Koti Uutisia Juutalaisverkosto myi eurooppalaisia naisia seksiorjiksi

Juutalaisverkosto myi eurooppalaisia naisia seksiorjiksi

3

Naiskauppaan liittyvän juutalaisverkoston johtajan identiteetti on äskettäin julkistettu vuoden verran kestäneiden oikeudellisten taistojen jälkeen. Kyse on verkostosta, joka huijasi eurooppalaisia naisia Israeliin lupauksella työpaikoista. Töiden sijaan naiset on pakotettu prostituutioon ja heitä on myyty seksiorjiksi.

Juutalaislehti Hareetz kertoi tiistaina David Digmin toimineen johtajana Israelin suurimmassa ihmiskauppaskandaalissa. Hänet kuvattiin toiminnan avainhenkilöksi, jolla on kontakteja entiseen Neuvostoliittoon, Isoon-Britanniaan, Kyprokselle ja Belgiaan. Hän on syyllistynyt yli kymmenen vuoden ajan raiskauksen yritykseen, naiskauppaan, paritukseen, kiristämiseen, huumeiden hallussapitoon sekä lukuisiin muihin rikoksiin. Toimimalla tiedottajana ja todistamalla oikeudessa hän saattaa kuitenkin välttyä itse tuomiolta, samanaikaisesti kun useita muita naiskauppaan sekaantuneita henkilöitä on tuomittu vankeusrangaistukseen kolmesta kahdeksaantoista vuoteen. Digmistä ei vielä ole julkaistu kuvaa.

Digmi on kertonut Israelin poliisille, että naiset olisi salakuljetettu maahan Egyptin kautta tai lennätetty Turkista ja toimitettu Tel Avivissa sijaitsevaan asuntoon. Digmin kumppanit olivat tämän jälkeen ottaneet häneen yhteyttä, jotta hän voisi tulla valitsemaan naiset, jotka hän oli kiinnostunut ostamaan.

“Minä katselin naisia ja tutkin, miltä heidän vartalonsa näyttivät […] Ne, jotka olivat mukanani tarkastelussa, tulkkasivat kommenttini naisille, sillä he puhuivat vain venäjää. He tulkkasivat minun ohjeeni, että naisten tuli riisuutua ja kääntyillä sillä aikaa, kun tarkkailin heitä.”

Digmi on yhdessä syytettyinä olevien juutalaisten Rami Sabanin, Avi Yanain, Shmuel Malkan, David Moraidin, Yaakov Moraidin ja Golan Ezradin kanssa käyttänyt hyvin paljon väkivaltaa naisia kohtaan pitääkseen heidät hallittavissa.

Nordfront on aiemmin raportoinut, että historiallisesti katsottuna Israel on harrastanut seksikauppaa ennen kaikkea valkoisilla eurooppalaisilla naisilla. Vuonna 2001 Jerusalem Post -lehti vahvisti jo, että Israelissa harrastetaan järjestäytynyttä seksikauppaa naisilla. Silloisten tietojen mukaan kyse oli yli 3 000 eurooppalaisesta naisesta, joita vuosittain myydään ja hyväksikäytetään Israelissa. Tämä artikkeli poistettiin kuitenkin myöhemmin kyseisen lehden Internet-sivustolta.

Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Juutalaisten naiskaupasta Israelissa taisi KV:ssä olla suomalainen juttu jokin aika sitten. En vanhojen juttujen joukosta kuitenkaan löytänyt.

  2. On ne juutalaiset kettuja…

    Mutta joo, tämä kertoo vain siittä, miten voimakasta yhtenäisyyttä tuntevat ryhmät toimivat; tosiin suhtaudutaan ylimielisesti, eikä heillä nähdä samaa arvoa. Feminismin ja monikulttuuripropagandan turruttavat ryhmät (valkoiset) ovat erityisen haavoittuvaisia tämänkaltaisen kulttuurisovinismin/rasismin edessä. Nykyään valkoiset lapset ja naiset ovat vapaata riistaa ulkopuolisten hyväksikäytölle, eikä tasa-arvoisuuden tunnottomaksi halaama yhteisö kykene reagoimaan mitenkään.

    Valkoisen väestön epäyhtenäisyys ja itsearvostuksen puute on merkittävin vaaratekijä kulttuurien taistossa. Tietenkään ei ole mitään lähtökohtaista syytä suhtautua halveksuvasti toisiin väestöryhmiin, mutta valkoinen kansa – niin Suomessa kuin muualla maailmassa – tulee aina asettaa etusijalle. Jos emme arvosta itseämme, niin ei meitä arvosta kukaan muukaan. Lasten uhraaminen monikulttuurin alttarilla on ehkä kaikkein vastenmielisintä, ja on tärkeää että löytyy tarmokkaita nationalisteja, jotka pitävät näitä asioita esillä, vaikkeivat ehkä kykenisikkään muuttamaan itse järjestelmää.

    Lisäksi on turha ylpeillä valkoisen rodun älyllisillä saavutuksilla, jos me hukumme siihen yltiöhumanismiin, joka itse olemme luoneet. Historian kirjat on väärällään esimerkkejä hävinneistä kulttuureista tai kansoista.

    • Tässä vaiheessa voitaneen siirtyä pelkästä rodun tuomitsemisesta yksilön inhoamiseen ja pohdiskeluun siitä, mikä olisi riittävä rangaistus tällaiselle rodullisilta ominaisuuksiltaankin hirviömäiselle rikolliselle. Lain tulisi olla sama kaikille mutta kyllähän me kaikki tiedämme ettei se ole. Juutalaiset osaavat kyllä kiertää lakia ja sen lisäksi yhteiskunta vielä säälii heitä koska juutalaiset ovat kuulemma vainottu kansa ja muutenkin sorrettua sakkia… Jos Digmin tuomitaan, heitetään tuomari, valamiehet ja syyttäjä käräjille antisemitismistä. Digministä muuten löytyy kuva, vaikkei sitä ole virallisesti julkaistu. Pitäisiköhän se julkaista tässä mediassa?

Comments are closed.