Koti Uutisia Kotimaa Juutalaisten holokaustipropagandaa valetaan nyt myös Suomen kaduille

Juutalaisten holokaustipropagandaa valetaan nyt myös Suomen kaduille

13
Kuva: Kristina Paavela

Juutalaisten holokaustimyytistä muistuttavia Stolperstein-laattoja on nyt valettu Helsingin Munkkiniemeen. Kyseessä on taas yksi “taideprojekti”, jolla muistutetaan suomalaisia siitä, ettei heillä ole mitään oikeutta häätää rotumuukalaisia asuinalueiltaan, vaikka muukalaiset aiheuttaisivat etnisiä konflikteja.

– Harva ihminen pystyy vain kävelemään laattojen ohi, sanoo Kristina Paavela, joka kopioi idean Saksasta ja tiesi syyllistetyn kansan lämpenevän uudelle natsijutulle.

Saksa on maa, jossa henkisesti ja fyysisesti yli puoli vuosisataa nöyryytetyn kansan itsetuhoisuus löytää yhä uusia keinoja kollektiivisen holokaustimyytin ylläpitämiseksi. Laatat ovat pysyviä muistutuksia siitä, kuka Euroopassa määrää – pysyviä siksi, että jos yrität poistaa sellaisen, niin tilalle laitetaan uusi kuten tehtiin vuonna 2013 Kölnissä.

Stolperstein-laatat eli “kompastuskivet” kuvaavat hyvin sitä alennustilaa, johon useat Euroopan maat on sionistien nöyryytyksen takia pakotettu. Mikään muu kuin täysi alistuminen ja surkuttelu ei käy päinsä muisteltaessa Saksan historiaa. Samaan aikaan kun historian internointikeskuksia itketään, on sionistisessa Euroopassa meneillään laajamittaiset ihmiskuljetukset, kun eri maihin perustetaan miehitystukikohtia eli vastaanottokeskuksia. Vastaanottokeskuksiin keskitetään ihmisiä ja niihin myös luonnollisesti kuolee ihmisiä. Suomessa vastaanottokeskuksiin on kuollut ihmisiä esimerkiksi Helsingissä, Lahdessa ja Etelä-Karjalassa.

Stolperstein-merkkien idea on muistella “holokaustin uhreja”, mutta niiden ajankohtainen käyttötarkoitus on saada “pohtimaan yksittäisten ihmisten kohtaloita sodan jaloissa”. Sensaatiohakuisella ja tunnepohjaisella suhtautumisella vältytään käsittelemästä pakolaisuuden perimmäisiä syitä eikä tehdä eroa eri vastaanottokeskusten välillä. Ihmisiä voidaan siirtää pois aiheuttamasta ongelmia, kuten juutalaisia siirrettiin, tai sitten heitä voidaan siirtää heidän luonnollisilta asuinalueiltaan muiden maille – esimerkiksi Eurooppaan – aiheuttamaan lisää konflikteja.

Stolperstein-propagandan levinneisyys Euroopassa ja Venäjällä 2018.

Ensimmäinen laatta valettiin Saksaan ja sen jälkeen muistutusten arkkitehti Gunter Demnig on asettanut niitä pelkästään Kölniin yli 600. Euroopassa niitä on yli 60 000. Myös Suomeen on odotettavissa järjestelmällisempää holokaustista muistuttelua kaduille, koska perinteiset mediat, jotka aiempina vuosikymmeninä toimivat tehokkaina juutalaispropagandan levityskoneina, ovat menettämässä kannatustaan kansan keskuudessa.

– Projektia olisi hyvä jatkaa vielä niin, että muutkin luovutetut saisivat omat muistolaattansa. Joko minun tai jonkun muun toimesta. Aika näyttää, Paavela sanoo.

Suomen laatat löytyvät Helsingin Munkkiniemestä osoitteesta Munkkiniemen puistotie 18 B.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Berliner-Zeitung

13 KOMMENTIT

  • Kokoomuslainenhan aiko sylkeä lottapatsaita kohti, joten on myös ok tehdä näin noillekkin. Repimisen sijasta päälle voisi liimata samankaltainen tarra, jossa olisi jotain järkevää tekstiä.

  • Syljeskeleminen on turhaa touhua, mutta jos aiot tehdä asialle jotain niin ota vasara käteen.

 1. Leka mukaan ja korjaamaan roskat pois katukuvasta. Useat eri palvelut ovat nostaneet holohoax juttuja viimeisen viikon aikana hyvinkin paljon näkyville, esim jewtube, joka ehdottaa vanhoja auschwitz-videoita ilmeisesti kaikille, kommenttiosiot täynnä holohoax-kieltäjien kommentteja, 8/8. Huomaa sionistien epätoivon. Oy Vey!

 2. Ääni tarroitukselle. Kunnon liima ja lyhyt mutta ytimekäs asiateksti holokepposen todellisuudesta ja sionistien nykytouhuista.

 3. Tietty vireen voisi asentaa saman määrän kiviä, joissa olisi kaiverrettu niiden suomalisten yk-miesten nimet, jotka israel on murhannut (myös voisi käyttää leirien komentajien nimiä Höss, Liebehenschel, Baer etc.) .
  Tai liimata näiden olemassaolevien päälle.

 4. Paskantakaa noiden laattojen päälle ja niiden jotka niitä asentavat!

 5. Onko nuo laatat oikeaa kultaa. Voi raukkoja köyhiä juutalaisia, jotka vaativatkin edm. syystä Suomen valtiolta suolaisia avustusrahoja itselleen.
  Nuo omahyväiset ja itseään täynnä olevat kusipäät (myös keltaista) tekevät itselleen vain hallaa. Voiko tässä maailmassa ottaa edes yhtä henkäystä ilman noita perkeleen juutalaisia!

 6. Käykäähän, helsinkiläiset, hoitamassa pois nuo roskat. Onko siellä miehiä enää kylässä?

Comments are closed.