Koti Artikkelit Juutalaista puhetta mediakontrollista

Juutalaista puhetta mediakontrollista

8

Juutalaisten kontrollia mediasta ja viihdeteollisuudesta USA:ssa ja Euroopassa on vaikeaa kiistää, mikäli asiaan jaksaa vähänkin perehtyä. Jos ei-juutalaisena menee julkisuudessa sanomaan, että juutalaiset hallitsevat suurta osaa tiedotusvälineistä ja viihdeteollisuudesta, seurauksena ovat lähes aina antisemitismisyytteet.

Antisemitismisyytteitä käytetään sionismia ja juutalaista ylivaltaa kritisoivien hiljentämisyrityksissä. Näin on siitä huolimatta, että juutalaiset itse eivät arkaile tunnustaa vaikutusvaltaansa. Seuraavassa on lista kuudesta juutalaisten itsensä julkisuuteen antamasta lausunnoista liittyen heidän vaikutusvaltaansa mediassa.

1) Marcus Eli Ravage – juutalainen kirjailija:

“Niin paljon melua ja raivoa juutalaisten sopimattomasta vaikutuksesta teattereissasi ja elokuvasaleissasi. Oikein hyvä – myönnetään, että valituksellesi on perusteet. Mitä tämä kuitenkaan on verrattuna ylitsevuotavaan vaikutusvaltaamme kirkoissanne, kouluissanne, laeissanne ja hallituksissanne ja jopa niissä ajatuksissa, joita joka päivä ajattelette?”

Lähde: Ravage, Marcus Eli (1928). “A Real Case Against The Jews.” The Century Magazine 115: 3.

2) Hayim Nahman Bialik – juutalainen toimittaja ja runoilija:

“Juutalaisomisteiset lehdet ovat aina olleet mukana tukemassa kaikkia vapautusliikkeitä. Juutalaisten mieltymys journalistiikkaan ei ole ollut turhaa. Heidän käsissään journalistiikasta muotoutuu ase, joka vastaa loistavalla tavalla heidän tarpeisiinsa. Ei-juutalaiset ovat nyt vihdoin saaneet selville tämän salaisuuden, nimittäin sen, että juutalaisuus on vaikuttanut heihin asteittain, aivan kuten huumeet.”

Lähde: Puheenvuoro Jerusalemin heprealaisessa yliopistossa 11. toukokuuta 1933. Julkaistu Lines of Communicationissa Palestiinassa heinäkuussa 1933.

3) Ariel Sharon – Israelin pääministeri vuosina 2001–2006:

“Haluan tämän olevan teille kaikille selvää: teidän ei tarvitse olla huolissanne amerikkalaisista vaikutteista Israelissa. Me, juutalainen kansa, hallitsemme Amerikkaa, ja amerikkalaiset tietävät sen.”

Lähde: Lausunto Shimon Peresille 3. lokakuuta 2001. Kol Yisrael -radioverkon raportoima.

4) Joel Stein – amerikanjuutalainen toimittaja:

“En välitä siitä, että amerikkalaiset ajattelevat meidän kontrolloivan uutismaailmaa, Hollywoodia, Wall Streetiä tai hallitusta. Välitän vain siitä, että ne pysyvät jatkossakin meidän hallinnassamme.”

Lähde: Stein, Joel (2008). “Who runs Hollywood? C’mon”. Los Angeles Times.

Juutalaisten vaikutusvalta tiedotusvälineihin vuonna 2015 kartoitettuna. Klikkaa suuremmaksi!

5) Paroni Moses Montefiore – britannianjuutalainen “filantrooppi” ja pankkiiri (synt. 1784):

“Mitä oikein höpiset? Niin kauan kuin meillä ei ole koko maailman sanomalehdistöä käsissämme on kaikki mitä voit tehdä hyödytöntä. Meidän on kontrolloitava tai vaikutettava koko maailman lehdistöön voidaksemme sokaista ja johtaa harhaan ihmiset.”

Lähde: Ford, Henry (1920). The International Jew.

6) Manny Friedman – juutalainen näyttelijä:

“Hauskaa kuitenkin on se, kun joku antisemiitti tai Israelin vastainen henkilö sanoo, että ‘Juutalaiset kontrolloivat mediaa!’ ja ‘Juutalaiset hallitsevat Washingtonia!’. Asetumme äkkiä sotajalalle. Käynnistämme valtavia kampanjoita näiden ihmisten tuomitsemiseksi. Teemme mitä voimme tehdäksemme heistä työttömiä. Julkaisemme artikkeleita. Olemme luoneet kokonaisia järjestöjä vain sanomaan kaikille, että juutalaiset eivät kontrolloi mitään.

Ei, emme kontrolloi tiedotusvälineitä, meillä ei ole sen enempää vaikutusvaltaa Washingtonissa kuin muillakaan. Ei, ei, ei, toistelemme, olemme aivan kuin kaikki muutkin! Huomaako joku äsken sanomassani jotain ironista? Olkaamme me juutalaiset rehellisiä itsellemme. Me kontrolloimme kyllä tiedotusvälineitä.

Meillä on niin monia miehiä kaikkien suurten elokuvayhtiöiden tuottajakonttoreissa, että se on melkein irstasta. Lähes jokainen elokuva tai TV-ohjelma, oli kyseessä sitten Tropic Thunder tai Jäitä hattuun, on täynnä juutalaisia näyttelijöitä, ohjaajia ja käsikirjoittajia. Tiesitkö juutalaisten omistavan kaikki kahdeksan suurimpaa elokuvastudiota?”

 

Lähteet:

MacDonald, Kevin (2012). “Manny Friedman: Jews ‘own a whole freaking country’; and yes, that includes the media.” Occidental Observer.
Friedman, Manny (2012). “Jews DO Control The Media.” The Times of Israel.

 

Nordfront.se

8 KOMMENTIT

 1. Kriittisen loistava ytimekäs artikkeli joka jokaisen tulee lukea aika ajoin, sekä tietenkin jakaa eteenpäin.

 2. Tuo karttakuva oli todella hyvä.

  Pystyisittekö tekemään samanlaisen myös suomalaisesta mediakentästä?

 3. Ei tosiaan vaatinut kovinkaan laajaa tiedon etsimistä, että alkoi valjeta todellisuus näistä asioista. Miksi täällä on muuttunut asiat niin nopeasti ja miksi nykyiset sukupolvet ovat kasvaneet niin heikoiksi ja kieroiksi. Miksi miljoonat muukalaiset marssivat kotimaihimme tuhoten kaiken, eikä kenenkään anneta tehdä mitään. Miksi julkisilla paikoilla pidetään friikkisirkuksia (julkista alastomuutta ja sairaita fetissileikkejä). Kirkko mädäntynyt, koulutuskeskukset mädäntyneet ja yleisesti kaikki media-, viihde- ja markkinointituotanto rappiolla. Terveyden- ja vanhusten huoltokin todella huonossa jamassa ja täysin kaupallistunut lääketeollisuus. Ihmiset eivät ole ollenkaan terveitä tänä päivänä, mielenterveysongelmat sekä huumeet lisääntyvät. Ja aina oma kansa toisena…

  Kun alkaa hankkia tietoa tästä aiheesta, sitä alkaa tulla vain tiedonjanoisemmaksi. Tämä tuntuu niin absurdilta, että miten pieni ryhmä voi johtaa käytännössä koko maailmaa ja sitä alkoi ymmärtää Hitlerin taistelua paljon paremmin. Myös se on selvinnyt, miksi kansallissosialismia pidetään yleisesti maailman vaarallisimpana ideologiana ja hakaristiä niin pahana symbolina, että se pitää sensuroida > liikaa totuutta. En kuitenkaan pidä minkäänlaisesta diktatuurista tai autoritaarisista hallituksista, koska kansalla pitää olla vapaus valita. Tällä hetkellä vaan ei ole väliä ketä näistä rikollisista äänestetään hallitukseen, globalismille omistuneita kaikki puolueesta riippumatta ja päätäntävalta on brysselissä henkilöillä, keitä ei sinne ole valittu. Kuinka moni olisi äänestänyt vaikkapa Kataista, kysyn vaan?

 4. V.2003 Tuskafestareilla tokaisi Type 0’Negativen jäsen juutalaisten olennaisimman teesin.
  Vihaan natseja, koska olen juutalainen. Se on työtäni.

 5. Vaikka en jaakaan aivan 100% nykykansallissosialistien ajatusmaailmaa (vaikka siinä on paljonkin kannatettavaa), niin tuen satasella Vastarintaliikettä KANSALAISOIKEUSTAISTELUSSA SANANVAPAUDEN PUOLESTA! ELÄKÖÖN VOITTO! Teette hyvää ja tärkeää työtä suomalaisessa kulttuurissa ja yhteiskunnassa! KIITOS! TV: Jyväskylän isänmaalliset aitosuomalaiset ihmiset.

 6. Se on jännä kuinka nämä erilaiset tahot (jotka edustavat samaa ja yhtä voimaa niiden takana) voivat vain ilmoittaa jonkin olevan “juutalaisvastaista”.

  En usko että esimerkiksi Nordfrontin sivuilta löytyy mitään missä juutalaisia solvataan tai uhataan. Juutalaisvastaisuudeksi kelpaa esimerkiksi se että kerrotaan että juutalaiset omistavat mediat, pankit, hollywoodin jne.

  Totuus on siis juutalaisvastaista.

Comments are closed.