Koti Uutisia Juutalaistoimittaja: “Yli 600 Vastarintaliikkeen aktivistia yritti hyökätä synagogaan!”

Juutalaistoimittaja: “Yli 600 Vastarintaliikkeen aktivistia yritti hyökätä synagogaan!”

5

Muun muassa suureen Die Welt -lehteen kirjoittava tunnettu juutalaistoimittaja Alan Posener järkyttyi Vastarintaliikkeen mielenosoituksesta Göteborgissa. Sosiaalisessa mediassa juutalaistoimittaja jopa valehteli, että mielenosoituksen tavoitteena oli hyökätä synagogaan!

Facebook-päivityksessään juutalainen väittää, että “yli 600 mustiin pukeutunutta uusnatsijärjestö Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsentä yritti hyökätä kaupungin pääsynagogaan”. Poliisi ei tietenkään ole epäillyt järjestöä missään vaiheessa hyökkäysyrityksestä, eikä edes pohjoismainen valtamedia ole kehdannut väittää vastaavaa. Saksanjuutalaisilla toimittajilla vaikuttaa olevan kuitenkin oikeus erityisen lennokkaaseen tarinankerrontaan.

Juutalaistoimittaja jatkaa kertomustaan valehtelemalla, että poliisi alkoi käyttää väkivaltaa marssijoita kohtaan “suojellakseen synagogaa, jossa jom kippuria viettäneet juutalaiset olivat rukoilemassa”.

Kuvakaappaus: Facebook.
Eurooppa kuuluu kaikille, mutta Palestiina kuuluu vain juutalaisille.

Todellisuudessa Vastarintaliike ei edes suunnitellut alun perin marssivansa synagogan ohitse, vaan kiistelty marssireitti oli poliisipäällikkö Erik Nordin suunnittelema provokaatio. Muuttamalla jatkuvasti mielenosoitukseen kohdistuvia sääntöjä ja määräyksiä poliisi haki oikeutusta lauantaina käyttämälleen veriselle väkivallalle. Posenerin kertomassa tarinassa tapahtumien järjestys on kuitenkin kääntynyt päälaelleen: juutalaisen mukaan poliisi vastusti Vastarintaliikkeen suunnitelmia marssia synagogan ohi!

Monien muiden juutalaisten kulttuurimarxistien tavoin Posener oli nuoruudessaan kovan linjan kommunisti. Kaltaistensa tavoin hän kuitenkin luopui lopulta tyylipuhtaasta stalinismista huomatessaan, että liberaali globalismi on paljon tehokkaampi ase valkoisia eurooppalaisia vastaan.

 

Lue myös: Göteborgin mielenosoitus – fiasko vallanpitäjille

5 KOMMENTIT

 1. Tuossa Palestiina-aiheisessa päivityksessään Posener julistaa tuplastandardeja, muttei huomaa omia, samassa päivityksessään näkyviä tuplastandardejaan. Juutalaisuutta juutalaisimmillaan.

 2. Hmm… En tiennytkään että juutalaisilla on näin voimakas geeni joka saa mustan näyttämään valkoiselta ja valkoisen mustalta. Ja että se vaikuttaa jopa aivotoimintaan siten että maailma näyttäytyy heille täysin kieroutuneena. Mielisairauksien koko F-kirjo tulee todenettua yhdestä tekstistä.

  Mutta toisaalta, kun katsoo miten ne ovat toimineen jo kauan ennen Jack The Ripperiä, ja senkin jälkeen, niin kyse täytyy olla todella vakavasta mielenterveydellisestä häiriöstä. Ja sitä ei selitä muu kuin periytyvät virheellinen DNA-ketju.

 3. …ja juuri tämän takia poliisi halusi marssin menevän synagogan vierestä.. Mikään tällainen ei tapahdu vahingossa, koska ihmisillä aukeaa silmät?

 4. Tämä yksi jumalisen uskonnon kannattaja rikkoo armotta Mooseksen hakemaa Kymmen Käskyn 8. Käskyä.
  Menisi Palestiinaan toppuuttelemaan israelilaisten poliisien ja sotilaiden harjoittamaa väkivaltaa.
  Ai niin. Sehän on aivan ERI asia se.
  Tyypillinen juutalainen kusipää, joka näkee märkiä unia valkoisen rodun kansanmurhasta ja sen jälkeisestä maailmasta jota juutalainen isäntä-rotu hallitsee muiden tyhmien ja yksinkertaisten sekarotuisten ali-ihmisten orjalaumaa kuten Talmud heitä (juutalaisia) siihen opettaa ja lupaa.

Comments are closed.