Koti Uutisia Ulkomaat Juutalaisvastaisuus nousussa Saksassa

Juutalaisvastaisuus nousussa Saksassa

11

Viime aikoina juutalaisvihamielisyys on kokenut nousun Saksassa. Müncheniläisen paikallisradion juutalainen toimittaja Guy Fränkel kommentoi olevansa huolissaan juutalaisvihan noususta Saksassa. Fränkelin mukaan hänen lapsillaan on esimerkiksi ollut koulussa ongelmia juuri tästä syystä esimerkiksi välitunneilla.

Berliinissä muslimitaustainen nuori mies hakkasi juutalaisten uskonnollista symbolia kipaa käyttävän miehen ilmeisesti luullen tätä juutalaiseksi. Juutalaisten keskusneuvosto on ohjeistanut, että erityisesti Berliinissä juutalaisten ei tulisi kantaa uskonnollisia symboleita.

Guy Fränkel syyttää myös Vaihtoehto Saksalle -puoluetta juutalais- ja Israel-vastaisuuden normalisoitumisesta, vaikka puolue on kauttaaltaan sionistinen.

Lähde: MTV

11 KOMMENTIT

 1. “Berliinissä muslimitaustainen nuori mies hakkasi juutalaisten uskonnollista symbolia kipaa käyttävän miehen ilmeisesti luullen tätä juutalaiseksi.”

  Aivan kuten odotinkin. Lähi-itäläiset tuovat omat riitansa Euroopan kaduille. Asian geopolitiikka paljastuu siinä että radiojuontaja puolustelee Israelia.

  • Ainut hyvä asia mitä muslimit tekee on, että ne pistää juutalaiset pelkotilaan.

 2. Ei huono asia ollenkaan, itsehän ovat härkkineet vuosisatoja jo onneaan istumalla toisten lompakkojen päällä, miksihän nämä on sitten karkoitettu monesta maasta ja muutamista useampaankin kertaan?

  • Kuva muuten osoittaa hyvin tämän “herrarodun” kehityssuunnan, terveen näköinen malliyksilö. XD

   • Joo, onhan niitä vainottu yli 5000 vuotta. Taitaa olla vaan niin, että juutalaiset ovat vainonneet muita kansoja yli 5000 vuotta. Joo kuvassa on malliyksilö, väistämättä tulee mieleen rotta.🙂

    • Itse ovat sen “vainon” saaneet aikaan omilla teoillaan. Viimeisin esimerkki oli juuri -40 luvulta, venäjältä karkotettuja juutaklaisia virtasi puolan läpi saksaan “vainoa”, saksa avusti asettumaan, tuki rahallisesti yms. ja mikä oli kiitollisuuden osoitus? Ghettoutuminen, kommunistisen manifestin täytäntöönpano, lehdistön/lakimiesten/ pankkitoiminan valtaaminen ja käyttö vain omiin tarkoituksiin, viimeinen niitti sodan julistaminen saksalle -33.
     Tavalliselle kansalle tuli aika yllätyksenä, koska nämä olettivat että juutalaiset osaisivat olla kiitollisia ja toiia kuten maassa tapana, mutta nämä julistivat boikotin ulkovaltojen (kansanyhteisö) kanssa saksalle pelkistä poliittisista syistä ,joten juutalaisten kaupiaiden ja liiketoiminan boikotti saksan osalta oli myös oikeutettu samoilla perusteilla (vaikka historiankirjoitus unohtaa mainita syyn tähän).

     • Juuri näin! Historiankirjat muistaa julistaa kyllä aina holohoaxia ja muutenkin vääristelee ja kertoo suoranaisia valheita. 🙂

   • Tuo kuva tulee vainoamaan mun painajaisiani seuraavat 5000 vuotta. Vaikka onkin rotunsa valioyksilö. Miksei niitä Palsetiinan sijasta lähetetty vaikka kuuhun? Olis kuunatseillakin jotain tekemistä.

 3. Muslimit että juutalaiset ovat samoilta seuduilta molemmat haarat ja noilta seuduilta ei tulekkaan muita kuin röyhkeitä ja kavalia koukkunokkia.Ei muuta.

Comments are closed.