merkittävimpiä rahastoista on juutalaisen kulttuurimarxistin Stephen Schwarzmanin Blackstone.

Donald Trump ja Stephen Schwarzman. Kuvamanipulaatio.

Kansallinen Vastarinta on aiemmin uutisoinut Blackstonen roolista Donald Trumpin sionistihallituksen sekä ääri-islamistisen Saudi-Arabian välittäjänä. Blackstone on isännöinyt Saudi-Arabian diktaattoria Yhdysvalloissa ja auttanut maita sitomaan sadan miljardin asekaupat. Tuotoilla Schwarzmanin yhtiö on rahoittanut esimerkiksi länsimaissa toimivaa homolobbya.

Blackstone pyrkii rikastumaan mahdollisimman eksoottisilla ja monimutkaisilla keinottelutekniikoilla. Yhtiö on aina lainsäätäjiä muutaman askeleen edellä – se pyrkii löytämään tilaisuuksia tehdä rikoksia ennen kuin niitä on ehditty virallisesti määrittelemään rikoksiksi. Lisäksi Blackstone tahkoo rahaa perinteisellä koronkiskonnalla, kuten vuokra-asunnoissa asuvien vähävaraisten perheiden riistolla.

Tuoreen selvityksen mukaan Blackstone lisäsi kansainvälistä vaikutusvaltaansa finanssikriisin jälkeen tekemällä vakuutussopimuksia koskien yhtiöitä, jotka ajettiin “keinotekoiseen konkurssiin”. Etsimällä sopivia porsaanreikiä lainsäädännöstä juutalaisyhtiö varmisti, ettei kyseessä ollut teknisesti vakuutuspetos.

Blackstonen kohteiksi ovat joutuneet yritykset eri puolilla maailmaa. Eräs tunnetuimmista tapauksista oli norjalainen paperiyhtiö Norske Skog, jonka velkavaikeuksiin liittyvän vedonlyönnin Blackstone voitti harhaanjohtamalla muita rahastoja. Blackstonen lopullisia uhreja ovat kohdeyhtiöiden ohella eläkeläiset ja veronmaksajat, joiden rahoja vakuutusyhtiöt ovat sijoittaneet Blackstonen huijaamiin rahastoihin.

Juutalaisyhtiö on väärentänyt “konkursseja” yksinkertaisella reseptillä. Aluksi Blackstone tekee toisen rahaston kanssa eräänlaisen vakuutussopimuksen, jonka kohteena on jokin talousvaikeuksissa oleva yritys. Mikäli kohdeyritys laiminlyö velkojensa takaisinmaksun tietyssä ajassa, Blackstone saa vakuutuksen korvausrahat itselleen.

Seuraavaksi Blackstone ottaa kohdeyhtiöön yhteyttä ja tarjoaa sille hyvin edullista rahoitusta yllättävällä ehdolla: vastineeksi rahoituksesta kohdeyhtiön täytyy pitkittää velkojensa maksamista muutaman päivän ajan, jotta Blackstone saa vakuutusrahat itselleen!

Asiantuntijoiden mukaan Blackstonesta tuli finanssikriisin jälkeen “suurin saalistaja” rahoitusmaailman vakuutusmarkkinoilla. Juutalaisyhtiö ei tyytynyt ennustamaan talouden kehitystä vaan se manipuloi markkinoita aktiivisesti kulissien takana. Tapaus osoittaa, ettei “vapaita markkinoita” ole olemassa, vaan pieni globaalisti toimiva sisäpiiri pystyy ohjailemaan tulevaisuuttamme.

Kansallismielisten kannalta tapaus on tärkeä monesta syystä. Osa Blackstonen uhreista on pohjoismaalaisia, joten meistä jokainen voi nykyjärjestelmässä joutua koska tahansa ulkomaalaisen rahaeliitin riiston kohteeksi. Näin käykin päivittäin jo siksi, että joudumme verorahoillamme lyhentämään valtionvelkaa, jonka hallitus on ottanut ulkomaalaisilta pankeilta. Blackstonen kaltaiset saalistajat lisäävät taloudellista taakkaamme entisestään omilla yksityisillä veroillaan.

Lisäksi Blackstone on suora uhka valkoiselle kansallismieliselle liikkeelle. Kun kansallismieliset marssivat Yhdysvaltojen Charlottesvillessä noin vuosi sitten, vaati Donald Trumpin talousneuvostoa johtanut Schwarzman poliittista eliittiä tuomitsemaan valkoiset. (Sen sijaan Israelin väkivaltaista rotupolitiikkaa juutalainen Schwarzman ei tuomitse.)

Lopulta Schwarzman päätti hajottaa Trumpin talousneuvoston symbolisena vastalauseena valkoiselle kansallismielisyydelle. Rahaeliitin painostuksen vuoksi Trump hyökkäsi mediassa Charlottesville-marssijoita vastaan ja syytti näitä “rasistisesta pahuudesta”. Markkinoita parasiittimaisesti hyväksikäyttävät yhtiöt kuten Blackstone ovat kulttuurimarxismin taloudellinen selkäranka.

Lähde: Financial Times

3 KOMMENTIT

  1. BlackRock ja Blackstone… Ei mitään hyvää sanottavaa kummastakaan näistä kiristäjistä.

  2. Odotinkin Blackstonen tekemisistä uutta artikkelia. Rikollisuus ja korruptio on pankkien kuristusotteessa olevien valtioiden suojeluksessa. Siksi myös Suomen valtio peittelee näiden tahojen jälkiä.

  3. Helppoa se on kun osaa.

    Perussyy suurten, helposti ohjailtavien ja poliittisesti valittujen tyhmyrien hallitsemien pääomamassojen syntyyn on pakkosäästäminen. Se, että kansalaisilta otetaan rahat pois sillä perusteella, että näin rahat “säästetään” heidän puolestaan. Todellisuudessa kyse on vain helposta rahasta joillekin.

    Näitä eläkesäästöjä sitten “sijoitetaan” valtion velkakirjoihin. Kyse ei ole sijoittamisesta vaan lain määräämästä pakosta. — Siis valtio kirjoittaa lain, että rahat on annettava sille jotta säästö olisi “turvassa”. Hah hah. Uskokoon ken haluaa.

    Olennaista on että yhteiskunta havahtuu ajoissa luomaan keskinäisen avun verkkoja sen päivän varalle, kun valtiolta loppuu raha. Kun eläkkeitä ei enää makseta kuin kansanedustajille ja virkamiehille. — Kun valtiolta loppuvat keinot, on käännyttävä yhteiskunnan puoleen.

Comments are closed.