Koti Uutisia Sionismi Juutalaisten omistamaa The New York Timesia syytetään “antisemitismistä”

Juutalaisten omistamaa The New York Timesia syytetään “antisemitismistä”

3

Juutalaisten omistama ja usein maailman vaikutusvaltaisimmaksi sanomalehdeksi luonnehdittu The New York Times (NY Times) on joutunut absurdin kohun keskelle: Lehteä syytetään juutalaisvastaisuudesta!

Lehden toimitukselta pääsi niin sanottu freudilainen lipsahdus, kun se julkaisi pilakuvan, jossa Benjamin Netanjahun näköinen juutalainen opaskoira johdattaa sokeaa ja juutalaispäähineeseen puettua Amerikan presidenttiä, Donald Trumpia. Kuten Trump on äärisionistisella ulko-, maahanmuutto– ja talouspolitiikallaan osoittanut, pitää NY Timesin karikatyyri täydellisesti paikkansa.

Juutalaiset lobbausjärjestöt ovat hiillostaneet lehden toimitusta kuvan vuoksi useita päiviä. Lehti on pakotettu julkaisemaan jo kaksi erillistä anteeksipyyntöartikkelia, sillä ensimmäinen anteeksipyyntö ei ollut sionistieliitin mukaan “tarpeeksi vilpitön”.

NY Timesin linjanvedot vaikuttavat suoraan esimerkiksi suomalaisen valtamedian näkökulmiin. Lehti tunnetaan pakkomonikulttuurisuutta, asevastaisuutta, homolobbausta, finanssikapitalismia ja sionismia kannattavista arvoistaan. Sen pääomistajia ovat Ochs Sulzberger -suvun jäsenet, jotka ovat juutalaisia.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

3 KOMMENTIT

  1. Onko sittenkään kyse sen enempää antisemitismistä kuin juutalaisten rivien jakaantumisestakaan? Jospa kyseessä onkin yksinkertaisesti lehden osakkeiden “haltuun ottamisesta”. Lehteä vastaan tehtävät hyökkäykset ovat osa pörssikurssin manipulointia ja lehden saattamista “myyntikuntoon”.

    Lähivuosina on odotettavissa “merkittävä media-alan kauppa” jossa The New York Times löytää uuden isännän!

    Mutta miksi tuhlata rahaa? Voihan lehden linjan muuttaa pelkällä julkisuuskampanjalla!

Comments are closed.