Koti Uutisia Juutalaista “antisemitismiä” New Yorkissa

Juutalaista “antisemitismiä” New Yorkissa

0

Maanantaina New Yorkin poliisi pidätti miehen epäiltynä “antisemitististen viharikosten” sarjasta.

Mies on muun muassa ahdistellut tuttaviaan ja naapureitaan puheluilla, maalannut hakaristejä asuntojen oviin, sekä kirjoittanut erään juutalaisen naapurinsa kotioveen tekstin “Kaikkien juutalaisten tulisi kuolla”. Rikokset ovat tapahtuneet joulukuusta lähtien.

Poliisi pääsi miehen jäljille jäljitettyään ainakin yhden hänen puheluistaan. Tekijäksi paljastui juutalainen David Haddad, joka otettiin maanantaina kiinni työpaikaltaan.

Tämä ei suinkaan ole Yhdysvalloissa ainoa tapaus, jossa juutalainen on jäänyt kiinni “antisemitistisestä” rikoksesta. Esimerkiksi vuonna 2007 eräs George Washingtonin yliopiston juutalainen oppilas joutui vastaavien rikosten kohteeksi. Juttu sai laajaa huomiota mediassa, mutta myöhemmin kävi kuitenkin ilmi, että juutalainen oppilas oli itse maalannut hakaristejä omaan oveensa.

Vuonna 2008 bulgarianjuutalainen Ivan Ivanov tunnusti levittäneensä New Yorkissa “Tappakaa juutalaiset” -tekstiä kantavia lentolehtisiä, sekä maalanneensa hakaristejä seinille ja autoihin.

Kansainvälinen juutalaistaustainen viharyhmä Anti-Defamation League (ADL) on omien sanojensa mukaan omistautunut antisemitismin vastaiselle taistelulle. Näin ollen ADL:n ja muiden vastaavien sionististen viha- ja painostusryhmien rahoitus sekä uskottavuus ovat täysin riippuvaisia juutalaisiin kohdistuvasta “viharikollisuudesta”.

 

Lisää aiheesta:

http://www.nydailynews.com/news/crime/police-charge-jewish-man-string-anti-semitic-crimes-article-1.1007163?localLinksEnabled=false

http://www.foxnews.com/story/0,2933,308446,00.html

http://www.wvwnews.net/story.php?id=3233