Koti Uutisia Kotimaa Juutalaisuuden tutkija Kevin MacDonald saapuu Suomeen huhtikuussa!

Juutalaisuuden tutkija Kevin MacDonald saapuu Suomeen huhtikuussa!

11

Juutalaisuutta kriittisesti kymmenien vuosien ajan tutkinut yhdysvaltalainen psykologian professori Kevin MacDonald saapuu Suomeen 6.4.2019 Awakening II -konferenssiin. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun MacDonald pitää esitelmän Suomessa.

Kevin MacDonald tunnetaan erityisesti The Occidental Observer -verkkojulkaisustaan sekä juutalaisia käsittelevästä kirjatrilogiastaan. MacDonald aloitti juutalaisten tutkimisen neutraalisti mutta kehitti kriittisemmän näkökulman ymmärrettyään, kuinka valtavaa – ja hänen mukaansa negatiivista – poliittista, kulttuurillista ja taloudellista valtaa juutalaiset etujärjestöt käyttävät länsimaissa.

Samassa tilaisuudessa esiintyy myös rotueroista laajasti kirjoittanut Jared Taylor, joka osallistui myös ensimmäiseen Awakening-tapahtumaan tänä keväänä. Suomalainen valtamedia yritti sabotoida Awakeningiä, koska tilaisuudessa puhuttiin rehellisesti rotueroista.

Tapahtuman järjestäjiin lukeutuu Tuukka Kuru, jota Kansallinen Vastarinta haastatteli tänä kesänä muun muassa konferenssiin liittyen. Lue haastattelu TÄÄLLÄ.

11 KOMMENTIT

   • Jos oikeasti kiinnostaa, niin tarkista itse:

    “Kevin MacDonald Controlled Opposition”

    Luettuasi muutaman artikkelin, kerro toki vieläkö konfrenssi kiinnostaa.

  • Alkaa olla joo tuo “kontrolloitu oppositio” sen verta hoettu ja joka paikkaan tungettu mantra, että on menettänyt merkityksensä. Ja sopii tähän juttuun kuin kala saharaan.

   • McDobald on epäilyttävä, koska uskoo holokaustiin ja on antinatsi ja antigermanisti

 1. Tuo Martin Lichtmesz lienee juutalainen tai ainakin heidän lellikkinsä. Oli Amren konferenssissa ilmeisesti juutalaisen miesrakastajattarensa kanssa joka vilahtaa hänen puhevideossaankin. Video jossa häntä piikiteltiin siitä ja nuivasta kannastaan siihen tiettyyn aikaan Itävallassa; “Hui kauheaa se oli pimeintä aikaa Itävallan historiassa” tyyliin, poistettiin Amrenin sivulta. Sittemmin saattoi tulla uudestaan linjoille, en muista. Hänellä on hyvin luotaantyötävä ja degeneraatti olemus omissa webcamilla tallennetuissa videoissaan muutenkin joissa sauhuttelee sisällä kameran edessä ja horisontaalisin raidoin koristetut paidat kuvaa usein tiettyä suuntautumista.

 2. Muista en tiedä, mutta “Olena Semenjkan” läsnäolo vahvasti indikoi että tässä kansallissosialistista aatetta yritetään sabotoida.

  • Tuo ei ole kansallissosialistien järjestämä. Kansallissosialisteja kiinnostanee juurikin MacDonald.

  • Lisäksi: Jasmiina Ollikainen on selvästi kosher nationalisti, eli PS tyylinen valeoppositio.

   Mutta Kevin MacDonald on mielenkiintoinen henkilö, koska hän puhuu juutalaisista “superorganismina” – mikä on selvästi totuudenmukainen selitys juutalaisten ilmeiselle yhtenäisyydelle ja yli sukupolvien ja vuosituhansien yli jatkuvalle suunnittelulle. Vaikka tämän tiettää ainakin vaistomaisesti jokainen, joka tutki juutalaisuutta edes hieman – asiasta julkisuudessa puhuminen on nykyisin ajatusrikos.

 3. Mielestäni Kevin MacDonald on selkeästi tietoinen juutalaisista ja itse asiassa hänen sivustonsa The Occidental Observer on monella tapaa pirullisin antisionistinen sivusto. Professori MacDonald ei ole ottanut selkeästi kantaa holokaustin valheellisuuteen, mutta hän ei ole myöskään mitenkään selkeästi sanoutunut irti kansallissosialismista.

  The Occidental Observer-sivustolla pureudutaan suorastaan tieteellisesti juutalaisuuteen ilmiönä. Esim. brittiläiset Tobias Langdon ja Francis Carr Begbie eivät todellakaan säästele sanojaan puhuessaan juutalaisista ja juutalaisuudesta.

  Sivusto on kivenkova juuri siinä, että se perustelee kaiken kirjoittamansa, todellakin käytännössä kaiken, referoimalla kohteen omia lausuntoja. Sitä vastaan globaalieliitti ei oikeastaan kykene hyökkäämään, se on siinä suhteessa vahva.

  Itse olen herännyt tilanteeseen nimenomaan The Occidental Observer-sivuston kautta.

  Muista puhujista en osaa sanoa juuri mitään, mutta Jared Taylor ei uskalla sanoa sanaa juutalainen, se on selvä.

  Kevin MacDonald ei vuorenvarmasti ole ns. kontrolloitua oppositiota, mutta toki hän ei missään nimessä ole kansallissosialisti ja tuskin hänestä koskaan sellaista tuleekaan, mutta raudanluja juutalaisuuden kriitikko hän on, sitä ei kukaan voi kiistää.

  Rohkenen olla sitä mieltä, että aivan jokaista ei pidä noin vain syyttää petturiksi, vaikka hän ei liputa meidän joukossamme. Kyllä professori MacDonald on arvokas lisä valkoisen kansan heräämisessä.

  Vielä kerran, muista en tiedä ja siellä voi olla käärmeitä joukossa, se on selvää.

Comments are closed.