Koti Uutisia Juutalaisvakoilija Pollard vapautettu

Juutalaisvakoilija Pollard vapautettu

1

UK_Pollard

Jonathan Pollard, vakoilija, joka tuomittiin elinikäiseen vankeusrangaistukseen maanpetoksesta jäätyään kiinni vakoilusta Israelin hyväksi, vapautettiin keskiviikkona. Nyt vapauduttuaan yhdysvaltalaisvankilasta keskiviikkona 30 vuoden vankeuden jälkeen hän siirtyy työskentelemään investointifirmaan New Yorkissa.

Israel ja juutalaisjärjestöt ovat Pollardin tuomion alusta saakka lobanneet Pollardin vapauttamisen puolesta. Pollardille myönnettiin Israelin kansalaisuus vankilassa, ja hän suunnittelee muuttoa Israeliin ehdonalaisen päätyttyä. Israelin valtio myös todennäköisesti tulee palkitsemaan häntä runsaskätisesti.

Pollardin vakoilutapausta on pidetty yhtenä pahimmista Yhdysvalloissa koskaan tapahtuneista, varsinkin koska tietoja päätyi kylmän sodan aikana myös Neuvostoliittoon.

Lähde: Daily Stormer

1 KOMMENTTI

  1. Pollardin tapaus on erinomainen esimerkki miksi juutalaiskysymys täytyy ratkaista. Pollard sanoi että hänen täytyi pettää Amerikka juutalaisuutensa takia, tiivistää sen aika hyvin. Ja nyt sen sijaa että tämä maailmanluokan maanpetturi olisi istutettuna sähkötuoliin pääsi vapaalle ja työskentelee juutalaisessa investointifirmassa.

Comments are closed.