Koti Artikkelit Juutalaisten rooli

Juutalaisten rooli

10

Vuonna 1941 juutalainen Theodore N. Kaufmann kirjoitti kirjan nimeltä Germany Must Perish, jossa hän kirjoittaa muun muassa saksalaisten hävittämisestä kastroimalla. Tämän lisäksi samaan aikaan juutalaiset yleisesti kehottivat boikotoimaan kansainvälisesti saksalaisia tuotteita ja palveluita. Oli päivänselvää, että juutalaisilla oli hallussaan tärkeitä avainasemia intellektuelleissa piireissä, akateemisessa elämässä, pankkimaailmassa, talouselämässä ja politiikassa sekä Saksassa että muissa maissa. Joten kun kansainväliset juutalaiset (Judea) uhkasivat konkursseilla, uudelleenrahoituksilla, boikotilla ja kauppareittien suluilla, oli se sekä todellista että vakavaa.

Hitlerin mainittua nämä asiat puheessaan ne tulkittiin jälkikäteen tahallisesti pelkkänä pahuutena ja puhtaana propagandana. Asiat eivät kuitenkaan olleet tuulesta temmattuja. Vuonna 1933 uutisoitiin Daily Express -lehdessä “Judea Declare War On Germany” ja vuonna 1938 juutalainen Herschel Grynszpan likvidoi Ranskassa brutaalisti saksalaisen diplomaatti Ernst Eduard vom Rathin. Jälkimmäinen tapahtuma laukaisi tapahtuman, joka tunnetaan nimellä Kristalliyö (Die Kristallnacht). Hitlerin lausunto siitä, että kansainvälinen liittouma oli suunnitellut salaliittoa Saksaa vastaan taloudellisesti, aatteellisesti ja poliittisesti, perustui todellisuuteen. Saksan reaktiot olivat sekä perusteltuja että täysin ymmärrettäviä. Juutalaiset voimat nähtiin tämän jälkeen perustellusta syystä valtakunnan vihollisena. Tämä on asema, johon luonnollisesti joutuu, mikäli julistaa toiselle sodan.

Juutalaiset julistivat sodan Saksaa vastaan useita vuosia ennen toista maailmansotaa.
Juutalaiset julistivat sodan Saksaa vastaan useita vuosia ennen toista maailmansotaa.

Olemme jälkikäteen saaneet kuulla, että reaktiot Saksassa asuneita juutalaisia kohtaan olisivat olleet provosoimattomia, epärationaalisia ja puhdasta pahuutta, joka yksinomaan johtui antisemitismistä. Osana sodanjälkeistä propagandaa ja psykologista sodankäyntiä juutalaiset kommunistit mahtailivat, liittoutuneiden hyvällä avustuksella (Nürnberg-käsittelyä ennen, sen aikana ja sen valmisteluiden jälkeen) luomaan myytin “holokaustista”. He muun muassa rekonstruoivat sodan jälkeen jotain, joka tietojen mukaan olisi ollut kaasukammio Auschwitzissa ja joka on osoittautunut “parhaimmaksi aseeksi” moraaliamme, omaatuntoamme ja vapaata ajatteluamme vastaan. Kuten mikä tahansa uskonto: se tekee meistä orjia ja se vaatii uskomme ja tottelevaisuutemme. Ja tässä tapauksessa: uskon juutalaisuuden pyhimpiin polttouhreihin (kreikaksi holocaust Septuagintan mukaan).

Malli tälle holokaustimyytille tuli luonnollisesti neuvostoliittolaisesta vankileiristä gulagista, jossa kymmeniätuhansia valkoisia, kristittyjä venäläisiä murhattiin. Ajatus tästä myytistä ei olisi voinut tulla muualta. Tuomalla itsensä ja kansansa esille uhreina juutalaiset onnistuivat saavuttamaan sellaisen koskemattomuuden, joka ilmiselvästi näyttää vapauttavan heidät vastuusta, velasta ja vaikuttamisesta toisen maailmansodan syttymiseen. Tämä uskonnollinen “polttouhri” (holocaust) on antanut heille sen, mitä juutalaiset lobbaajat ja sionistinen liike on aina halunnut, nimittäin palestiinalaisten maan (johon heillä on yhtä vähän oikeutta kuin englantilaisilla tai roomalaisilla on historiallisesti katsottuna), vallan talouteen ja mediaan sekä “maailman mahtavimpaan mieheen”, nimittäin Yhdysvaltain presidenttiin. Koko tämä holokaustiprojekti on vain uskontoa, metafysiikkaa ja taitavasti rakennettu myytti, jonka ainoa tavoite on pitää vallassaan ajattelumme ja omatuntomme tarjotakseen samanaikaisesti juutalaisille täydellisen koskemattomuuden. Vastapainona metafysiikalle historiografia ei perustu yliuskoon, myytteihin tai tunteisiin. Millä toisella tieteenalalla on kiellettyä esittää arvostelevia kysymyksiä oletetuista totuuksista? Onko se tiedettä tai uskontoa, että joissakin maissa joutuu vankilaan sen vuoksi, että tuo julki perustellun mielipiteen, joka on vastoin Oletettua Totuutta?

Juutalaisen Talmud-kirjoituksen ja muun muassa juutalaisen lahkon Chabad Lubavitchin (kts. tästä ja tästä) mukaan pakanat eivät ole mitään muuta kuin karjaa. Talmudin mukaan pakanoilla on saatanallinen sielu ja meidän ainoa olemassaolomme tarkoitus on palvella juutalaisia. Tämä heijastuu tässä meitä painavassa syyllisyydessä, huonossa omassatunnossa ja velkoihin perustuvassa taloudessamme. Me olemme todellisuudessa tämän “kansainvälisen liittouman” orjia. Ei ole siis ihme, että Hitler halusi tehdä asiat selviksi tämän ajattelumallin osalta, kuten lopettamalla “valtion valtion sisällä”, nimittäin ajamalla alas yksityisomistuksessa olevan keskuspankin ja kansainvälisen juutalaisen rahoitusjärjestelmän.

Tämän kansaa vastaan käytävän psykologisen, hengellisen ja sosioekonomisen sodankäynnin ohessa organisaatio Paideia on israelilaisjuutalaisen Barbara Spectren avulla yrittänyt vakuutella meille kaikille, että Euroopasta on tehtävä monikulttuurinen ja että juutalaisilla tulee olemaan tässä keskeinen rooli. Luonnollisesti! Se sopii kuin hanska käteen. Mielenkiintoista tässä on myös se, että kreikkalainen sana paideia tarkoittaa nimenomaan ‘kasvatusta’. Meidän siis pitäisi antaa juutalaisen organisaation kasvattaa itseämme, jotta meistä tulisi monikulttuurisia.

On korkea aika, että havahdumme tämän edessä ja alamme kaikin voimin vastustaa tätä sielumme, henkemme ja kehomme myrkytystä! Juutalaisista kirjoituksista kuten Talmudista ja lahkosta Chabad Lubavitch voi nähdä sen vihan ja raivon kansaamme, rotuamme ja uskontoamme vastaan, joka kaikessa muussa yhteydessä, mikäli asiat olisivat olleet päinvastoin, olisi leimattu rasismiksi ja vihaksi. Jos olisin sanonut, että juutalaisilla on paholaisen sielu ja he ovat paholaisen lapsia (ja näin ollen siteerannut Jeesusta) niin voitte kuvitella, minkälaisia reaktioita silloin kohtaisin! Talmudista on luettavissa, että Jeesus tulee keitetyksi omassa ulosteessaan helvetissä ja että hän oli huoran poika. Tämä on ilmeisesti mennyt täysin ohi “kristityiltä” sionisteilta!

Monikulttuurisen Euroopan taustalla on selvästi yksi tarkoitus, ja sekä Paideia, English Defense League, Norwegian Defense League, Chabad Lubavitch ja muut vastaavat organisaatiot edesauttavat yksinomaan eurooppalaisten kansojen hallitsemiseen ja niiden laajenevaan pirstaloitumiseen. Niin ikään ne vaikuttavat lisääntyvään maahanmuuttoon ja vastakkainasetteluihin etnisten ryhmien välillä sekä kokonaisten kaupunginosien kokoisiin “punaisiin alueisiin” – Eurooppaan, joka kohta tulee olemaan liekeissä ja sosiaalisen sekä taloudellisen romahduksen partaalla. Tästä voidaan kiittää myös likaista yksityistä taloudellista järjestelmää (keskuspankkia, Maailmanpankkia ja kansainvälistä valuuttasäätiötä). Mikään nyt tapahtuva ei ole väliaikaista, ennemminkin päinvastoin!

Mitä tulee myyttiin juutalaisten polttouhrauksesta, on hyvin epätodennäköistä, että se, mikä tuotiin esille Nürnberg-prosessissa, olisi selvinnyt modernin oikeuslaitoksen käsittelyn. Mutta kyse olikin tuolloin sotarikostuomioistuimesta! Todennäköisesti sekä tunnistukset ja tunnustukset pakotettiin esille kidutuksen avulla. Yksi esimerkeistä on Hössin tunnustus rikoksesta, jonka sanotaan johtaneen yli neljän miljoonan ihmisen murhaamiseen Auschwitzissa. Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen, kun neuvostoaikaiset dokumentit tulivat viimein saataville, tuli ilmi, että kyseisellä leirillä kuoli miljoona ihmistä. Se on tänä päivänäkin virallinen luku, mutta vuoteen 1993 lukumääräksi todettiin neljä miljoonaa. Minkä vuoksi Höss siis tunnustaisi osallisuutensa ylimääräiseen kolmeen miljoonaan kuolemantapaukseen, mikäli etukäteen ei olisi suunniteltu, minkälainen tunnustus hänen tulisi antaa?

Voimme myös huomata, että mystinen “kuuden miljoonan juutalaisen” luku on kiertänyt mukana sekä kirjallisuudessa että mediassa ja sekä ennen että jälkeen toisen maailmansodan. Luvun alkuperä on Euroopassa asuneiden eurooppalaisten juutalaisten lukumäärä ennen ensimmäistä maailmansotaa. Kyseinen lukumäärä on jäänyt sen jälkeen elämään jonkinlaisena symbolina. Mikäli tästä luvusta vähennetään ne kolme miljoonaa, joista Höss valehteli, ei luvuksi tule kuusi miljoonaa juutalaista vaan lähemmäs kolme miljoonaa. Lukumäärä on todennäköisesti kuitenkin vielä alhaisempi kuin kolme miljoonaa. Totuus on todennäköisesti se, että suurin osa näistä ihmisistä joutui tuona aikana riehuneen kauhistuttavan lavantautiepidemian uhreiksi. Epidemian vuoksi saksalaisten oli luovutettava, ironisesti kyllä, Zyklon B:n puutteellisen saatavuuden vuoksi. Saksalaiset taistelivat tunnetusti lavantautia vastaan Zyklon B:n avulla. Lavantauti levisi täiden välityksellä ja tästä syystä saksalaisilla oli syöpäläisten hävityskammio, joka itse asiassa oli ainoa kaasukammio, jota koskaan käytettiin saksalaisilla keskitysleireillä.

Toinen asia, jota hyvin harvoin tai koskaan mainitaan tässä yhteydessä, on, että saksalaiset tiedemiehet onnistuivat ensimmäisinä valmistamaan hiilestä synteettistä öljyä ja kumia. Hiiliesiintymiä riittikin paljon Auschwitzin alueen ympärillä. Tuntuu hieman absurdilta, että saksalaiset käyttivät sekä rahaa että resursseja taistellakseen täiden kautta levinnyttä lavantautia, kurkkumätää ja muita sairauksia vastaan ja että he olisivat tämän jälkeen kaasuttaneet hengiltä omaa halpaa työvoimaa. Ehkäpä seuraavat todistajanlausunnot auttavat luomaan todenmukaisemman kuvan siitä, mitä todellisuudessa näillä leireillä tapahtui: konsertteja, orkestereita, lasten teatteria, jalkapallo-otteluita, postikonttorin ja kirjaston ylläpitoa jne. Tämä todistaa siitä, miten saksalaiset ajattelivat ja kuinka he toimivat eri tavoin kuin miten esimerkiksi toimittiin juutalaisilla gulag-leireillä.

Koko prosessi Nürnberg-oikeudenkäynteineen ja oikeudellisine ratkaisuineen kuin myös sodan jälkeinen propaganda ja akateemiset historiankirjoitukset todistavat liittoutuneiden (mukaan lukien juutalaisten) epätoivoisesta yrityksestä irtautua täysin vastuusta ja syyllisyydestä toiseen maailmansotaan, kuten esimerkiksi juutalaisten sodanlietsonnasta Saksaa vastaan. Piste i:n päällä on tietysti kaasukammiot. Väite, että suojatilat olisi rakennettu kaasukammioiksi sodan lopussa ja vielä kasvaneen liittoutuneiden toiminnan alla, on todella absurdi! Teknisten laitteiden puute, verrattuna todellisiin kaasukammioihin (ns. lopetuskammioihin) on silmiinpistävää. Tämän tosiasian lisäksi oletetuista kaasukammioista ei ole löytynyt Zyklon B:tä. Tämä kaikki vaikuttaa enemmänkin hyvin hataralta tarinalta. Vastaavia tosiasioita on löydettävissä monia kumoamaan asetettuja väitteitä, mutta se lista on liian pitkä käsiteltäväksi tässä artikkelissa. Kysymys kuuluu: mitä liittoutuneiden tuli näin epätoivoisesti peitellä ja mikä teki välttämättömäksi rakentaa tämä mahtava juutalainen myytti pyhistä polttouhreista? Kysymyksiä on lukuisia ja ne ansaitsevat vastauksensa.

Suurin osa vastauksista on löydettävissä tutkimalla sekä Neuvostoliittoa että kommunismia, jotka ovat läpikotaisesti juutalaisten projekteja. Tsaarin ja hänen perheensä (myös naiset ja lapset!) likvidointi, kirkkojen tuhopoltot (näitä eivät Hitler tai NSDAP kannattaneet), hirvittävät gulag-leirit, pappien teloitukset jne. ovat vain kauhistuttavien jäävuorten huippuja jääkylmässä kommunistisessa meressä. Tarkoitus ei ole tässä puolustaa kristinuskon pohjimmaista näkemystä tai sen vallanharjoittamista valtiollisissa asiayhteyksissä (kuten politiikassa, taloudessa ja koulutuksessa), vaan yksinkertaiseksi tuoda esille se tosiasia, että tsaarin valtakunta oli juutalaisten projektin tiellä, nimittäin Venäjän vallankumouksen ja kaiken sen, mitä siihen liittyi. Mielenkiintoinen huomio on, että Hitler pysyi katolisessa kirkossa koko elämänsä, sillä hän ymmärsi, että taistelu kirkkoa vastaan oli väärin suunnattua sosialismia, joka tulisi hajottamaan Saksan kansan ja joka aiheuttaisi illuusioita kommunismin luokkataistelusta. Alleviivattakoon kuitenkin, että kristinuskon pohjimmaiselle näkemykselle ei ole tilaa kansallissosialismissa.

Tämä projekti oli hyvää vauhtia jo jalkautumassa myös Eurooppaan ja erityisesti tuolloin Saksaan. Myös Norjassa perustettiin “punaisia soluja” ja Arbeiderpartiet (Työväenpuolue) liittyi Den kommunistiska Internationalen -järjestöön ja vastaanotti taloudellista tukea ja vierailuja jopa itse Trotskijlta, eli oikeammin sanottuna juutalaiselta Lev Davidovitsj Bronsteinilta. Juutalaisten rahoituksella Balfourin julistus, “juutalainen ongelma” ja unelma juutalaisesta valtiosta (jonka eteen juutalaisten on uhrattava jotain, jotta heillä olisi jotain toivoa sodan jälkeisissä neuvotteluissa maan jaon osalta), olivat kaikki elementtejä, jotka saivat sekä Englannin, Ranskan ja lopuksi USA:n heittäytymään sotaan Saksaa vastaan – ainoata maata Euroopassa, joka olisi ollut vaihtoehto sille Euroopalle (ja USA:lle), jota todistamme tänä päivänä. Tämän päivän useimmat konfliktit (sotilaalliset kuten myös taloudelliset) ovat joko kytkettyinä Israeliin tai sionistiseen USA:han, joka vuorostaan aikaansaa katastrofin partaalle ajautuneen Euroopan. Sen ajan Norja, joka liittoutui ainoan maan kanssa, joka rikkoi Norjan puolueettomuutta (!) muun muassa pienentämällä Norjan vesialueita, korjaa nyt tämän mielipuolisen projektin satoa.

Norjalainen vastarintamies Erik Gjems-Onstad on yksi heistä, jotka taistelivat väärällä puolella toisen maailmansodan aikana. Gjems-Onstad ymmärsi tämän myöhemmin ja omisti lopun elämänsä taistellakseen monikultuurisuutta ja massamaahanmuuttoa vastaan, jotka ovat seurausta siitä, että väärä puoli voitti sodan.
Norjalainen vastarintamies Erik Gjems-Onstad on yksi heistä, jotka taistelivat väärällä puolella toisen maailmansodan aikana. Gjems-Onstad ymmärsi tämän myöhemmin ja omisti lopun elämänsä taistellakseen monikultuurisuutta ja massamaahanmuuttoa vastaan, jotka ovat seurausta siitä, että väärä puoli voitti sodan.

On siis olemassa yhteys sen välillä, mitä tapahtui Neuvostoliitossa ja Saksassa ja sillä, mitä nyt tapahtuu sekä EU:ssa että USA:ssa. Jos tarkastellaan lähemmin kommunistista johtoa, se oli 100-prosenttista kosheria! Karl Marx oli todellisuudessa Mordechai Levy. Trotskij on nimeltään Bronstein. Muita tunnettuja henkilöitä (ja komissaareja) olivat Lev Kamenev (Rozenfeld), Zinoviev (Apfelbaum), Alexander Pavrus (Israel Gelfand) sekä Jacob Sverdlov, joka oli ensimmäinen presidentti ja vastuussa tsaarin ja hänen koko perheensä likvidoinnista. Salaisen poliisin johto koostui lisäksi pääsääntöisesti juutalaisista (Under the Sign of the Scorpion, 2002). Ei ole myöskään salaisuus, että bolsevikkien vallankumous rahoitettiin juutalaisten rahoilla. Venäläinen juutalainen Max Warburg lähetti miljoonia dollareita Trotskijlle ja Leninille rahoittaakseen heidän yrityksensä syöstä tsaari vallasta, missä he onnistuivatkin hyvin. Amerikkalainen juutalainen Jacob Schiff (New York Banking House) oli mukana rahoittamassa tätä kansanmurhaa, jonka takana oli Neuvostoliitossa toimiva juutalaisjohto.

Tämä projekti tuntuu jatkuvan sekä Euroopassa että USA:ssa Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen. Enää ei ole kyse kommunisteista vaan “uuskonservatiiveista turbokapitalisteista” (neo-cons), aivan kuin käärme olisi vain luonut nahkansa! Tällä hetkellä tehdään kovasti töitä perustuslakien muuttamiseksi. USA:ssa on uskonnollisten symbolien kuten esimerkiksi ristin käyttö kielletty julkisilla paikoilla, kun sen sijaan menora (joka on hyvin vahva juutalaisuuteen viittaava symboli) sytytetään Valkoisen talon ulkopuolella. Tämä ei tunnu häiritsevän ketään, etenkin kun sen sytyttää USA:n toiseksi mahtavin mies, nimittäin juutalainen Rahm Emanuel (aiemmin Obaman alaisuudessa ollut henkilöstöpäällikkö). Emanuelilla on kaksoiskansalaisuus, sekä amerikkalainen että israelilainen. Nykyään ei myöskään toivoteta enää “Merry Christmas” vaan “Happy Hanukkah”. Kenenkään ei myöskään haluta oppivan mitään kristillisestä kulttuuriperimästään; kristilliset opit halutaan pois kouluista, laeista ja perustuslaista. Tämä on vain uusi hienostuneempi toimintatapa polttaa kirkot. Juutalaisten pyhästä polttouhrista (Holocaust) oppiminen on pakollista. Jopa Norjassa lähetetään nuoria pakolliselle pyhiinvaellusmatkalle sekä Saksaan että ennen kaikkea Puolaan Auschwitziin. Uskontoon kuuluu ihmisten omantunnon manipulointi (ja se onkin tehokas ase), ja juuri tästä tässä onkin kyse. Syvemmällä tasolla opetellaan, että olemme jonkinlaisessa omantunnon velassa juutalaisille ja Israelille. Se, että tämän päivän saksalaiset olisivat jotenkin vastuussa isiensä vääristä teoista, on kuin haettu Leviticuksesta (kolmannesta Mooseksen kirjasta)!

Tarkkaavainen lukija huomaa varmasti, että en ole kristitty enkä puhu kristinuskon puolesta. Tunnustan sen historiallisen tosiasian, että eri maat lakipykälillään sekä kuninkaalliset ja kirkot ovat mahtailleet rakentamalla Euroopan ympärille muuria, jonka tärkeä rooli oli pitää juutalaiset ulkopuolella. Kun tämä toimintamalli on nyt romahtanut, suurelta osalta juutalaisten projektin ansiosta, on tilanne kahtijakoinen. Emme ole saaneet takaisin esikristillistä ja alkuperäistä kulttuuriperintöämme ja olemme mitä suurimmassa määrin tulleet “talmudifioiduiksi”. Jos meillä aiemmin oli vihollinen Euroopan linnakkeen ulkopuolella, nyt se on meidän joukossamme, ja he ovat täydessä vauhdissa repimässä meitä palasiksi sisältäpäin! Tämä ei ollut vieras aihe myöskään NSDAP:lle, mikä johti siihen, että kirkolta otettiin pois poliittinen valta sen sijaan, että he olisivat tunnustaneet kommunistien luokkataistelun. Taistelu kristinuskoa vastaan on tärkeä osa taistelua, mutta vaihtoehto ei ole luokkataistelu, hajanaisuus, pyhät polttouhrit, juutalaisuus tai islam. Tämän täytyy olla päivänselvää.

USA ei muistuta aiempaa Neuvostoliittoa vain poliittisella, uskonnollisella, kulttuurisella tai hengellisellä tasolla. Mistä presidenttikandidaatit saavat taloudellisen tukensa? Mitkä lobbausryhmät ovat kaikkein vaikutusvaltaisimpia USA:ssa? Onko salaliittoteoriaa, jos toteaa juutalaisten johtavan amerikkalaista mediaa (propagandakoneistoa)? Kuka omistaa esimerkiksi NBC:n? Sen omistaa Brian Roberts/Jeff Zucker. Kuka omistaa CBS:n? Sen omistaa Murray Rothstein (alias Sumner Redstone). Kuka omistaa ABC:n? Sen omistaa Robert Iger. Ja lopuksi, kuka omistaa CNN:n? Sen omistaa Carl Icahn. Entä sanomalehdet, kuka ne omistaa? Time Magazinen omistaa Richard Stengel/Gerald Levin. The New York Times -lehden omistaa Arthur Sulzberger (perheineen). Ja entäpä Newsweek? Sen omistaa Jane Harman ja Hollywoodin Barry Diller.

Miltä sitten näyttää USA:n Valkoisessa talossa? Ketkä ovat presidentin lähimmät henkilöt? Tässä jätän lukijat kuitenkin tekemään omia selvityksiä. Hänen nykyisestä ja aiemmasta henkilökunnastaan voi kuitenkin mainita seuraavat henkilöt: Rahm Emanuel, James B. Steinberg, Gary Gensler, Lawrence Summers, Dennis Ross, Jared Bernstein, Mary Schapiro ja David Plouffe, muiden muassa. Näiden työntekijöiden lisäksi mukana on myös vaikutusvaltaisia organisaatioita kuten AIPAC, Jewish Defense League, American Jewish Congress ja aiemmin mainittu Chabad Lubavitch.

20120308_styr_usa21

EU:ssa eivät ole asiat yhtään sen paremmin. Norjassa, kuten useimmissa maissa, jotka ovat juridisesti sidoksissa EU:hun, ei taistella kristinuskon tai kulttuuriperintömme puolesta korvataksemme sen muinaispohjoismaisella ihanteella tai sillä, mikä on enemmän alkuperäistä ja ainoa norjalaista. Ei, sen sijaan kansaa koetetaan vihkiä uskoon pyhästä juutalaisesta polttouhrista, meidän omantuntomme vartijasta. Talmudistit eivät anna periksi, ennen kuin he ovat saaneet jätettyä pysyviä jälkiä kouluihin, talouteen, politiikkaan, mediaan, kulttuuriin, viihteeseen ja jokseenkin epäilyttävään ja rappeutuneeseen teollisuuteen.

Se, mikä tapahtui Neuvostoliitossa ja alustavasti Saksassa, tapahtuu nyt sekä USA:ssa että Euroopassa. Tämä tapahtuu niiden pyrkimysten ohessa, joita tehdään, jotta Eurooppa saataisiin muutettua monikulttuuriseksi Euroopaksi. Miksi yksi israelilainen (Barbara Spectre) ja hänen järjestönsä Paideia olisi niin kiinnostunut tästä? Eikö hän voisi palata takaisin Israeliin ja tehdä töitä sen eteen, että israelilaiset ja palestiinalaiset voitaisiin yhdistää, jotta he eläisivät monikulttuurisessa Lähi-idässä? Eihän toki! Tätähän ei tehdä rakkaudesta pakanoita kohtaan! Me tiedämme erittäin hyvin, mitä Talmud ja Chabad Lubavitch muiden joukossa ajattelevat pakanoista! Tämä projekti palvelee vain yhtä kansaa, ja se on “kansainvälinen liittouma”!

Tästä voimme päätellä, että muslimit eivät ole niitä, jotka johtavat mediaa ja kansainvälistä taloutta tai joilla on vahvimmat lobbausryhmät. Kun juutalaiset aiemmin tunnistivat tsaarin, kristityn Venäjän tai Saksan (tai minkä tahansa maan, joka uskaltaa aukaista suunsa) vihollisina tai syntipukkeina, niin tänä päivänä – Israelissa ja sen kautta – muslimit ovat suuria syntipukkeja, jotka juutalaisen lehdistön mukaan tulevat olemaan seuraavan “holokaustin” takana. On korkea aika, että heräämme tälle asialle. Monikulttuurisuus ja maahanmuutto eivät ole mitään muuta kuin “biologista sodankäyntiä” kansaamme, rotuamme, kulttuuriamme ja Eurooppaamme vastaan!

Paideia ei ole islamistinen organisaatio, vaan juutalainen, jota johtaa israelilainen Barbara Spectre! Myös USA:ssa kaikkein vaikutusvaltaisimmat juutalaiset organisaatiot myötävaikuttavat suoraan siihen järjettömään maahanmuuttoon, joka on jo kohdannut maata. Monet puhuvat uhkaavasta “islamisoitumisesta” kuin suurena itsestäänselvyytenä, kun taas todellisuudessa olemme todistajina sille, että toista maailmansotaa ennen, sen aikana ja sen jälkeen (valitakseni ajankohdan historiasta) ei ole ollut mitään muuta kuin kansainvälistä juutalaistamista.

Tämä on vain alkua monille asioille, joiden olemassaolo tulee tunnustaa ja kohdata, mikäli todella haluaa tehdä jotain maahanmuutolle, monikultturismille ja kansainvälisyydelle. Maahanmuutto itsessään on oire ja pieni (mutta hyvin vakava) osa suurta ja paljon monimutkaisempaa kokonaisuutta. Norja toisin sanoen korjaa tänä päivänä satoa poliitikkojemme tekemistä valinnoista (joita he edelleen tekevät), ja totta puhuakseni, olemme ehkä aina olleet vieraan kansan käsissä ja vallassa. Ja sano minun sanoneen: tämä on vasta alkua.

 

Stig Roar Wangberg

Nordfront.se

10 KOMMENTIT

 1. Lisättäkööt että juutalaiset tuskin pelkästään ovat kaiken nykyaikana tapahtuvan takana, vaan osa on luonnollista kehitystä mitä esim. tämä tieteellinen koe demonstroi: http://takkirauta.blogspot.fi/2012/10/universumi-25.html

  Myöskään juutalaiset itse ei ole välttyneet nykykulttuurin rappiolta, vaan monissa maissa he menevät naimisiin ei-juutalaisten kanssa suurella prosentilla ja hylkäävät jopa uskontonsa. Israelissa toki tälläinen on kiellettyä.

  Toisin kuin voisi luulla artikkelista, niin Israel on jo ennestään varsin monikulttuurinen, maan väestöstä 20,5 % on arabeja, lisäksi jostain syystä Israel rahtaa maahan tuhansia etiopialaisia mustia jotka väittää olevansa “juutalaisia”, ei kovin järkevää toimintaa sekään.

  Juutalaiset toki hallitsee USA ja eurooppaa ainakin näennäisesti median ja pankkien kautta, sellaista se on.

  http://www.youtube.com/watch?v=lKDeyuM0-Og
  Hyvä youtube parodia Israelista btw.

  • Hyvä, että tämä artikkeli käännettiin myös suomeksi: Hyvä tiivistelmä laajasta aiheesta!

   Nimimerkille Elämä_on_mitä_on: Hauskintahan noissa etiopialaisjuutalaisissa on se, että aidot juutalaiset pitävät heitä uskonnollisesta veljeydestä huolimatta rodullisina ali-ihmisinä. Ovat jopa suoraan myöntäneet steriloineensa etiopialaisnaisia, jotta “jumalan valitun kansan” pyhä veri pysyy varmasti puhtaana: http://www.vastarinta.com/israel-saannosteli-etiopialaisten-syntyvyytta-vakisin/

   • Aivan, näille etiopialaisille on ihan oma termikin: “Beta-israel”, ja heidän tarkoituksensa on tehdä alempiarvoiset työt sekä lisätä Israelin asevoimaa sotilaina.

 2. Soitin poliisille tämän kirjoituksen johdosta ja tein rikosilmoituksen antisemitistisesta vihapuheesta.Sanoivat puuttuvansa asiaan melko nopeasti.Nauttikaa leikkikalu uusnatsit yhteiskuntapalvelusta!Hyvää viikonloppua! 🙂

  • Sulje vain silmäsi, jos et uskalla tarkastella asioita kriittisesti. Se ei vain tule muuttamaan joitakin faktoja: faktoja, jotka ovat olemassa vaikka et halua niistä kuulla tai lukea.

   Teksti sisälsi paljon mielenkiintoisia pointteja. Ole hyvä ja tarkista niiden alkuperä sen sijaan, että tällä tavoin kiihotut koko asiasta ja hyvinkin antidemokraattisella tavalla haluat estää vapaan tiedonkulun.

  • Haha, teit varmasti suuren palveluksen suomalaiselle yhteiskunnalle! Sinulle pitäisi melkein heilauttaa vuoden kansalaisaktivistin kunniamitali. Toinen vaihtoehto on, että voisit tunkea sitä päätä syvemmälle suohon, ettet turhaan jarruttaisi jo valmiiksi surkeaa sananvapaustilannetta.

  • IP-osoitteesta jää jälki, et ole anonyymi. Hyvää viikonloppua itsellesi!:)

   • lue: älä kritisoi, älä ole muuta mieltä. (tai vaika jos kritisoitkin niin viestit häviävät vaikka muuta väitetään)

  • Kirjoituksen joka sana ja väite on totta. Tätä sinä et suvaitse, kuten on tapana liberaalien keskuudessa. Äärijuutalaiset eivät vihaa mitään “gojimien” liikettä kuten kansallissosialismia, koska vain kansallissosialismi kertoo totuuden pahuuden alusta ja juuresta.

   Totuus on juutalaisuudelle kuin myrkkyä. Jopa Raamattua on sensuroitu, ja Toisesta kuninkaiden kirjasta luvusta 12 on poistettu loppuosa, jossa kerrotaan, kuinka juutalaiset Daavidin johdolla kauhealla tavalla hävittivät ammonialaiset viimeiseen ihmiseen. Samaa historian uudelleenkirjoittamista he harrastavat kaikkialla, aivopesten nimimerkki “Marjan” kaltaisia gojimeja. Kun ei ole argumentteja väittelyssä, niin väkivalta (poliisi on väkivaltakoneisto) on liberaalien ja äärijuutalaisten yleisratkaisu kaikkiin ongelmiin, kun totuus juutalaisuudesta tuodaan esiin.

Comments are closed.